® E-bay - тема 43

• 35 910
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
Видяхте ли какво се случва със фийдбека на Schuh  Shocked?

http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&us … e&interval=30

# 16
  • София
Явно им е редовен номер. При мен още висят всичките им не"спечелени" обувки в очакване на фийдбек. Не знам как да ги разкарам от там. Те не са платени и не чакат плащането, а се появяват, когато пиша оценки... и ме  предизвикват. Mr. Green

# 17
  • В света на мечтите
Явно им е редовен номер. При мен още висят всичките им не"спечелени" обувки в очакване на фийдбек. Не знам как да ги разкарам от там. Те не са платени и не чакат плащането, а се появяват, когато пиша оценки... и ме  предизвикват. Mr. Green
на 30 тия ден след плащането ще изчезнат

# 18
  • София
И аз като търсех бебешко боди на Металика ,попаднах на български продавач.Цената на доставката няма да коментирам,че толкова исках такова,че не ме интересуваше.Дойде за 1 ден след като го платих  Laughing.Така че не всички се излагат,но тези с фалшивите парфюми  ooooh!,като им нафраскат отрицателните оценки ще изчезнат.

# 19
И аз като търсех бебешко боди на Металика ,попаднах на български продавач.Цената на доставката няма да коментирам,че толкова исках такова,че не ме интересуваше.Дойде за 1 ден след като го платих  Laughing.Така че не всички се излагат,но тези с фалшивите парфюми  ooooh!,като им нафраскат отрицателните оценки ще изчезнат.
И аз тези дни попаднах на българска продавачка, чиято цена ще коментирам- 12 лири доставка за една детска блузка, продава няколко неща.Много ни е криво като ни искат повече от 5-6 лири доставка до тук, обаче  ние защо пък да не си искаме двойно и тройно за една блузка от некст. newsm78

# 20
Цоп троп   bouquet

# 21
и аз тук   bouquet в очакване на 9 бр. пакетчета от е-бейчо,дано поне половината дойдат преди коледа  Crazy

# 22
  • Sofia
Търся собственика на буталка-лъвче и обувки май за сноуборд

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 07:49 от chocha

# 23
и аз тук   bouquet в очакване на 9 бр. пакетчета от е-бейчо,дано поне половината дойдат преди коледа  Crazy
И аз чакам 9 броя, от толкова дълго време ги чакам, че тая нощ сънувах, че има 4 бележки за пощата  ooooh! Мисля да се спирам с покупките за тая година, догодина отново  Crazy Само едно търгче ще изиграя днес, дори смятам ръчно да го изиграя като за последно  Mr. Green

# 24
  • някъде там
За пресата от вчера , мацката ми поиска 12 паунда пощенски... Обеща обаче , ако ми е взела повече да ми ги върне.Да видим Flutter
Все си мисля , че е повече от колкото ще струва javascript:void(0);

# 25
  • Видин
  bouquet

# 26
  • софия
Цоп!
Вчера си взех , спечелени от schuh. Водеха се с irremovable dirty marks, но да ме убиеш не ги виждам къде са Party Малко са ми големки (около 1 номер), но ще си ги нося. Доволен  hahaha

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:01 от zvanche

# 27
  • София
на 30 тия ден след плащането ще изчезнат

И при мен си висят и чакат оценки. Ама като няма плащане не могат да изчезнат след 30-тия ден. А кога тогава?

# 28
  • Пловдив
И аз тук - онзи ден получих едно якенце за племенницата! Беше първият ми спечелен търг и много се кефя.  Laughing http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4000878 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 29
Снощи спечелих ето това:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3703027 … ame=STRK:MEWAX:IT
Дано излезе сполучлив.

Общи условия

Активация на акаунт