® E-bay - тема 43

• 36 004
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
  • Home is where the heart is...
Имам нужда от помощта ви,ако си купя лаптоп от ибей ще дължа ли ДДС и какво трябва да помоля да пише продавача,за да не се обложи с данък.Ако някой е купувал може да ми препоръча продавач.Благодаря ви предварително

Ако го купиш от английския Ибей или от друга страна от ЕС - няма да плащаш нищо допълнително и няма нужда продавача да го пише като подарък или нещо подобно. Ако купиш от САЩ - тогава се плаща мито и ДДС. А ако има мама която е купувала, може да ти помогне с препоръчването на продавач.  Peace

# 646
От английския мисля да го купувам,дано се включи някоя мама с продавач

# 647
Момичета, на 12.12 купих едно яке и продавача ми каза ,че ще го прати на 14.12.След това имам купени 3 неща, които вече са при мен и понеже нямам търпение да си го получа  Laughing днес учтиво го попитах,просто информативно - кога го е пуснал.Шипнал го е на 23.12 ,а аз всеки ден в пощата  ooooh! , както и да е ,но го пуснал с DHL express и ми пише някакъв 10 цифрен код.Рових къде ли не ,но пратка с такъв няма  Sad Та знаете ли къде точно трябва да проверя, аз ли нещо бъркам...вече почвам да се отчайвам   bouquet

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 18:34 от to4ica123

# 648
  • София
Светещата ми костенурка от Хонк Конг, изпратена на 17/12 е вече тук! Имам известие и утре ще я взема. Дано да е здрава!  Praynig

и аз си платих една костенурка на 12.12 ,а на 14.12 е пратена,но още я няма (от Хонг Конг,утре освен да ида до пощата да проверя.

# 649
Аз пък какъв странен случай имам. Платих едно палто на 19.11 и до последно се надявах да пристигне с Е. Ама вчера вече писах на продавача, че го няма и той като не отговори днеска пуснах диспут. Преди малко гледам диспута затворен и парите върнати  newsm78 . Май изобщо не са ми го пуснали и само са чакали да кажа нещо, че да ми върнат парите, много странно.

# 650
Аз пък какъв странен случай имам. Платих едно палто на 19.11 и до последно се надявах да пристигне с Е. Ама вчера вече писах на продавача, че го няма и той като не отговори днеска пуснах диспут. Преди малко гледам диспута затворен и парите върнати  newsm78 . Май изобщо не са ми го пуснали и само са чакали да кажа нещо, че да ми върнат парите, много странно.
Много гадно. Аз като знам с какъв интерес си чакам всяко нещо от е-bay. С какъв фийдбек беше продавача? Сега каква оценка смяташ да му поставиш?  Rolling Eyes

# 651
Много гадно. Аз като знам с какъв интерес си чакам всяко нещо от е-bay. С какъв фийдбек беше продавача? Сега каква оценка смяташ да му поставиш?  Rolling Eyes
Ами по скоро няма да сложа оценка, иначе много ме е яд, че много си го чаках. Ама го спечелих страшно евтино и сигурно затова така стана.

# 652
Светещата ми костенурка от Хонк Конг, изпратена на 17/12 е вече тук! Имам известие и утре ще я взема. Дано да е здрава!  Praynig
и мойте са тук, не съм отварял кутиите, ама изглеждат все едно целия китайски народ е играл футбол с тях 2 десетилетия
Всъщност моите ги взех преди седмица и сега се чудя какво да ги правя

# 653
Хубаво ли светят костенурките и калинките?
Дуранго в какъв смисъл какво да ги правиш?
Аз поръчах костенурка на 09,12,2009 г,но все още я няма. Трябва ми за 7-ми януари/дано дойде до дтогава/!

# 654
 Shocked На 27 дек спечелих търг с три тишърки за сина ми. Днес изумлението ми беше голямо, когато видях същия продавач със същети тишърки е пуснал нов търг, който изтича след 6 дни.  #Crazy
Сега се чудя имам ли право да му задам някакъв въпрос. Примерно, като по-делекатен за начало - Шипнати ли са вече тишърките? Без да споменавам, че съм ги видяла отново newsm78
Да отбележа, че не е търговец.

Дайте съвет как да постъпя.

# 655
Shocked На 27 дек спечелих търг с три тишърки за сина ми. Днес изумлението ми беше голямо, когато видях същия продавач със същети тишърки е пуснал нов търг, който изтича след 6 дни.  #Crazy
Сега се чудя имам ли право да му задам някакъв въпрос. Примерно, като по-делекатен за начало - Шипнати ли са вече тишърките? Без да споменавам, че съм ги видяла отново newsm78

В това няма нищо чудно! Просто човекът има няколко бройки от една и съща стока !

Чакай си да дойдат твоите и хич не се притеснявай !

# 656
  • София

Допускаш ли възможността да е имал повече от 1 комплект? newsm78 Sunglasses

# 657

Допускаш ли възможността да е имал повече от 1 комплект? newsm78 Sunglasses

Само, ако е имала близначета Mr. Green
И моята душа хайдушка не трае, та я попитах мнооого деликатно. До колкото мога да съм такава.  Sick
А за идването, те ще дойдат в най-добрия случай края на януари, защото са на английски адрес.

# 658
Здравейте
Пускам нещо за продаване и имам въпрос .Това какво означава Dispatch time.

# 659
Здравейте
Пускам нещо за продаване и имам въпрос .Това какво означава Dispatch time.

Може би време за доставка  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт