Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 842
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малееее,...Бризкееее....ти си била огин бре....па ли си сърдита... Crossing Arms
Са че земем да ти звъннем на джесемето....и после че се расърдим и я.... Crossing Arms
Нали си PR....ти най че си с него...не видим причина па да си сърдита.... newsm78
Чшшш,...Джино..седи мирен молим ти се.... Mr. Green
Никой не те слага на втора линия....яз те пущам да му седиш от десно...само мир да е... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 226
  • Варна
Малееее,...Бризкееее....ти си била огин бре....па ли си сърдита... Crossing Arms
Са че земем да ти звъннем на джесемето....и после че се расърдим и я.... Crossing Arms
Нали си PR....ти най че си с него...не видим причина па да си сърдита.... newsm78
Никой не те слага на втора линия....яз те пущам да му седиш от десно...само мир да е... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 227
Аааа...значи тва как да го разбирам....вече нема да си лафиме так ли...???  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 228
  • Варна
Аааа...значи тва как да го разбирам....вече нема да си лафиме так ли...???  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

глупости- чекай пак че си лафиме, ама сега пишем за дедо коледа и си представям,че наш Сару е - и познаааааааааааааай кви глупости пишем smile3532

# 229
Абе Джинооо...що си не дигаш джесемето бре.... hahaha
И я писах на Деда ти Коледа имейл...за Осмомартенската офанзива на Стамбуля.... newsm08...и познай...писмото ми беше одобрено.... smile3508 smile3508

Вени...рипни до другата тема ...там съм ти писала.... smile3523

# 230
 afwitch afwitch afwitch Къде стееее....??? afwitch afwitch

# 231
# 232
Алиии,....и ти ли дремеш кат ощипана патка... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 233
  • Варна
Алиии,....и ти ли дремеш кат ощипана патка... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
ми айде да не дремем- дайте да обсъдим- примерно семейството на Врабка или пък на Доу- има на какво да се спрем. Силно религиозното на нашия любимец срещу прекалено гордото на Мине! bowuu

# 234
да,Бризке,права си семейството на Доу силно религиозно,но жените с право на избор нито майката нито снахата са забрадени,а и внуците не ги възпитават в тази насока

Семейството на Мине,съвременни републикански жени вървящи по пътя на Ататюрк,затова именно бабата е против връзката им,защото ги вижда като фалшиви хора,криещи се зад вярата и заблуждаващи своите сподвижници

# 235

защо като ,направо си е така newsm44 smile3532

# 236
Ха да използвам случая да попитам в първа серия защо Доу беше на гости на Мине

# 237
Ха да използвам случая да попитам в първа серия защо Доу беше на гости на Мине
далечни роднини са ,бащите им щяха да говорят по работа това беше целта на визитата

# 238
  • Варна
да,Бризке,права си семейството на Доу силно религиозно,но жените с право на избор нито майката нито снахата са забрадени,а и внуците не ги възпитават в тази насока

Семейството на Мине,съвременни републикански жени вървящи по пътя на Ататюрк,затова именно бабата е против връзката им,защото ги вижда като фалшиви хора,криещи се зад вярата и заблуждаващи своите сподвижници

да, така е, но аз си мисля, че факта че се усеща нещо ново в едно силно религиозно семейство е повлиян преди всичко от времето- филма трябва да има съвременно звучене и няма как да гледаме неща, които не се толерират в съседна Турция, както видяхме дори Доу се възпротиви, макар и негласно, сключвайки тайния брак с Мине. И това, което ми направи най-силно впечатление- блюстителя на религията- баща му прие този своеобразен бунт на сина си!

# 239
ха добра ви късна вечер!!!Малко попалувах из кръчмите на П-в smile3503 и пак веднага тука.Зизу тенкю службичката-ще се постарая и ти и Сару да сте доволни newsm51.Али,на теб благодарско за превода  love001-не вдявам нищо и най-малкото просветление ми е добрее дошло!Ще мина и през другата тема за 2 мин и отивам да smile3524.                                                  

Общи условия

Активация на акаунт