Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 126
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета, за пръв път пиша в тази тема, но от доста време ме вълнува този въпрос.
Имам твърде късички вежди, иначе са ми тъмни, но са твърде мънички. Често познати ме питат, защо съм си ги оскубала толкова много, а аз просто нямам.
Засега само търся инфо, не съм се спряла на нищо, но си мисля, не е ли по-добре присаждане на вежди вместо пергаментен грим, за да се постигне по-естествен вид.
Някой от вас не е ли си правил присаждане на вежди ?

# 271
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug
Разгледах темата и се нагледах на страхотни вежди  Heart Eyes
Утре ще ми правят перманентни вежди, но малко се притеснявам дали ще ми направят формата, която би отивала на лицето ми  Confused
Ще пусна една моя снимка с сегашните ми вежди и ще се радвам ако ми дадете съвет какви вежди биха ми отивали  Simple Smile

http://dobito.snimka.bg/travel/paris-2010.540153.21444059.big
Благодаря ви предварително  Hug
Утре ще пусна снимки от резултата все пак  Wink

# 272
Здравей,може би ако малко ги приближиш и оформиш лека чупка.Ако следваш стандартите,чупката идва в диагонала от върха на нослето през зеницата/ако погледа е напред/.Естествено не си длъжна да следваш принципа.На мен ми изглеждаш романтичен тип момиче и ако направиш много изразена чупка няма да си себе си.Според мен/не си длъжна да се съобразиш/ малко по-мека линия на веждата,леко изненсена нагоре ще стои много добре,дори да е леко по-дълга от естествената.Давам само мнение,защото и аз правя такъв грим,но  края на краищата най-важно е на теб да харесва.Успех! Peace

# 273
  • Willebroek, Belgium
riga, благодаря ти за мнението  Hug
Часа ми е за 13 часа и имам още малко време да разгледам снимки и да си харесам нещо  Wink
Ще видим какъв ще е резултата  Flutter

# 274
Рисувайте докато ти хареса на теб самата.Ако трябва пак ще мажете обезболяващото/защото докато рисувате може да му мине действието/,но трябва да си кажеш  ТОВА СЪМ АЗ.Айде,успех!

# 275
Момичета знаете ли дали цената при Еми все още е 250лв?

# 276
  • Willebroek, Belgium
Здравейте отново  Hug
Аз се завърнах  Simple Smile Все още немога да свикна с новите вежди, но и това ще стане. Сега са по тъмни на цвят но след няколко дена ще добият цвета, които трябва да са.
На 10 декември съм на ретуш и се надявам тогава крайният резултат да е налице. Simple Smile
Надявам се да ви харесат  Wink
Преди:
http://dobito.snimka.bg/hobby/grim-2.254138.21456781.big

Сега:
http://dobito.snimka.bg/hobby/grim-2.254138.21456982.big

http://dobito.snimka.bg/hobby/grim-2.254138.21456986.big

Снимките не са от най хубавите, но все пак  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 17:51 от dobito

# 277
  • Willebroek, Belgium
Момичета в началото и вашите ли вежди изглеждаха толкова неестествено  Rolling Eyes
В момента съм намазана с вазелин и затова така лъщят  Tired
Надявам се като израснат и другите косъмчета да изглежда по естествено  Confused

# 278
Екстра са ти.. Peace
Споко, ще им паднат коричките и ще са супер!

# 279
  • Willebroek, Belgium
Екстра са ти.. Peace
Споко, ще им паднат коричките и ще са супер!

Благодаря ти  Hug
Вече бях почнала да се притеснявам, че нещо не са като хората  Rolling Eyes
Махна ми с кола маска повечето от космите , за да може да ми оформи по този начин веждите. Притяснява ме това, че в началото и след средата на веждата нямам косми и да не стои грозно.  Tired
Съжалявам, че ви притеснявам с терзанията си, но докато свикна така ще съм  Laughing

# 280
Като паднат коричките и отидеш на ретуш може да поискаш да ти направи не пълнеж,а да имитира косъмчета с малки чертички разположени косо и една идея по-тъмен пигмент,за да изпъкнат.Така ще стоят по-естествено.Не държа да съм права,просто аз така го правя грима. Peace

# 281
  • Willebroek, Belgium
Като паднат коричките и отидеш на ретуш може да поискаш да ти направи не пълнеж,а да имитира косъмчета с малки чертички разположени косо и една идея по-тъмен пигмент,за да изпъкнат.Така ще стоят по-естествено.Не държа да съм права,просто аз така го правя грима. Peace

Ще видя как ще изглеждат като паднат коричките  Wink
А иначе като форма как са според теб  Rolling Eyes ( питам те, защото разбираш повече от мен ) Wink
Забравих да питам жената колко дни трябва да ги мажа с вазелин  newsm78 Докато паднат коричките или  Thinking

# 282
Мажи ги докато паднат коричките.
Да не те притеснява липсата на косми отдолу - аз по принцип почти нямам (много са ми редки) , но с техниката с рисуваните косъмчета - изобщо не личи.. Peace

# 283
  • Добрич
Много са хубави веждите,много е подходяща формата.Много добре ти стоят.Честито

# 284
  • София
доби, чудесни са, да са ти честити!
разликата с "преди" е убийствена, много добро попадение е новата ти форма и ти отива!

Общи условия

Активация на акаунт