Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 988
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
afwitch afwitch afwitch afwitch....Къде избегахте бре...пак ли ме оставихте наряд....егати укоце ми коня....вертолета ми се счупи....нема начин ...яхам метлата... afwitch afwitch
Ще ти пратим елена Рудолф на дядо Коледа да работи при теб по съвместителство,пък и ако му поръчаш може да метне на гръб Сару и да го примъкне като коледен подарък! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Давай го много бърже....щом че ни доведе Сару..... newsm08 newsm08 newsm08 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 136
Ехоооо....след малко идем..... afwitch afwitch afwitch afwitch
Отивам да се баням....  bath  bath1 newsm37

# 137
Виж сега,звънкам до Лапландия да се разберем за елена и ти го пращам,пък ти ша го уговориш да примъкне Сару.Ако трябва да го обинтова както Мурат- Mr. Green Joy hahaha hahaha hahaha hahaha Али.

# 138
Чакайте да ви кажа , като се заговорихме за елена Рудолф - нашето хлапе писа писмо за Коледа със списък с подаръци.... Тя преди това всички ни пита какво искаме за Коледа и после къде от нашите желания ,къде от нейните писала ....
Та седнах аз да го прочета днес ,че и мен ме има : Та детето писало ''на кака донеси  - всичките артисти , дето ги харесва , без Брат Пит и шапка с диаманти  '' ( тука  пояснявам ,че Брат Пит  и е на нея любимец, но аз ако всички дето харесвам получа ще преглътна някак липсата му , а за шапката с диаманти нямам идея от къде и е хрумнала ,но много ми хареса концепцията да я получа под елхата).... Ейй, 10 минути съм се смяла с това писмо....

# 139

Вени, това снимка от Енибащана ли е? Shocked Маааааа мноооооо готин беееее ooooh! Ох.... и съм по- красива и съм по - добра....ела да ти скоча.....на врата Joy Joy

Чили , ето това се казва стихът , който кратко и ясно отразява чуства и емоции .... newsm53 rotfImbo

# 140

Вени, това снимка от Енибащана ли е? Shocked Маааааа мноооооо готин беееее ooooh! Ох.... и съм по- красива и съм по - добра....ела да ти скоча.....на врата Joy Joy

Чили , ето това се казва стихът , който кратко и ясно отразява чуства и емоции .... newsm53 rotfImbo
Тонкаааа ми то като ме налегне вдъхновението и направо се изливам Joy Joy Joy
А да запитам Али дали ще резюмира разгвора на нашичкия с Баба Яга,докат' търсеха мачката Thinking Blush
Она го обикаляше като че ей ся че му скочи на вратната инсталация Twisted Evil  Crossing Arms
И може ли някой да обясни какво има между него и Елиф, нещо не беше много хепи че го вижда на вратата си Thinking
Ако сте писали вече.....пак че пишете,щото не съм говидЕла Mr. Green Hug

# 141
Чакайте да ви кажа , като се заговорихме за елена Рудолф - нашето хлапе писа писмо за Коледа със списък с подаръци.... Тя преди това всички ни пита какво искаме за Коледа и после къде от нашите желания ,къде от нейните писала ....
Та седнах аз да го прочета днес ,че и мен ме има : Та детето писало ''на кака донеси  - всичките артисти , дето ги харесва , без Брат Пит и шапка с диаманти  '' ( тука  пояснявам ,че Брат Пит  и е на нея любимец, но аз ако всички дето харесвам получа ще преглътна някак липсата му , а за шапката с диаманти нямам идея от къде и е хрумнала ,но много ми хареса концепцията да я получа под елхата).... Ейй, 10 минути съм се смяла с това писмо....

Ей това много ме развесели  newsm62 newsm62 newsm62 Браво на детето. smile3501
 Като стана дума за Брат Пит и аз много го харесвах до преди да почна да гледам турски сериали.  Joy Joy Joy Сега ми се вижда прекалено рус и прекалено лъскав  hahaha hahaha hahaha /дано не разсърдя някоя фенка/. Ей повредих се.  #Crazy

# 142
А--а-а-а-а НЯМА ЛОШО!Аз харесвам Брат Пит,Тим Робинс,Анди Гарсия,Виго Мортинсен,Антонио Бандерас,Дензъл Уошингтън,Ерик Бана,Шрек,но най-много към този момент Сарухан! smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 143
Аз на Брат Пит не че не бих му се зарадвала,ама предпочитам да продам шапката и да заминаваме с Мехмет на околосветско пътешествие  hahaha

# 144
Аз на Брат Пит не че не бих му се зарадвала,ама предпочитам да продам шапката и да заминаваме с Мехмет на околосветско пътешествие  hahaha
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532...А така Тонкаа, много правилно....аз да те похвалим ...нищо че не ми говориш....

# 145
Зизка, ако искаш някой друг артист , та ако някой да поръчвам докато не са се грабнали джуджетата да ми опаковат подаръците - може да споделя туй - онуй с вас....  Joy

Зизка, как да не ти говоря , лелеее - няма такова нещо... То верно че съм много разсеяна тези дни, ама аз достатъчно данък си плащам , недей така  newsm45

# 146
Зизка, ако искаш някой друг артист , та ако някой да поръчвам докато не са се грабнали джуджетата да ми опаковат подаръците - може да споделя туй - онуй с вас....  Joy

Нещем.....само ако поръчаш Сару...мое да се обадиш ....и старото да оплакне окото...и некви нещааа.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 147
Него съм го писала номер 1 ... ама така и така ще се получават подаръци - няма само на това да разчитам... АМи те  ако още 10тина в най - добрия случай него искат - ми то къде ще му излезе края ...
Каката не може се оттърва от джуджета с призовки у тях .....  hahaha

# 148
Зизка, ако искаш някой друг артист , та ако някой да поръчвам докато не са се грабнали джуджетата да ми опаковат подаръците - може да споделя туй - онуй с вас....  Joy

Зизка, как да не ти говоря , лелеее - няма такова нещо... То верно че съм много разсеяна тези дни, ама аз достатъчно данък си плащам , недей така  newsm45
Нидей рИва бе Тонкаааа.....я само забелезах че те питам некви неща и ти не отговаряш....ма нищо простено ти е...Па я горката 3 дена съм кат Каспър....са яз че РУвем.... newsm45 newsm45 newsm45....къде ми е сценария...на 6 серия..... newsm45 newsm45 newsm45

# 149
Него съм го писала номер 1 ... ама така и така ще се получават подаръци - няма само на това да разчитам... АМи те  ако още 10тина в най - добрия случай него искат - ми то къде ще му излезе края ...
Каката не може се оттърва от джуджета с призовки у тях .....  hahaha
Ти го земи па нема да го пущаш   hahaha....кви призовки...кви работи. Joy...държиш мъжки до край.. Mr. Green..па не си сама  Naughty..яле цело село сме...че те браниме от неприятелите...аааааааа....кви джуджета....да ПАЛАТ джета с 200..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт