Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 850
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Чшшшш.....добра нощ....кво прайте бе...изписали сте тонера немате изчитане.... #Crazy
Аз да се вкючим у дебата за майката на Доу.... #2gunfire
Еййй...нема спирка тоя кукундел....хората н се изкунсумираха зарад нея... #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Аре утре да обсъдим Йенибащана...така кой не е бил сЮсем на ясно че се светне.... Mr. Green
ама да участва и АЛито... Blush Heart Eyes

оооооооооооооо и него ще обсъдим Зизка, споко и там съм нападната от едни дълбоки размишления, ама ми се иска още малко мат`риал да понаберем, че може и да си отговорим сама на въпросителните, но бъди сигурна че ще се обсъди! smile3521
newsm10 newsm10 smile3521 smile3521

# 271
Чшшшш.....добра нощ....кво прайте бе...изписали сте тонера немате изчитане.... #Crazy
Еййй...нема спирка тоя кукундел....хората н се изкунсумираха зарад нея... #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Аре утре да обсъдим Йенибащана...така кой не е бил сЮсем на ясно че се светне.... Mr. Green

Голям дерт ти е консумацията на брака  Joy Joy Joy Ама аз понеже не съм го гледала до края, та да попитам и тук ли Сару си ляга с костюма и обувките?

Тук стана като на женския пазар, пак не мога да се вредя с публикуването  Joy Joy Joy

# 272
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бриз,не мога да говоря за Первин адекватно,понеже съм зациклила на 4 серия,но нека изгледам всички серии бих искала да го обсъдим обстойно(ако трябва на живо очи в очи newsm08)

ок  съгласна съм, аз и без това трябва поне още веднъж да го изгледам за да разбера нещо, ама това дето го подчертах с червено наааааааааааааай- много ми хареса   bouquet
аз пък викам да си го изгледаме заедно,тъкмо ще ти пИрИвеждам в ефир Naughty
  Чшшшш,...ало сииии.... smile3506 smile3506 smile3503 smile3503 кви ги тъкмите без мене.....искам и аз...

# 273
Венииии, он на секъде си лега така...тва му е пижамата... #Cussing out
Аз тая пижама...... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 274
е т`ва вече на нищо не прилича да се смея та чак под масата  smile3532 smile3532
Вени,права си душо нашта Зизу и стана фикс идея това с брака luvbed

# 275

Голям дерт ти е консумацията на брака  Joy Joy Joy Ама аз понеже не съм го гледала до края, та да попитам и тук ли Сару си ляга с костюма и обувките?

Тук стана като на женския пазар, пак не мога да се вредя с публикуването  Joy Joy Joy
Па дертми е....как иначе....нали за тва се подлъгах да гледам тоя Врабец...и накрая кво...фингър брат.....НЪЦКИ... ooooh! ooooh! ooooh!

# 276
Бриз,не мога да говоря за Первин адекватно,понеже съм зациклила на 4 серия,но нека изгледам всички серии бих искала да го обсъдим обстойно(ако трябва на живо очи в очи newsm08)

ок  съгласна съм, аз и без това трябва поне още веднъж да го изгледам за да разбера нещо, ама това дето го подчертах с червено наааааааааааааай- много ми хареса   bouquet
  Чшшшш,...ало сииии.... smile3506 smile3506 smile3503 smile3503 кви ги тъкмите без мене.....искам и аз...
къде без тебе бе,джанъм,аз имам ултиматум Naughtyбез теб не тръгвам Naughty

# 277

къде без тебе бе,джанъм,аз имам ултиматум Naughtyбез теб не тръгвам Naughty
А така..... smile3521 smile3521 smile3521 newsm10 newsm10 newsm10

# 278
Романтика имало .....се 1 ....само се душат кат ескимоси... #Cussing out
Аре за ескимосите ясно...они се не къпат че студ....па тия наште имат баня.... hahaha
Ама сигурно на Сару...деда му е Ескимос...и он за тва така...кво да прайш...ГЕН... Thinking newsm78

# 279
Аре за ескимосите ясно...они се не къпат че студ....па тия наште имат баня.... hahaha
Ама сигурно на Сару...деда му е Ескимос...и он за тва така...кво да прайш...ГЕН... Thinking newsm78
ааа не, аз мислим,нали имаше арабска жилка там е много топло и дедите често се къпели и докат дойде до него он се е отвратил от толкоз къпане

Брииииииизче,къде остана

# 280
ааа не, аз мислим,нали имаше арабска жилка там е много топло и дедите често се къпели и докат дойде до него он се е отвратил от толкоз къпане

Бриииииииече,къде остана
Она са размишлява.... newsm12 newsm12 newsm12 newsm12
Али ти ме фърли в оркестъра.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 281
Айде лека от мене...!!! Отивам да си беснеем у креватя....и са Гаргамел че го отнесе.... newsm08 newsm08 tooth tooth tooth

# 282
  • Варна

айде бе да паля ли пежотката- ей ся ша дойда да те взема  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 Фнимавай кво ше ми отговориш щото съм луда- тръгвам и окото ми не мига  car003

# 283
  • Варна
Айде лека от мене...!!! Отивам да си беснеем у креватя....и са Гаргамел че го отнесе.... newsm08 newsm08 tooth tooth tooth

е за кво ше беснейш ся па ти newsm09

# 284
Бризкееее, ....мини за по преко през София....да забереш направо и мене... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт