® E-bay - тема 43

• 35 957
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
данебида намекваш че съм минал на другия бряг ?  Flutter

# 481
  • София
О не, не. С толкова колички и детски стоки бих помислила, че оборудваш харем.  hahaha
Ама нещо битка словесна, това-онова...  Mr. Green
Спирам със спама. Embarassed Rolling Eyes

# 482
ПОМОГНЕТЕ днес спечелих едни маратонки ,но продавача иска да му платя по банков път,ама той е 18 евро за превод в чужбина.Някой знае ли по евтин начин за превод на пари по банков път

За кой Ибей говориш, за немския ли ?

Най-евтино ще ти излезе,ако помолиш любезно продавача да си направи Пей Пал акаунт и да му преведеш 1, 2 евро за неудобствата!

Доста се съгласяват! Иначе по-евтино: ако имаш някой познат в съответната държава,който да ги преведе, ти да му дадеш парите, абе дълго и отегчително ...
И за следващия път просто да си отваряш очите на 4 дали продавачът има ПП!  Peace

# 483
Момичета,извинявам се,ако този въпрос вече е задаван,но не го намерих-какво означава,когато продавачът е поставил върху обявата:"The seller relisted this item"?

# 484
Момичета,извинявам се,ако този въпрос вече е задаван,но не го намерих-какво означава,когато продавачът е поставил върху обявата:"The seller relisted this item"?

Означава, че е пуснал артикула за продажба отново.
Причината - или не е купено, или купилият го не го е платил.

# 485
Открих  Peace.

Да се похваля, че най-накрая си получих Жипиеса и часовника, които чаках  Hug

# 486

За диспута не е връткаво,в общи линий е това:
От акаунта си в ибей отиваш на Go to Resolution Centre и избираш за какво пускаш диспут,в случая  I bought an item.  I haven't received it yet. И продължаваш ... Попълваш номера на нещото....После мисля че те препраща автоматично в Пейпал,там ако искаш пишеш нещо на продавача и ти се отваря   Open a Case.Пейпал те уведомявя ако има решение на случая..

# 487
За диспута не е връткаво,в общи линий е това:
От акаунта си в ибей отиваш на Go to Resolution Centre и избираш за какво пускаш диспут,в случая  I bought an item.  I haven't received it yet. И продължаваш ... Попълваш номера на нещото....После мисля че те препраща автоматично в Пейпал,там ако искаш пишеш нещо на продавача и ти се отваря   Open a Case.Пейпал те уведомявя ако има решение на случая..
Благодаря, Милена  bouquet
Потребителя ми е писал, че ще ми ги прати отново. Ще се съглася, пък дано този път дойдат Tired

А междувременно ако дойдат другите newsm78 ?

# 488

че го е публикувал втори път !

# 489
Искам публично да благодаря на Трендафила Кукуригова  bouquet
Момичета и момчета,ако имате проблеми с ибея-питайте с риск да сте досадни.Все още тук комисионната е само виртуална и не минава през ПП Laughing,все някой ще ви помогне.
В моя случай инвойса,който беше на стойност 21 лири,стана 7.20 лири с намесата на ибейката Кукуригова Simple Smile  bouquet

# 490
.................
.........ибейката Кукуригова Simple Smile  bouquet

newsm62 много смешно ми прозвуча,
помагаме с каквото можем  Hug

# 491
Искам да попитам по-опитните какво правя в този случай-купих яке обявено като ново, без етикет.Наистина не е носено, но на рамото има две следи от розов лак.Писах на продавачката, че ще й оставя отрицателна оценка / при 100% положителни / и тя ми отговаря така -
i would be prepared to make a partial refund if you are otherwise happy with the item.Като как да го разбирам- че ще ми възстанови част от сумата  /работя с гугъл преводача и не ми е много ясен превода/ или има впредвид нещо друго? И  ако става въпрос за възстановяване на част от парите колко е нормално да поискам- якето струва 16 лири.

# 492
  • Казанлък of all places
"Готова съм да възстановя част от сумата ако иначе сте доволни от артикула. "
Пък колко да и поискаш... зависи колко е видим дефекта ....

# 493
 angelina.bgk , благодаря  Hug

# 494
Аз повече май няма да купувам нови неща без етикет. Спечелих си една кожена чанта, обявена като нова без етикет, вчера пристигна, много ми харесва. Точно както си я представях - супер мека кожа, изчистена, малка, през рамо, но... е носена. Виждат се следи при внимателно вглеждане. И аз като знам, че е носена и ми е криво, няма да я използвам.
А продавачката веднага ми остави много мил фийдбек.

Общи условия

Активация на акаунт