Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 030
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
  • София
След ретуша ще бъдат една идея по-тъмни със сигурност дори и да ти ги направи със същия цвят. Не си слагай по-тъмен туш. Така седи много по-естествено.

# 241
След ретуша ще бъдат една идея по-тъмни със сигурност дори и да ти ги направи със същия цвят. Не си слагай по-тъмен туш. Така седи много по-естествено.

мммм да наистина стоят много естествено, много им се радвам Stuck Out Tongue

# 242
  • София
само аз мърдата още не съм си изтипосала новите вежди след ретуша, Еми сигурно вече ми е сърдита много, че обещах да й пратя и на мейла снимки като ми паднат коричките Blush

# 243
Аз исках да направя подарък на майка ми, защото тя има редки вежди, да не кажа липсват такива, та тя се страхуваше да не би да я боли много. А бях говорила с козметичка и тя ми каза, че пермаментния грим държи само 6 месеца и после пак , та за 500 лв на година заслужава ли си? Благодаря

# 244
  • София
Аз доколкото знам държи повече от година. Ако не се прави често пилинг на кожата в тази зона и не се излагат много на слънце дори и 2 години. Моите са вече почти на 6 месеца и нямат никакви изгледи да изсветлеят скоро

# 245
  • София
Аз исках да направя подарък на майка ми, защото тя има редки вежди, да не кажа липсват такива, та тя се страхуваше да не би да я боли много. А бях говорила с козметичка и тя ми каза, че пермаментния грим държи само 6 месеца и после пак , та за 500 лв на година заслужава ли си? Благодаря

Нанси, как 6 месеца? да не се правят с водни бои Simple Smile
правих ги 2 г. след предишния път и толкова горе-долу е срока им.
сега, бях чувала че разни луди татуирали с постоянни бои, ама аз предпочитам да съм с растителни и да не правя щуротии с лицето си. дори ми харесва това, че не са вечни, щото вторият път ми хрумна съвсем различна форма Peace

# 246
  • София
О, да, определено 2 години е перфектен срок. Никога не бих си направила постоянни. Все пак с времето модата се мени, вкусът ни се мени и да не говорим, че и чертите на лицето се променят и съответно не може една и съща форма да е универсална и на 20 и на 40 години, и на слабо или понапълняло лице... да не говорим, че и цветът на косата за това време може да се смени от тъмно на русо или обратното и е добре веждите да са съобразени с това

# 247
  • Враца
а дали еми прави постоянни вежди? newsm78
имам предвид с трайни бои, а не с растителни.

# 248
  • София
а дали еми прави постоянни вежди? newsm78
имам предвид с трайни бои, а не с растителни.

не, работи само с растителни бои Peace

# 249
  • Враца
оставам с впечатлението, че с  трайни се правят само нелегално.
не би трябвало да е така.
впрочем, вашите съображения за двете години ги приемам само по отношение на промяна на цвета на веждите спрямо косата. промяна на формата... ами, какво да ви кажа, тези вежди си остават, макар и бледи. имам близка приятелка, която има правине такива вежди преди около 15 години, и преди около 5 е направила друга форма- аами старите си личат, и ако излиза пред хора им слага фон дьо тен, а вкъщи изглежда доста нелепо. Sick
така че много, много е важен изборът на хубава форма при добър професионалист, защото връщане няма /или ако има, е след доста повече от 2 години, повярвайте ми. Peace

# 250
оставам с впечатлението, че с  трайни се правят само нелегално.
не би трябвало да е така.
впрочем, вашите съображения за двете години ги приемам само по отношение на промяна на цвета на веждите спрямо косата. промяна на формата... ами, какво да ви кажа, тези вежди си остават, макар и бледи. имам близка приятелка, която има правине такива вежди преди около 15 години, и преди около 5 е направила друга форма- аами старите си личат, и ако излиза пред хора им слага фон дьо тен, а вкъщи изглежда доста нелепо. Sick
така че много, много е важен изборът на хубава форма при добър професионалист, защото връщане няма /или ако има, е след доста повече от 2 години, повярвайте ми. Peace

На мен пък сега като си ги правих втория път сменихме формата, дигнахме малко нагоре и отначало първия месец си личаха, но сега вече въобще. Според мен зависи от пигментите.  Peace

# 251
  • София
Трън, искаш да кажеш, че на приятелката ти веждите са правени с перманентен грим преди 15 години или аз не разбрах правилно?

# 252
  • Враца
да, бе Peace

и още се виждат.
може би е от цвета- предните й са били кафяви и червеният пигмент явно стои по-дълго. новите й са по-скоро черни.

# 253
  • София
Addri, smile.tedi веждите ви са страхотнииии Hug Еми, както винаги се е справила чудесно. Peace Моите са си все същите, а мина доста време, откакто съм с тях.Скоро годинка ще направят Mr. Green Много съм доволна и се надявам да издържат още толкова и после пак при Емито Hug Искам да подчертая, че аз се пека на солариум един път в седмицата, излагала съм се на слънце и са все така наситени. Смятам обаче следващия път да поискам малко по-светъл нюанс, защото искам да спирам целогодишното ходене на солариум и да ми почива кожата, а с по-светла кожа този цвят, който ми е в момента ще е тъмничък. Когато му дойде времето ще се консултирам с Еми.Формата не я променям обаче, много си я харесвам Flutter

# 254

Общи условия

Активация на акаунт