Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 168 000
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Cve, супер са .. Ето че на светла коса седят страхотно   bouquet

# 76
Момичета, страхотни са ви новите веждички. Интересува ме само като излизат косъмчета, отстрани, си ги махате с пинсета, нали, както по принцип се почистват вежди? newsm78

# 77
Мдам.. пак си почистваш веждите, но е много по-лесно защото виждаш къде да скубеш и къде не.

Иначе на мен сега започват да ми се отлепят коричките съвсем леко. 5ти ден е.. надявам се събота и неделя да се обеля
за мен това е най-кофти периода. Люспят се, а не можеш да ги белиш.  За това си насрочих часа за понеделник. За да може да се беля горе долу събота и неделя

# 78
Да наистина е много кофти тоя период ... моите се обелиха преди 2-3 дни и сега си ги минавам леко с молива тъй като ми са светли ... Simple Smile
Aya сега по наситени ли са след ретуша , защото си спомням , че и ти си ги минаваше с молива преди това  Simple Smile

# 79
Предния път като си ги правих минавах с молива преди ретуша.

Иначе сега Аурора трябва да е ходила на ретуш. Аз съм чак около първи март.

# 80
Axaa .. даа.. и аз съм по това време някъде към края на месеца Grinning

# 81
  • София
момичета, упер са ви новите вежди! честито, наистина са страхотни!

аз още не съм отишла на ретуш, но сигурно, защото не чувствам нужда и затова го отлагам вече почти 3ти месец...просто сега от първия път станаха толкова хубави Peace
но този месец имам повече отпуска и мисля да посетя Еми, за да прекарам кофти периода на люспене у дома Laughing

# 82
Аз се излюспих вече.
Тук има клипче да видите как ми е:

http://vbox7.com/play:33b3d9a0

# 83
  • София
И моите вежди са доста по-бледи от това, което си представях.
Също тук таме имат нужда от "допълнителни" косъмчета, защото контура се губи  Thinking
Това нормално ли е?

# 84
kremi ти кога си ги направи ?

# 85
  • Марс
Момичета, а как стои въпроса относно очна линия т.е. да ти я направят с перманентен грим, търсих тема но не намерих, казаха, че и на устни било хубаво newsm78

# 86
И аз искам контур на устни. Нали Еми прави и каква е цената някой ,ако знае Rolling Eyes

# 87
  • София
Моя приятелка си направи очна линия при Еми. Вече повече от година не й е мръднала.

# 88
  • София
Правих си ги преди 10-тина дни.

Ето с коричките:

Ето след като се излюспих:

Надявам се ретуша да коригира някои неща  Praynig

# 89
  • София
кремито, не се притеснявай, след ретуша разликата е огромна Hug

Общи условия

Активация на акаунт