Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 140
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Харесваш ми!Честито!Не се притеснявай за цвета,наистина ще избледнее с обелването,но в НИКАКЪВ случай не ги бели насилствено,защото ще получиш накъсвания на линията.Мажеш така,че да са постоянно мазни и мекички коричките,за да може да падат леко сами.Попивай с кърпата лицето си при измиване без да търкаш.Ще започне и да те сърби по-късно.На моите клиентки казвам да мажат гентамицин или витамерфен около 5-6 дни след това с някакъв вазелин,за да стоят меки.Първо се обелва груба коричка,след което до няколко дни се бели една много финна ципичка.Тя не винаги бива забелязана,защото е много нежна и отива на кърпата при измиване.Тогава вече ще се появи същинския пигмент.Ако много те дразни цвета след два-три дни можеш леко да ги пудриш или малко фон дьо тен да слагаш,но не сега,защото още е раничка и може да се възпали.Ако се сетиш за друг въпрос питай спокойно,стига  да съм ти  полезна. Peace

# 286
  • София
Честито! Формата много ми харесва. Единствено на ретуша може малко да ги удебелиш, но това е лично мое мнение защото не харесвам много тънки вежди. Имай предвид, че след падането на коричките ще станат с 1-2мм по-тънички отколкото са сега. При мен поне беше така.
Малко ме изненада това, че са ти оскубали косъмчетата. На мен ми махнаха само тези, които са извън очертанието на веждите, останалите не ги пипаха. Така или иначе след като израстнат космите ще изглежда много естествено. Аз имам малки и редки косъмчета и никой не ми вярва, че съм с перманентен грим  Flutter

# 287
Наистина не е нужно непременно да се махат косъмчетата,но всеки си има техника на работа.Аз махам само извън очертанието и то с пинсета,а не с кола.Ако новата форма няма нищо общо със собствената,нормално е да се махнат всички косъмчета.

# 288
  • Willebroek, Belgium
Благодаря ви много момичета  Hug
Радвам се, че ви харесва  Simple Smile
Аз самата исках да са по тънки веждите и затова така ги направи, но каза, че ако искам да ги удебели, няма проблеми  Peace

NovemberRain явно при теб не се е налагала голяма промяна на веждите а само леко доуформяне, докато при мен промяната е драстична и нямаше как да ми направи тази форма без да ми махне косъмчетата  Rolling Eyes

Мъжа ми страшно много ме хареса и каза че съм приличала на мръстница  Joy Joy Joy
Неговото мнение е важно за мен и се радвам, че ме хареса  Heart Eyes

# 289
айдееее,опа! smile3521Браво на мъжът!Може да погледнеш и в сайта за еротично бельо с вариант тематични костюми и съвсем ще го зарадваш! newsm10

# 290
  • Willebroek, Belgium
айдееее,опа! smile3521Браво на мъжът!Може да погледнеш и в сайта за еротично бельо с вариант тематични костюми и съвсем ще го зарадваш! newsm10

Няма нужда, защото си имам вече  Joy Joy Joy Joy Joy
Майтапа настрана, но бая се смях  hahaha hahaha

# 291
  • София
И на мен ми харесва новата форма. Честити да са ти!  Mr. Green И моя съвет е да поискаш не изцяло запълване, ами "косъм по косъм", за да изглеждат по естествено и за да не се притесняваш от неокосмената част на веждите си. Peace Моите са по този метод и съм доволна.

# 292
  • Willebroek, Belgium
И на мен ми харесва новата форма. Честити да са ти!  Mr. Green И моя съвет е да поискаш не изцяло запълване, ами "косъм по косъм", за да изглеждат по естествено и за да не се притесняваш от неокосмената част на веждите си. Peace Моите са по този метод и съм доволна.

Благодаря ти  Hug
А този метод "косъм по косъм" как се извършва  newsm78 Вграждат се косъмчета или се рисуват  Embarassed Rolling Eyes

# 293
  • София
Рисуват се чертички, които имитират косъм. И става много по-естествено.Ето това успях да намеря като снимки, да добиеш представа. Simple Smile

# 294
  • Willebroek, Belgium
Много хубаво изглежда, но моите нали са вече оцветени  newsm78 Маи няма как да станат така  Wink

# 295
  • София
Мда, май си права. Но все пак нищо не пречи да попиташ на ретуша. А и като паднат коричките сега, ще видиш, че всъщност цвета е доста по-светъл от в момента и ако позволява да се нарисуват косъмчета по-тъмни отгоре, какво пречи?  Peace

# 296
  • София
Добито, аз също имам няколко неокосмени участъка по веждите, но изобщо не личат  Peace Важното е да имаш 5-6 косъма на кръст и си изглежда достатъчно естествено. Иначе не е късно за техника косъм по косъм. На ретуша може да ти ги сложи и ще изглежда дори по-добре отколкото ако още в началото са правени така. Ще се слеят с останалия цвят и ще са съвсееем мъничко по-наситени заради наслояването на пигмента  Simple Smile А формата наистина много ти отива. Напълно ти променя излъчването   bouquet

# 297
  • БГ
Здравейте,
а за Варна кого бихте препоръчали за перманентен грим на вежди?

# 298
Доби,да те попитам все още ли процедурата е 250 лв,че и аз мисля да си направя един коледен подарък? Simple Smile Момичета изпращам ви една моя снимка ,ако можете да ми дадете някакви съвети как биха изглеждали по-добре моите вежди Rolling Eyes рисувам си ги с молив от много време иначе си имам и косъмчета.но са много бледи и не се харесвам без молив Ето:

# 299
Офффф незнам как да кача снимката нещо не става #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт