Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 851
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
[Но ако съм досадна спирам да разсъждавам, ако ли не ще кажа какво мисля и по този казус. bowuu
Казвай, казвай. На мен ми стана много интересно от вашите разсъждения, защото досега възприемах филма много повърхностно.

# 256
мила, newsm51 как може да си досадна
казвай за Первин

# 257
  • Варна
Да, права си за забраждането, но аз пак ще се върна към това, което казах - това не се толерира в Турция. Кемал Ататюрк е идол, а той демократизира страната- не биха могли да ни покажат толкова дълбоко религиозни семейства, но запазват част от традицията, вплитайки точно това, което трябва да се случи, а именно  това, което се вижда да е демократично- забрадката,  поклоните и т. н. ги оставят в миналото, но запазват душевността, традиционализма.
Сега за Первин- моята мисъл е, че/отново ще намеся религията/- грях е да се убива дете. Первин направи опит, но спасиха детето. Тогава какво ще се случи с нея? Може би затова на пътя на куршума застана Мине. И в крайна сметка след смъртта и е логично отново семейството на Доу да поиска от него да се ожени за нея и тогава, при липсата на неговата голяма любов той няма друг изход. По този начин ще възтържествува мнението и желанието на неговото семейство- и най- вече на майка му. В хода на тези мисли обаче все още умувам второто посегателство на брат му- след аборта на Первин. То по какъв начин се вписва във филма? Но ще гледам отново и може и да ми просветне някоя лампичка!

# 258
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чшшшш.....добра нощ....кво прайте бе...изписали сте тонера немате изчитане.... #Crazy
Аз да се вкючим у дебата за майката на Доу.... #2gunfire
Еййй...нема спирка тоя кукундел....хората н се изкунсумираха зарад нея... #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Аре утре да обсъдим Йенибащана...така кой не е бил сЮсем на ясно че се светне.... Mr. Green
ама да участва и АЛито... Blush Heart Eyes

# 259
Бриз,не мога да говоря за Первин адекватно,понеже съм зациклила на 4 серия,но нека изгледам всички серии бих искала да го обсъдим обстойно(ако трябва на живо очи в очи newsm08)

# 260
Чшшшш.....добра нощ....кво прайте бе...изписали сте тонера немате изчитане.... #Crazy
Еййй...нема спирка тоя кукундел....хората н се изкунсумираха зарад нея... #Cussing out #2gunfire #2gunfire
тамън бяхме станали дИлбоки и ти се появи Hug Hug Hug е как да не се смеем с теб наоколо newsm62

# 261
  • Варна
Между, другото, казваш- щеше да се съобразява с Доу- забеляза ли, че тя не му противоречи и не само на него , тя не противоречи и на големия си син- дава съвети, изразява собственото си мнение, налага волята си, но много хитро, предизвиквайки точно чувството на отдаденост и преданост на сина си към родителите, а и да не забравяме, че бащата е все още жив, следователно нейната воля може да се наложи и посредством бащата. Нали точно така пък са постъпвали хитрите съпруги в далечното минало. Въпреки,че опуха големия си син с ръжена- но затова отново има оправдание- честта на семейството- тя нито веднъж не го укори за пиянството му. Укоряваше снаха си, защото нея може и е редно на нея да излива  жлъчта си!

# 262
тамън бяхме станали дИлбоки и ти се появи Hug Hug Hug е как да не се смеем с теб наоколо newsm62
Е па седим аз и си допрочитам една длИбока книга.... #Crazy #Crazy...идем тукя ...и тукя дЛИбоко... #Crazy #Crazy....ЕВЛАТА се пак... hahaha hahaha hahaha Hug  bouquet  bouquet

# 263
Значи все пак традицията и установените порядки надживяват любовта. Това е тъжно.   

Спрете се бре, не мога да си публикувам поста  Joy

# 264
а виж за това съм съгласна,БРИЗКЕ,но нали жените винаги са си служили с хитрини дали тя е майка,съпруга или просто ЖЕНА

# 265
  • Варна
Бриз,не мога да говоря за Первин адекватно,понеже съм зациклила на 4 серия,но нека изгледам всички серии бих искала да го обсъдим обстойно(ако трябва на живо очи в очи newsm08)

ок  съгласна съм, аз и без това трябва поне още веднъж да го изгледам за да разбера нещо, ама това дето го подчертах с червено наааааааааааааай- много ми хареса   bouquet

# 266
Значи все пак традицията и установените порядки надживяват любовта. Това е тъжно.   

Аз на тия порядки.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 267
  • Варна

Аре утре да обсъдим Йенибащана...така кой не е бил сЮсем на ясно че се светне.... Mr. Green
ама да участва и АЛито... Blush Heart Eyes

оооооооооооооо и него ще обсъдим Зизка, споко и там съм нападната от едни дълбоки размишления, ама ми се иска още малко мат`риал да понаберем, че може и да си отговорим сама на въпросителните, но бъди сигурна че ще се обсъди! smile3521

# 268

Аз на тия порядки.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 ОООООООФ ЕЙ ЗА ТОВА ТЕ ОБИЧАМ
прайш ма на лЮда

# 269

ок  съгласна съм, аз и без това трябва поне още веднъж да го изгледам за да разбера нещо, ама това дето го подчертах с червено наааааааааааааай- много ми хареса   bouquet
аз пък викам да си го изгледаме заедно,тъкмо ще ти пИрИвеждам в ефир Naughty

Общи условия

Активация на акаунт