Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 201
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • Все на втория етаж
iana1980 , благодаря за ЛС- то. И само още един въпрос, колко време трае перманентния грим на веждите?

# 106
  • София
И само още един въпрос, колко време трае перманентния грим на веждите?

около 2 години.

# 107
Момичета, кажете къде в Пловдив да отида за перманентни вежди, че Еми ми е далече Simple Smile, а не ми се рискува и да стрелям на посоки из салоните.

# 108
Момичета, кажете къде в Пловдив да отида за перманентни вежди, че Еми ми е далече Simple Smile, а не ми се рискува и да стрелям на посоки из салоните.
И аз съм от Пловдив,но ако се реша бих отишла при Еми в София,не всеки има талант,а рискът е голям да те направят на клоун  Grinning

# 109
Най-добре отдели един ден и иди до София при Еми,все пак е по-добре там/аз не съм ходила при нея,но от това което пише тук си правя изводите/,отколкото да рискуваш тук,аз и моя приятелка бяхме ходили преди година и половина в нашия Дима стил и мога само да те посъветвам да не ходиш там,пигментите са силни,на мен много леко са ми избледнели веждите и то след толкова време,но до тук с предимствата,на мен специално и двете вежди толкова различни ми ги направиха като форма ,че  #Cussing out   

# 110
Момичета, а може ли да кажете къде в София е салона на Еми, както и цената на веждите.

# 111
Момичета, а може ли да кажете къде в София е салона на Еми, както и цената на веждите.
250лв с ретуша http://www.jewelskin-clinic.com/Jewel-Skin-Clinic
Ако се решиш свиркай да ходим заедно  Laughing

# 112
  • Марс
250лв с ретуша http://www.jewelskin-clinic.com/Jewel-Skin-Clinic
Ако се решиш свиркай да ходим заедно  Laughing

Аз чакам някой да се смили над мен и да каже за очна линия и очертания на устни, и може аз да ти свирна да отидем заедно да си пазим страх Mr. Green

# 113
  • София
ev4o, не съм правила очна линия и устни. предполагам никой в темата не е и затова не ти е отговорил.
устните се правят със зъболекарска упойка, защото много боли. очната линия - ми изпитание си е, нищо че се прави с местна упойка, как можеш да накараш окото си да не мърда, когато го боли.
аз не мога да се навия за очна линия, а устни добре, че генът ми е дал хубави.

ако някой си е правил и на мен ще ми е интересно да видя снимки.

# 114
  • Марс
Aurora, и аз честно казано бих искала да видя снимка, чичко гугъл ми изкарва само вежди newsm78 От към устни и аз не мога да се оплача, май ми е по -скоро да не съм по назад от останалите, не за да оправям нещо. От това дето си написала, честно казано май ще взема да се откажа и от двете, правих си наскоро тату и определено няма да го изтърпя на очите и на устните така като се замисля Tired

# 115
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Другата седмица имам намерение да си запиша час при Еми и ми се искаше да задам няколко въпроса преди това за да знам какво да очаквам
1. Колко време отнема процедурата? Имам малко бебче и трябва да го оставя на някого да го гледа.
2. След ретуша отново ли се появяват корички както след първоначалното нанасяне?
3. След колко време веждите са вече окончателно в крайния си вид?
4. Трябва ли да избягвам солариум и излагане на слънце както след татуировка и ако да за колко време?
5. Докато не се възстановят съвсем веждите и не паднат коричките ще изглеждам ли много ужасно?  Laughing

# 116
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Другата седмица имам намерение да си запиша час при Еми и ми се искаше да задам няколко въпроса преди това за да знам какво да очаквам
1. Колко време отнема процедурата? Имам малко бебче и трябва да го оставя на някого да го гледа.
2. След ретуша отново ли се появяват корички както след първоначалното нанасяне?
3. След колко време веждите са вече окончателно в крайния си вид?
4. Трябва ли да избягвам солариум и излагане на слънце както след татуировка и ако да за колко време?
5. Докато не се възстановят съвсем веждите и не паднат коричките ще изглеждам ли много ужасно?  Laughing

почвам едно по едно на въпросите ти:
1. от 40 минути до най-много час, като зависи колко дълго ще обсъждате формата на новите ти вежди (рисуват се с молив и се уточнява, докато ти хареса).
2. да, отново корички.
3. правиш първичната процедура, след това минимум поне месец, за да се появиш на ретуша и след седмица от него вече си завършена. аз и сега се харесвам (а бях на първична на 7ми Декември и все не мога да намеря време да си запиша ретуша).
4. не трябва да избягваш солариум, просто имай предвид, че по-бързо избледняват от него и ще трябва по-скоро да ги правиш пак от предвидените нормално 2 години.
5. не е ужасно, а като с по-плътен грим, аз този път си ги правих във вторник и изобщо не ми пукаше, че ходих в офиса още на следващия ден, когато е най-гадно, защото си леко подпухнал още около областта, а след това дори заминах за Рим, където 5 дни се разнасях с падащи корички Laughing не е фатално изобщо Wink

# 117
  • София
Благодаря  Hug
Очаквайте снимки от мен скоро  Grinning

# 118
  • София
Колкото повече си гледам веждите, толкова повече си ги харесвам  Peace
Виждаха ми се бледи, но пък стои естествено, та ще запазя цвета и формата.
Другата седмица ще си направя ретуша, за да компенсираме няколко липсващи косъмчета и толкоз  Crazy

За солариум - Еми ми препоръча да мажа веждите със слънцезащитен крем  Wink

# 119
моми4ета аз имам на устните и о4на линия,а как изглеждат във facebook-silviadevenska-,незнам как да ка4а тук снимките.болката е като при веждите,но зависи и от самата 4увствителност на 4овека,с това се занимавам и ако имате въпроси...моля..

Общи условия

Активация на акаунт