Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Зизу, като гледам двете малки снимчици и през мен така минава ток

# 646
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чшшшш.....Вени слизай бърже от балконя....кво прайш горе.....там лъъа...че настинеш...слези да се сгрееш малко..... Naughty Mr. Green hahaha Joy Hug  bouquet

# 647
  • Варна
Ха добър вечер и от мен.   bouquet  bouquet  bouquetТака като гледам каква класация редите,ми вий умора нямате бе.Пък помислете малко за човека и той душа носи.Ама готи-и-и-и-и--ин с бяла риза от батиста с баста да е по него и без потник и тениска отдолу.Е моного стилен ша знайте #Crazy #Crazy #Crazy

ооооооо Тити, добре дошла!

# 648
  • Варна
ООоппс не това друго требеше да се появи #Crazy

# 649
БРИЗЧЕ,ще ни приготвиш ли новата тема newsm17 newsm17
скачай в другата тема писала съм ти нещо

# 650
 Ами Зизка, чета ви  да не взема да изпусна някоя клюка
Бризче страхотна снимка, особена целувката най-отдолу .....

# 651
  • Варна
че я спретнем- споко- сега разучавам папките с клипове. мисля вместо текста да сложа направо готовите клипчета, какво ще кажеш? newsm78

# 652

Малииии кой го ядоса така? Бризче, ти ли беше?

# 653
Добър вечер мацки! Аз приспах всички вкъщи но как се хиля с вас като луда май до един ще ги събудя. Аз от толкова смях немога да напиша нищо- вие направо ме убихте.Днес ходих на smile3553  да се разкрася за празниците а вие не"Под игото" ами " Записки по бълг. въстания" сте изписали.

# 654
  • Варна

ама е хубав и ядосан Hug

# 655

ама е хубав и ядосан Hug

Той всякак си е хубав, ама не ми се ще да съм пред него когато е така ядосан Shocked  Мале, направо бегам при кучето под дивана  newsm43

# 656
  • Варна
[quote author=aleksto link=topic=454126.msg13535034#msg13535034 date=1261255914
Той всякак си е хубав, ама не ми се ще да съм пред него когато е така ядосан Shocked  Мале, направо бегам при кучето под дивана  newsm43
[/quote]

smile3532 smile3532 smile3532 аз нали затова веднъж ви написах , че не го искам ядосан- отстъпвам си реда на момента-на живо го видях какъв маймун е тогава

# 657
Тука съм бе Зизуууу ама докат' се приберем от бач ooooh!
А как къде че сте кат' отнеса Сару, че дращите с нЕкти и че виете кат' вълчици пред вратата на кенефа Joy Joy Joy Joy
Какъв бач ,бе Чили?Който бачка в събота шефа му грипясва за ц-я-я-я-я-я-ял сезон напред!

# 658
че я спретнем- споко- сега разучавам папките с клипове. мисля вместо текста да сложа направо готовите клипчета, какво ще кажеш? newsm78
ти както прецениш аз нямам никакви претенции за всичко съм ЗА smile3525стига да сме заедно

# 659
Здравей Бризче,аз съм вече тук,но нета ми го няма----а-а-а-а-а! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт