ЯНУАРСКО предстартово броене - 28

• 23 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
Сега ще пратя мъжо до магазина,какъв прах да му кажа да вземе?
Тео бебе

# 76
Момичета, преди малко гледах една акушерка от Шейново. Тя каза, че не допускат родилката да е с лакирани нокти. Това било, защото следят за изменения в цвета им. И че изследването за СПИН, било по желание newsm78

М да...за ноктите имаше дори цяла тема във форума......Защото ако тръгнат да посиняват, което е признак за някаква аномалия, лекарите да могат да видят навреме....Затова не е желателно да са лакирани....

И аз гледах тази акушерка - по ТВ7 беше......

Ох.....21-ви, 23-ти.....леле...то не останало....Кураж, момичета!

# 77
Момичета благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания и за вниманието  Hug Hug Heart Eyes Много благодаря и за музикалния поздрав- страхотна песничка   bouquet
Elia_s ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерички   bouquet  Пожелавам ти да си жива и здрава, безмерно обичана и уважавана жена и едно живо и здраво бебенце съвсем скоро  Hug
Благодаря за прекрасната темичка  Hug
dimka  аз купих Сано Максима Сензитив  Peace
Копнеж много се смях с теб  Joy Joy
kakatasvrakata,tedinka 87  честити покупки- страхотни са  Simple Smile
Мамо Це и на мен ми се прияде такава торта, само дето ме мързи да пробвам дали мога да я измайсторя  Crazy Crazy Ако приемаш гости да потеглям към вас, да проверя тортеното съдържание на хладилника ти  Crazy Hug Hug
Mis Demeanor и на мен много ми харесваш с очила- по приницп могат да се купят хубави очила за по- малко малки пари.  А за свекърва ти и мъжа ти- наистина не са постъпили добре, но опитай да не го мислиш вече и да не се ядосваш. Наистина, защо не се обадиш  в ресторанта и да ги питаш дали е удобно да ти изпратят  биберона по някакъв начин  Thinking
peteto 1981, gitadam ще стискаме палците и няма да ги пускаме  Simple Smile
nad67 добре дошла при нас   bouquet Лека остатък от бременността и поздравления за смелостта  Hug
И на мен ми липсва Hope  Thinking
Аз днес изгладих първата бебешка пералня и прибрах дрешките по шкафчетата. Прострях втората и сега ще я чакам да изсъхне- е утре вечер ще вкарам нещата в стаята, че да стане по- бързо иначе кой знае докога ще висят полу мокри  Crazy Багажа за болницата още не съм го стягала- все се каня и нещо ме спира  Whistling

# 78
Здравейте момичета.Честити дати на Петето и Гита,късмет ви пожелавам,да гушкате здравите си бебчета и да им се радвате Wink
Моята свекърва току що ми се обади да каже че купила такива тензухени и бархетни пелени.
Добре че е тя,че нямам представа за всичките тия неща които ще трябват,но като нямам опит... Rolling Eyes
Иначе ми е все така мързеливо,не мога да се наканя да почна да пера дрешки и чаршафчета,стана много студено и само ми се полягва на дивана  ooooh!

# 79
Здравейте момичета едно въпросче ... с какъв прах трябва да се перат дрешките на бебока,защото ме посъветваха Персил - Сензитив на прах,а аз взех гел,сега съм се потготвила да пера,но ме е страх да не съм направила грешен избор ...  Sad
Сега ще пратя мъжо до магазина,какъв прах да му кажа да вземе? Whistling

Можеш да переш с Персил Сензетив - течен или с Тео Бебе

# 80
  • Стара Загора
Леле, не мога да повярвам, че бебевалежа наближава  Rolling Eyes Още всичко ми се струва далечно, пък и нямам още настройка да раждам  Laughing Аз имам и време де, дано бебо не е решил да подранява много. Praynig

Кураж на Петето и Гита - една седмица само и ще си имат малко вързопче със скъп подарък Heart Eyes

Аз от днес съм в болнични - приключих с работата, цял ден обикалях магазините за Коледни подаръци, Ивка е  на ясла, мъжо на работа - идилия  Grinning
Най-обичам да пазарувам сама  Laughing

Аз мисля да пера дрешките с Персил сензитив този път,за каката ползвах основно Тео бебе.

# 81
Здравейте момичета.
Писах, писах и то взе че се изтри.
Честито на момичетата, които си знаят датата на секцио. Ще стискам палци на 21-ви и 23-ти.
Честити покупки на Каката Сврака и Тединка.
Аз днес бях на ЖК, нямам кръвно, нямам албумин, тоновете на бебето лекарката само с акушерска слушалка ги чу. Но то сега е в особено активен период, пу-пу така, че не се притеснявам. Иначе и мен както повечето от вас ме викат през седмица на консултации в деветия месец, а не всяка седмица както би трябвало да е. Влагалищен секрет пък ми е правен веднъж в четвърти месец.
Да ви питам, на някоя от вас за гъбите изписван ли е Ломексин? Четох в листовката че не се препоръчва при бременност, а с това разкритие съвсем ме е страх да не иде при бебето.
Иначе аз днес минах пеша 100-на метра и много се изморих. С това 3-седмично лежане съвсем се обездвижих. А до средата на четвъртия месец, когато получих първите контракции ходех пеша по 5-6 км на ден - не ползвах транспорт до работа умишлено. Боли ме тазовата кост при ходене и се задъхвам, направо не мога да дишам. Сигурно така ще съм до края. Иначе контракции вече нямам, дори от тези безболезнените стягания.
Някой пита за гинипрала и магнерича, аз ще си ги пия поне до края на тази седмица, а за другата ще се посъветвам с лекар. Не ми се ще още другата седмица да раждам, с това лежане с нищо не съм готова, а ми казаха да почивам още поне до събота.

# 82
Добър вечер!
Като ви чета почти всички сте готови за старт...Вече взех да ви завиждам благородно  Hug

Снощи имах ужасни киселини.Както никога до сега.Доведоха до  Sick  и стомаха ми остана празен.По едно време взех да се стряскам,да не получа разкритие от напъване...и си вкарах хиляда филма в главата.Мъжа ми беше на работа и бях сама,което засили напрежението.По едно време се чудех стомаха ли ме боли или имам контракции.Заспах чак в 3 сутринта.
Днес малката е кротка.Съвсем леко си шава.Ами снощи от това свиване на корема се  е видяла в чудо сигурно.

Петето и Гита успех!Най-хубавия подарък за Коледа.Аз на 22-ри съм на ЖК,а вие ще раждате Simple Smile

# 83
mannuella миналата седмица четох за това в тази статия http://www.bg-mamma.com/actuals/full/2583.

В тази връзка от следващата година влиза и нов имунизационен календар с нови задължителни имунизации. Знаете ли дали влиза в сила за родените от 01 януари или от 01 април? Аз мислех, че е от януари, но на една лекция чух за 01 април.

nad67 Добре дошла! Ще бъде хубаво да споделяме заедно последната права

Аз днес ходих на тонове и си пуснах последните изследвания. Нищо интересно. Вчера мъжа ми ме питаше какво още има да се пазарува за бебето и аз спокойно му отговорих "ами май нищо". Много странно ми прозвуча, въпреки че аз го изрекох. Вероятно нещо пропускам, но едва ли е фатално. Този уикенд дори взехме рамкираните гоблени за стаята на бебето. Ще видя кога ще се наканя да ги снимам, за да ви ги покажа.

Честито на мамите с дати! Мислех си дали е различно да чакаш неопределеното от това да имаш дата. Но мисля, че поне до датата всички еднакво се вълнуваме. Стискаме палци всичко да е по-вода и леко.

Исках да ви споделя, че днес гледах филм, който страшно силно ми въздейства - Lipstick по Hallmark  - за една жена на 27, която се бори с рака на гърдата. Ето линк, ако някой се интересува http://www.imdb.com/title/tt0874333/.

# 84
Здравейте милички  bouquet
още мъничко ви остава до дългоочаквания момент. Прочетох че вече има и планувани дати за секцио- успех на момичетата и вярвам, че всичко ще бъде наред  newsm10 newsm10
При нас няма нищо ново - бебетата се хранят и наддават малко по малко. Нямам търпение да дойде сряда и да си ги видя

# 85
Обичанка  Hug Хубаво е, че макар и бавно, прогресът при вас не спира. Сигурна съм, че сърчицето ти е още свито, но вярвай, че всичко ще бъде наред! Докторите дават ли някакви прогнози кога ще може да си приберете малките съкровища?

# 86
Копнежче никой не се ангажира с прогнози, но една лекарка спомена че поне до термин ще стоят. Това означава края на януари  smile3518 , но имам търпение нека те са добре пък после ще се гушкаме

# 87
Обичанка с теб сме. Simple Smile Всичко ще е наред.Да са ти живи и здрави бебоците,пък после цял живот ще са до нас. Simple Smile

# 88
Обичанка прегръщам те силно, честичко си мисля и се моля за твойте зайчета   bouquet

Праха за пране - ние ще перем със Сано, в магазина ни препоръчаха и Surecare и някакъв нов с "Ф" ама все не му запомням името Wink

Днес говорих с една детска сестра с дъглогодишен стаж, препоръча ми крем против подсичане - Судокрем, вие може и да си знаете, ама и аз да кажа  Wink

Освен това днес асистирах на едно раждане, добре ми казаха акушерките да не стоя там, ама нали съм имат. Сега ме е яд, че все ми е пред очите гадната ножица  ooooh!

Относно движенията, аз сигурно съм бременната с най-мързеливо бебе, напоследък не мога да се оплача, не съвсем не получавам ритници, само едни трътлявчене.... издува на места но по скоро с дупенце, а не ритници с крака  Laughing

# 89
здравейте маминки,
Обичанка в момента ти желая наистина много кураж и сила докато можеш да си вземеш съкровищата  Hug
Днес се оказа, че съм пипнала някаква настинка, имам налепи по гърлото и подути сливици, а да ви кажа изобщо не се чувствам болна, даже имам много енергия за изразходване. Сега съм затворена в къщи, под одеалото с кана чай до главата и няколко блистера Прополки и така ще бъде няколко дена. Честно да си кажа трудно ме свърта на едно място, но милото и мама са се съюзили срещу мен и няма мърдане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт