Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 426
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
  bouquet Heart Eyes Simple Smile
Навихте ме!
Сега остана аз да се навия сама!
Скор ще да е...мда Flutter

# 61
Здравейте! Въпроса ми може да ви се стори глуповат, ама ще попитам. Та моите вежди са доста дебели и гъсти. Нося ги "естествени".Та ако искам да си направя перманентен грим на веждите, трябва ли да изкубя голяма част от тях... ами после когато косъмчетата пораснат наново? Оставам с впечатление, че към тази процедура прибягват момичета с по-тънки вежди. А наистона ми харесва как ви стои.

# 62
  • София
Още няколко дни да ми паднат коричките и ви се показвам  Peace
Аз съм със светло кестенява коса и руси кичури и Еми ми сложи едно много благо кафяво, което според мен е точно като основня цвят на косата ми. Да видим де...

Въпрос, мога ли да мокря веждите, докато още са с корички? Благодаря   bouquet

# 63
  • София
На мен Еми ми каза, че в деня на  процедурата не е желателно.Аз не ги мокрих само вечерта.На другия ден сутринта започнах.

Teffita, колко момичета искат да си имат естествени плътни вежди и ти завиждат сигурно за твоите..защо ти е да ги скубеш и да правиш перманентен грим?? newsm78 Искаш да промениш изцяло формата им  или??? Защото ако не ти харесват така плътни, по-доброто решение е да ги оформиш с пинсета само и да ги изтъниш до желаната форма.

# 64
На мен Еми ми каза, че в деня на  процедурата не е желателно.Аз не ги мокрих само вечерта.На другия ден сутринта започнах.

Teffita, колко момичета искат да си имат естествени плътни вежди и ти завиждат сигурно за твоите..защо ти е да ги скубеш и да правиш перманентен грим?? newsm78 Искаш да промениш изцяло формата им  или??? Защото ако не ти харесват така плътни, по-доброто решение е да ги оформиш с пинсета само и да ги изтъниш до желаната форма.

Абсолютно точно!
И аз на времето имах хубави дебели вежди като на италианка,ама нейсе...почнах да ги скубя и сега тук има косъм,там нема..иначе не са ми плешиви де Mr. Green,ама искам повече цвят,че все ги подсилвам с молив.Даже ми се ще да са малко по дебелички,ама Еми ще свърши тая работа скоро Flutter
Само от едно ме е страх....ами ако не се харесам ThinkingТогава какво паравя? newsm78
Много ми се ще да видя с очите си как седят такива вежди.Нямам нито една позната с такава процедура. Rolling EyesНа снимка е друго,ама на истинско да го видя искам... Thinking
Болката вече ми отпадна като притеснение...и то благодарение на вас!  bouquet(бе аз цици си сложих и не ревах ама сега за едни вежди много ме е шубе...щото нали е над окото и мисля че ще боли много Rolling Eyes)
Аз продължавам да си чакам снимките! Crossing Arms  Heart Eyes

# 65
Djane, аз вчера ходих  при Еми за моите вежди и там рецепционистката е с естествено руса коса и с такива вежди, но трябва да знеш, за да разбереш. Ако имаш път мини просто на консултация. Там ще го видиш на живо.

А ето ги моите нови с коричките... Снимката е щракната на бързо с телефон сутринта. Извинете за кофти качеството.

http://4rdido.hit.bg/IMAG0250.jpg

Както винаги съм супер доволна и препоръчвам. Сега ще чакам да ми паднат коричките..
Иначе не се мокрят поне 1 ден.
За връзката между мазането и цвета, понеже се заговорихме преди тя каза, че някои просто прекаляват и постоянно ги мажат като маска.. Така заздравяват по-бързо, но пигмента не  може хубаво да навлезе в кожата, за това изглеждат по-бледи.

# 66
Мацко,браво!Много са готинки веждичките! Party
Мерси за съвета.Ще намина за консулт когато снега в Симеоново се стопи,че сега с шейната ходя до магазина! Joy

# 67
  • София
Aya_Cuervo, супер са новите ти веждички!  Hug
 Djane , мен пък ме е шубе за цици Mr. Green За веждите се подложих без никакви притеснения за болката, както и за филъра ми в устните, макар че там се оказа, че си боли.. Sad  А и на гърдите си е операция, по-страшничко е.Веждите все едно да се скубеш с пинсетата...Няма база за сравнение според мен Rolling Eyes Отиди при Еми наистина най-добре, тя ще те консултира и ще изберете заедно цвета и формата.Ще се харесаш, не се притеснявай!

# 68
  • Добрич
Моите се обелиха в понеделник като в петък съм ги правила,не е ли много скоро?И са ми сякаш доста светли,дали ще потъмнечт след повторението?Иначе много ми харесват!

# 69
Aya_Cuervo , много красиви са станали, супер  bouquet!

Моите се обелиха в понеделник като в петък съм ги правила,не е ли много скоро?И са ми сякаш доста светли,дали ще потъмнечт след повторението?Иначе много ми харесват!

След повторението ще потъмнеят, не се тревожи, аз бях свикнала с тъмният цвят на коричките и също ми се струваха светли в началото.
Ако пък решиш, на ретуша може да повторите с по-тъмна боя.

# 70
Aya_Cuervo многооо добре е станало прекрасни саа направо  Grinning косъм по косъм ги правихте до колкото си спомням ....  Grinning
Моите са в процес на падане на коричките и ми се виждат светли и мисля , че трябва да минавам с молива до ретуша....

# 71
мерси момичета  Hug
Мдам косъм по косъм са.
Преди 2 години и нещо пак си правих при нея. Тогава цвета беше черно с капка кафяво, а сега си е кафяво.
Аз чакам сега да ми паднат коричките, че не се харесвам с толкова ярки вежди. Не ми е зле понеже съм с тъмна коса, но с бледи се харесвам много повече.
Cve, ако ти се струват бледи ги минавай, но имай предвид че докато си с коричките свикваш да се гледаш с много тъмни и после като паднат ти се струва много светло.
Аз ги мажа 2 пъти дневно с Витамерфена по малко. От повече не виждам смисъл.

# 72
да и аз свикнах да ги гледам с коричките и сега ми изглеждат светли ..... но след ретуша всичко ще се  оправи  Grinning сега ще минавам леко с молива  Simple Smile Simple Smile

Сега ще кача малко снимки само да намеря някой сайт Peace

# 73
  • София
От миналата седмица и аз съм във вашата групичка Hug От години се мъча да ги докарвам само с пинсета, а по повод, дето се казва, слагах и молив, за по-представително hahaha Е, писна ми...
Сега веждите ми са чудесни, кафеви, средни като дебелина, Еми се справи превъзходно и с формата, и с цвета. Единственото, което не знаех е, че не бива да се мажат много...Това сега го прочетох Rolling Eyes Иначе си ги мажех обилно, мислех, че е за добро. Нищо, след ретуша ще знам Peace

# 74
Toва са снимки от първата седмица след като си ги направих Simple Smile по натам ще кача още  Hug

Общи условия

Активация на акаунт