Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 889
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айде лека от мене...!!! Отивам да си беснеем у креватя....и са Гаргамел че го отнесе.... newsm08 newsm08 tooth tooth tooth

е за кво ше беснейш ся па ти newsm09
Зарад Врабка....ако ми падне че и оскубем перушината....са кат се сетих...как се дърпа на тоя убавец...абе тая луда ли е....???? #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 286
аз съм на някакви си 80km от Бризка, тъй де, ама сега не може бе душо заледено е coldще стане някоя беля, хайде ще го отложим за неопределено време
  bouquet

ний няма ли да спим вече!?

# 287
  • Варна
Бризкееее, ....мини за по преко през София....да забереш направо и мене... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

не си търси белята  smile3513 smile3513 че се пръкнем на входа и очите ти че станат понички #Shocked

# 288
  • Варна
аз съм на някакви си 80km от Бризка, тъй де, ама сега не може бе душо заледено е coldще стане някоя беля, хайде ще го отложим за неопределено време
  bouquet

ний няма ли да спим вече!?

както кажеш - имам гуми и без това от събота беснея за снежна гора и тук едва ме удържат- не ми пречат ледягите, ама щом си рекла- ше те послушам newsm78

# 289
Бризкееее, ....мини за по преко през София....да забереш направо и мене... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

не си търси белята  smile3513 smile3513 че се пръкнем на входа и очите ти че станат понички #Shocked
Оууууу...чеки са ...отивам да се метнем на врато на Гаргамел...само глей аз да нети се изтипосам на портиШката...та че видиш понички тогаз... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 290
момичета, айде лека,  хич не ми се напуска компанията ама smile3524 няма как

# 291

Оууууу...чеки са ...отивам да се метнем на врато на Гаргамел...само глей аз да нети се изтипосам на портиШката...та че видиш понички тогаз... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Зизу,мини да ме земеш

# 292
  • Варна
И щом вече ви се спинка- ще ви пожелая ЛЕКИНКА и отивам да си оправям сценариите, че нещо стихчетата ми- моите де не ми се нравят- то да не е за Сару, че да стават на прима виста  newsm78 newsm78

# 293
Що бе ни е сме залегали от един час....така мое да си осъмнеме... Joy Joy Joy Joy

# 294
  • Варна

Зизу,мини да ме земеш
Айде чакам ви- звънкайте на портичката, че оня звяр на вратата хапе  animal037 bite

# 295
  • Варна
Що бе ни е сме залегали от един час....така мое да си осъмнеме... Joy Joy Joy Joy

ми да има-няма 3-4 часа и ще съмне  Nature Sun With Face  Nature Partly Sunny

# 296
  • Варна
Айде лека от мене...!!! Отивам да си беснеем у креватя....и са Гаргамел че го отнесе.... newsm08 newsm08 tooth tooth tooth

е за кво ше беснейш ся па ти newsm09
Зарад Врабка....ако ми падне че и оскубем перушината....са кат се сетих...как се дърпа на тоя убавец...абе тая луда ли е....???? #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

тя кат Езото- все спи в негово присъствие  newsm78

# 297
Малиии мръднах за малко и изплезих език докато ви настигна. И да се направя на нахална и да кажа, че и аз съм от София и аз искам превод в ефир  Joy Joy Joy Praynig Praynig

# 298
А Врабката и мен много ме ядоса. Доу даже сакото си беше свалил, по риза останал, т.е. почти гол, 3 пъти я викна, а тя бяга  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Луда жена  #Crazy

# 299
  • Варна
Малиии мръднах за малко и изплезих език докато ви настигна. И да се направя на нахална и да кажа, че и аз съм от София и аз искам превод в ефир  Joy Joy Joy Praynig Praynig

ама аз не съм, душко, ние с Али сме морски птички  love001

Общи условия

Активация на акаунт