Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 176
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
  • Willebroek, Belgium
Tiara Flowers моите не са правени в България, а в Брюксел, така че незнам какви са цените в Бг  Hug  bouquet

# 301
Аз нещо явно съм се заблудила ,че си ги правила при Еми в Дерма про в София,понеже знам  ,че тя е много добра! Naughty Както и да е извинявам се  Wink  [url=http://www.facebook.com/photo.php?fbid=134210609930393& … 3.100000243641439?Ето и 2 мои снимки! Дайте мнения и препоръки ,а и на критика държа Grinning

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 12:06 от Tiara Flowers

# 302
цените варират от 150лв. до 250-300лв.Аз сега имам промоция дори на 110.Всичко си зависи от името на  студиото и материалите разбира се.Но под 120 вече е голяяям компромис с труда на работещия,защото всичко консумативи са много скъпи.Сега ще се запитате защо тогава аз падам на 110.Защото е по-добре повече хора да могат да се възползват докато е в срок  материала, ако не се използва старее и какъв е смисъла да му изтече срока и да се изхвърли.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 12:18 от riga

# 303
# 304
Ще съм ви благодарна ако и дадете някакви съвети или мнения за тов как бих изглеждала с по-хубави вежди! newsm78 Hug

# 305
  • Willebroek, Belgium
Ще съм ви благодарна ако и дадете някакви съвети или мнения за тов как бих изглеждала с по-хубави вежди! newsm78 Hug

Аз немога да дам мнение, защото сайта не ми позволява да видя снимките  Rolling Eyes

# 306
# 307
Сега да!
Мнение не мога да дам.
Само ще кажа, че си прекрасна.  Heart Eyes

# 308
Да, много хубава си Tiara!  Heart Eyes
Може би една идея по-плътни ще изглеждат по-естествени!

# 309
 Embarassed Много ви благодаря момичета  Hug  bouquet Да може би ще съм по-хубава с по-платни вежди и с по-плътни устни  Wink За устните-не мога да се престраша да си слагам филъри или мастна тъкан или силикон а и мъжът ми е много против тези интервенции,но пък за веждите,каза че ще ми подари такае подарък за празниците стига да искам и май ще се възползвам  Simple Smile Малко ме е страх да не заприличам на клоун ,но ......... newsm78

# 310
  • Willebroek, Belgium
Може би една идея по-плътни ще изглеждат по-естествени!

И аз съм на същото мнение  Peace
Определено си страхотна  Heart Eyes  bouquet

# 311
Много много мерси за комплиментите  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Моите приятелкисе шегуват с мен като ми казват :Добре ,че нямаш много пари,че ще се обезобразиш. CrazyЩе отидеш в някоя пластична клиника и там ще си останеш smile3521 Разбира се те се шегуват ,ама има нещо вярно Embarassed Добре ,че нямам финансови средства,че иначе ....... сигурно нямаше да приличам на себе си вече #Crazy малко съм карина ,ама някои път ми идват такива идеи ,че добре че са приятелките да ме разубеждават!
И на вас :Благодаря!

# 312
  • София
Според мен и с пари и без.....ти си си хубава.Нямаш нужда от никакви корекции, наистина. А веждите ти, каквито са ти в момента, на мен супер ми харесват - и като дебелина и като форма. Peace

# 313
  bouquet  bouquet  bouquet Супер сте ! Ако не сме ние жените да се подкрепяме сме загубени!! Hug

# 314
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug
По молба на една съфорумка слагам снимки на веждите си след падането на коричките  Simple Smile

http://dobito.snimka.bg/travel/paris-2010.540153.21522835.big
http://dobito.snimka.bg/travel/paris-2010.540153.21522839.big

След ретуша мисля, че ще изглеждат още по добре  Party

Общи условия

Активация на акаунт