Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво представлява "подсилването" на бебето?
Кога се взема проба от вагинален секрет по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво представлява "подсилването" на бебето?
-
Кога се взема проба от вагинален секрет по време на бременност?
-
Какво представляват пелените за еднократна употреба?
-
Кой прах за пране е подходящ за пране на бебешки дрехи?

Ася се роди с малко коса, но с доста лануго и досега има участъци с окосмяване по краката...)
...макар че, като цяло по-рядко правим секс, аз изпитвам нужда от това и дори понякога прибягваме до "алтернативни методи"...малко ще поизместя темата, но наскоро дори го заварих милия да се самообслужва в съседната стая и то през уикенда, което мен много ме озадачи и обиди дори, имахме си малък скандал, защото при положение, че аз съм налична така да се каже, и не съм заспала, можеше да си поиска...знам,че всеки мъж го прави (особено нощем докато вкъщи всички спят, но с това често ходене до WC, се увеличават шансовете ние бременните да хващаме мъжете си в крачка
), но като цяло не смятам, че го лишавам от тези удоволствия или че съм му отказвала, за да прибягва толкова често до тези методи....По принцип при нас това е болна тема, защото мъжът ми е свръх-сексуален тип, поне като такъв го познавам от близо 7 г. и постоянно се притеснявам, че му е недостатъчно или че ще си намери отдушник другаде и т.н. Сигурно ви се струва странно,че пиша на тази тема в такъв сюблимен момент, когато някои майки вече си стагат багажа за болница, а други раждат...Но понеже зачекнахте темата за интимността, реших да ви споделя....Възхищавам се на тези от вас, които са постигнали такова ниво на интимност, та да се не се притесняват за нищо от половинките си, да не се крият и т.н ние може би не сме достигнали този момент, все пак съжителстваме само от 4 г. и тепърва се опознаваме бих казала....Радвам се на тези от вас, които с такава увереност заявяват,че са сигурни, че мъжете им ги обичат още повече в тези съкровени моменти и че са убедени,че ще остареят заедно с тях...Знам само, че моят си идва вкъщи всяка вечер и ме гушка всяка нощ, въпреки,че съм все обърната с гръб към него, защото ми е удобно само от лявата страна да спя, а понякога си гушка дъщеря ни, когато имам нужда да спя отделно 
ама точно така