Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 190
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Ох, трябва да ходя на ретуш, а не мога да намеря време. Гадост.

# 122
  • София
Ох, трябва да ходя на ретуш, а не мога да намеря време. Гадост.

и аз съм така от Декември Confused

# 123
Оф, да не се тревожа, че съм само аз Confused Да си уговориме форумска среща при Еми Laughing

# 124
и аз не съм ходила на ретуш  Simple Smile но при мен мина точно месец .. Simple Smile мисля до 2 седмици да отида Simple Smile

# 125
  • София
Мацкии, записах си час при Еми за утре  Grinning
Аз съм руса и много се притеснявам дали ще стане хубаво и естествено, но въпреки това най-сетне се прежалих. Писна ми да се рисувам с молив. Дано не съжалявам после  Praynig
Утре следобяд ще пусна снимков материал.

# 126
Ще чакам с нетърпение снимки Addri Simple Smile

# 127
Addri,
плс..снимки..
Щото аз съм вече бяло-руса и много се колебая.. Embarassed

# 128
  • София
Здравейте  Simple Smile
Бях днес при Еми и вече имам нови вежди. Все още ми е трудно да се възприема защото са мнооого тъмни за сега и са се подули много смешно Laughing Иначе пигмента, който избрахме е много хубав и светъл, но чак след 6 дни ще се види истинския му цвят. Еми ми каза, че от утре мога да слагам малко ФДТ или пудра върху веждите за да туширам тъмното докато се обелят. Иначе формата е чудесна. Придържахме се към моите си вежди основно за да има косъмчета отгоре и да е по-естествено. Освен това Еми се изненада от това, че предпочитам по-дебебели вежди за разлика от останалите й клиентки. Утре на дневна светлина ще ги снимам и ще пусна снимки в сегашния им вид, но наистина са много тъмни все още и най-много да ви уплаша  Laughing

# 129
  • София
Мацки, ето една снимка 24 часа след слагането на грима. Тук съм ги понапудрила малко обаче защото иначе са още много тъмни заради коричките

# 130
Мацки, ето една снимка 24 часа след слагането на грима. Тук съм ги понапудрила малко обаче защото иначе са още много тъмни заради коричките

Супер са,много ми харесват   bouquet
Искам и аз,ама не мога да се оправям изобщо в София  #Cussing out

# 131
  • София
Страхотни са ти веждите! Аз им разправям на моите приятелки, е и на блондинки седи добре преманентния грим, но никоя не ми вярваше, докато не видяха, че и моите не са черни като на коминочистач, а съвсем естествени за кестеняво-червеникавата ми коса Simple Smile

Аз пък бях вече на ретуш, даже се и обелих, т.е. напълно завършена съм. Уви, бенката си остана много видима, ще трябва да я маскирам с молив, но какво да се прави, здравето преди всичко Peace

# 132
За първи път надникнах в тази тема от любопитство. Сега си я преглеждам от време на време, като дръпне нагоре.

И уаауу ... Адри, страхотни вежди!  Crazy

Направо се замислям и аз вече. А преди да попадна на темата не ми е минавало през ума изобщо!  Blush

# 133
  • София
Адри, честито! Hug
наистина са чудесни!!!

# 134
  • София
Мерси, момичета  Hug
Честно казано, мислех да пусна снимка чак след като се обелят защото все още цветът е много тъмен и неестествен, но нали все пак темата има информативен характер - добре е да има и такива снимки от възстановителния период.
Аз на мъжа ми не съм му казала и вчера като се прибра от работа ме гледа с едни чеерни, черни вежди (Еми ми каза, че първия ден не бива да ги пудря и туширам с ФДТ)  Laughing Доста странно се пулеше милия, ама не посмя дори и да попита защо изглеждам така  Joy

Тристания, в тоя район където е салона и аз хич не се ориентирам, ама то затова има таксита за тая работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт