Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 223
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Иджипт, мерси за комплимента  Blush
А спиралата е ето тази на Есенс - http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFCZkAg_qN9Ez4RX7ceqgE0 … rsufcpOlw&t=1 Много ми е любима. Ползвала съм всичко на Мейбълин, на Максфактор, пробвала съм Пупа, Лореал, Ив Сен Лоран... тази колкото и да е евтина ми харесва най-много. И колкото повече изсъхва толкова по-хубава става. На снимката е още прясна и малко е слепила миглите. След 2-3тата употреба се поизпарява малко от влагата в шишенцето и седи мнооого по-добре  Heart Eyes

# 361
Благодаря, Клише!
Непременно ще си я набавя   Simple Smile
И аз съм ползвала какви ли не, но най-много останах доволна от спиралата на Макс Фактор за обем (едно черно тумбесто шишенце), понеже прави обемни и в същото време много естествени мигли като не ги слепва.
Хубав ден желая!

П.С. Между другото къде има спирали на Есенс? Не съм обръщала внимание преди и не зная къде да търся  newsm78

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 15:58 от Egypt

# 362
Мили момичета,

Забелязвам, че зпрез Новата 2011 г. се наблюдава затишие във форума относно перманентните вежди... Хайде, нека се раздвижим! Ето, аз тази седмица си направих вежди, днес вече е 5-ти ден и няма нито люспене, нито нищо, пък веждите ми са далеч от перфектни в момента и вече започвам да се опасявам да не ми останат такива недоизпипани като доживотна присъда...

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 15:58 от Egypt

# 363
  • Пловдив
Има ли момичета от Пловдив с вежди правени при Продан Георгиев (Татостудио Продан)? Отзиви?

# 364
  • БГ
Здравейте,
прочетох че салони "Angel Face" - Варна, предлагат перманентен грим на вежди - 240лв. Да ли ще го направят кадърно?

# 365
моммичета аз съм вече 3 седмици с перманентни веждички!!! Правих си ги при Еми-страшно съм доволна и от нея като човек и като професионалист!!! След като ми паднаха коричките –(при мен отне доста-около 10-на дни),което ми се струваше много ,но аз много ги пазих-не ги мокрих с вода,майех ги съвсееем тъничко,както ми каза Еми и сега вече мога да им се нарадвам! Страшно много им се кефя-излизам от банята-те са си там,махам грима-те пак са си там,събуждам се -пак там Grinning Grinning Grinning Ще кача снимки в най-скоро време! Огромни благодарности на Еми .че ми улесни живота Hug  bouquet
Трябва да ходя и на ретуш около 7 февруари,нямам търпение понеже ми казаха ,че ретуша е добре да се направи понеже цветът държи много по-дълго Naughty

# 366
Tiara Flowers, честити нови веждички!

Успокоих се като прочетох, че при теб коричките са паднали за около 10-на дни, понеже при мен вече е 5-ти ден и нищо, та си мислех че съм единствената, дето няма да си види вежките  newsm78

А иначе така добре си описала що е то улеснение в живота относно перманентните вежди, че все едно за мен се отнася! Simple Smile  Нямам търпение да качиш снимков материал!

Още веднъж - с радост да си ги носиш!  newsm03

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 15:57 от Egypt

# 367
Момичета с опит, помагайте!

Може ли при ретуш да се коригира следното:
1. Височината на веждите - т.е. ако едната е по-ниско разположена, а другата е доста по-арковидна (тази да се посвали надолу)?
2. Да се уеднаквят двете вежди, за да станат 1:1 при поглед в анфас и профил? (в смисъл форма, височина, дебелина в основата на арката към края, дебелина на камшичето в края и т.н.)?
3. Да се уеднакви разстоянието между веждите (т.е. междувеждието над носа - вежди-очи-нос), в случай че преди ретуша е различно, поради факта че веждите не са еднакви и едната идва по-ниско разположена и по-дълга в началото си, а другата съответно идва по-висока и по-къса в началото си (откъдето започва самата вежда)?

Надявам се да съм била ясна в детайлните си обяснения  Wink

Благодаря предварително!

# 368
Сладуранки,

Някакви отзиви за Денис, Магама, Дима стил и др. относно перманентни вежди?...
Хайде, споделяйте, моля!   lovekiss

# 369
Така:
първо да ти кажа  и да те успокоя,че моите вежди бяха малко асиметрични след процедурата.Като се върнах вкъщи и почнах да се гледам под лупа коя вежда как е ,чак свят ми се зави Simple Smile даже мъжът ми вика абе те не са ли малко различни- при мен беше така ,че едната ми се струваше че почва точно над започването на окото а другата от по-навътре(нз как го обясних дано да ме разбереш) абе с две думи ми се струваха различни .Както и да е след като започнаха да ми падат коричките всъщност си станах съвсем, еднакви Whistling Искам да ти кажа,че първо изчакай да ти паднат изцяло коричките и после ще гледаш има ли разлика. Някои неща могат да се променят,но други -не. Например,ако еднат е по-тънка -ще се удебели,ако е по-къса-ше се удължи,но ако са с коренно различна форма-там вече незнам Sad Но изчакай и после ще видиш!

Колкото за Денис-чувала съм и съм чела многооооо добри отзиви за него,но има едно голямо НО :при него се правило един път,т.е не повтарял.Ако си искаш ретуш трябва да изкараш още 250 лв Shocked което според мен е неприемливо
За Магама и за Дима стил -не искам да ги коментирам защото имам приятелки,които са си ги правили при тях-и на мен лично въобще не ми харесват.Всичките ми изглеждат като направени като по калъп(едни и същи)
и ми стият не толкова естествено1

# 370
Така:

Колкото за Денис-чувала съм и съм чела многооооо добри отзиви за него,но има едно голямо НО :при него се правило един път,т.е не повтарял.Ако си искаш ретуш трябва да изкараш още 250 лв Shocked което според мен е неприемливо

Денис се занимава основно с татуировки, където се работи с по-трайни бои, т.е доколкото си спомням не са на растителна основа, за това ретуш въобще не се налага - след около 1-1,5год. почват да избледняват, но долу горе толкова ми издържаха и при Еми. Първия път ги правих при Денис, втория при Еми - и от двамата съм доволна Simple Smile

# 371
Е ти ме уби, Shockedако не са на растителна основа тогава на каква? Знам ,че се занимава с татуси аз самата също имам 2 ,ще си правя и трета ,но аз мисля че е тъпо да направиш вежди и после да не повтаряш ако се налага,дори и цветът да е наситен ,може да има нужда от корекция просто Naughty

# 372
Така:

Денис се занимава основно с татуировки, където се работи с по-трайни бои, т.е доколкото си спомням не са на растителна основа, за това ретуш въобще не се налага - след около 1-1,5год. почват да избледняват, но долу горе толкова ми издържаха и при Еми. Първия път ги правих при Денис, втория при Еми - и от двамата съм доволна Simple Smile

Мдааа... Дет' се вика - един доволен от едно, друг от друго. Всичко е толкова относително, как човек да си избере при кого да отиде?!... Аз вече тотално се обърках, понеже започват да ми идват разни идеи след пребелването, дали да не отида при друг специалист?  newsm78

# 373
Тиарче,

Аз бях ходила на консултация при Денис, колкото да добия представа за него и вътрешно да усетя, дали ще го почувствам като моя човек за перманетни вежди, на когото бих могла да се доверя. Та той си каза в прав текст и едва ли не го прие като обида, когато попитах за повторението:
"Аз не повтарям! При мен става от първия път и не се повтаря, в другите салони може, но при мен - не."
Миналата година при него цената беше 170 лв.

# 374
Еми ,той може и да се обижда ама не бива да е така.Аз не казвам ,че не работи добре-точно обратното и не съм скръндза отностно парите,нали все пак е за мене Flutter просто нз ,не ги разбирам аз тези работи и това е .Като видях Еми-просто усетих ,имах и пълно доверие,даже преди да отида и писах и във facebook и тя откликна веднага,просто-тя е страхотна  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт