Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 109
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
# 256
# 257
  • София
За жалост моите вежди доста избледняха, макар че ги правих преди 8 месеца.
Кажете ми някакви трикове, за да съхраня цвета по-дълго?  Hug  bouquet

# 258
  • София

хубави са, честито! само са ми една идея по-дълги, отколкото на мен ми харесва Peace

# 259
  bouquetНе мога да остана без пристрастна към тази тема -БЛАГОДАРЯ НА ЕМИ,страхотни вежди ми направи,мн съм доволна.До сега никога не съм си правила нищо по тялото,но една моя снимка промени всичко.Писнало ми е като се гледам в огледалото да виждам само един уморен и тъжен поглед.На тази въпросна снимка,която ще кача след малко сме с една приятелка на моята възраст и съм я гледала доста дълго време за да преценя защо аз изглеждам мн по стара от нея и сама стигнах до извода,че това е единствено и само от веждите.Реших се мн бързо и след два дни бях при нея(ЕМИ ИВАНОВА),четох форума,гледах снимкии и така....въобще не боли,бързо минава,а ефекта е....ПОРАЗИТЕЛЕН.Един различен  човек все едно ме гледа в огледалото.ДОВОЛНА СЪМ. Тези снимки са горе долу в един и същи месец .Вижте разликата. http://picasaweb.google.com/nelixristova/nxMcR#

# 260
Нели, честито! Разликата е наистина фрапираща. Поздравления  за решението ,много хубав резултат Hug

# 261
Благодаряяяя..... Party

# 262
Момичета, не е много по темата, ама как могат да се коригират трайно тънки, къси, редки и светли мигли... Че ми писна да слагам тонове спирала всеки божи ден... Дайте идеи, моля ви....

# 263
Wink
Бях обещала да ги покажа и мойте -
http://prikachi.com/images.php?images/601/2502601x.jpg

# 264
Момичета, не е много по темата, ама как могат да се коригират трайно тънки, къси, редки и светли мигли... Че ми писна да слагам тонове спирала всеки божи ден... Дайте идеи, моля ви....
Можеш да си направиш очна линия, например кафява,но с трайни бои и да ти се боядисат  миглите. Боядисването на мигли, ако е направено със специални бои трае 2 месеца.

# 265
  • където си пожелая...даааа...
Ще ти пусна телефонът й на ЛС за да я питаш защото не знам за скубане колко взима, но много добре преценява формата на веждите според пропорциите на лицето. Мисля, че ще останеш доволна
Извинявай, ще може ли и на мен  BlushPraynig?

# 266
Дали ще можеи аз да получа телефончето?  Flutter

# 267
 talasum4e76, благодаря за отговора... А колко струва приблизително трайната очна линия? Понеже в момента съм в чужбина, видах в един козметичен магазин комплект за боядисване на мигли, беше при боите за коси, но на кутията имаше нарисувани мигли.... Та въпроса ми е дали ще мога сама да си ги боядисам или трябва чужда помощ????

# 268
  • София
Може ли телефончето на Еми

# 269
Може ли телефончето на Еми
и на мен, ако може  Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт