Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 204
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Цитат на Anqiell « #24 Вт., 29 Дек. 2009, 17:05 »:
--------------------------------------------------------------------------------
Момичета,а знаете ли до колко време издаржат перманентните вежди,аз си ги направих преди 1г и половина и така като гледам май още доста време ще си ги нося,а тъй като изобщо не съм доволна от формата им ги чакам с нетърпение да избледнеят максимално, двете ми вежди са с коренно различна форма и колкото повече ги гледам,повече яд ме хваща...
--------------------------------------------------------------------------------
Anqiell, къде си си правила веждите, понеже и аз в момента имам същия проблем като и двете ми вежди са с коренно различна форма (вчера се правих), та място не си намрам!

# 346
  • София
На мен след ретуша веждите ми изглеждаха съвсем различни. Като паднаха коричките станаха повече от перфектни и доста по-тънки. Иджипт, не се шашкай предварително. Изчакай да паднат коричките и ако и тогава са различни поискай да ти ги коригират

# 347
Клише,
силно се надявам след падането на коричките и ретуша вече да съм спокойна и щастлива, защото в момента наистина веждите ми са коренно различни и очите ми са само там! Там, където започват веждите едната е по-наред, а другата е по-къса и освен това едната е по-ниска като височина, а на другата арката се рее нагоре. Също тама от средата към края са мнооого дебеи и мира нямам. Дано и моите вежди да станат перфектни накрая, че от форума на всички момичеъа веждите са чудесни и 1:1< докато САМО моите НЕ!

# 348
  • София
Не се притеснявай Simple Smile Аз през цялото време бях убедена, че едната ми вежда освен, че е по-къса от другата и с по-различна извивка е и много по-ниско разположена. В последствие се оказа, че просто другата е била малко поотекла след процедурата и затова е седяла по-нагоре и по-различно Laughing След падането на коричките и извивката се уеднакви напълно  Simple Smile
А дори и да има някаква разлика сега, на ретуша ще я оправите  Peace

# 349
Елхичка, писах ти на ЛС.

# 350
Клише,
отново много ти благодаря за успокоителните слова!
Дай Боже и на мен хубави вежди!
Защото наистина само аз се чувствам а'ла Марко Тотев на фона на красивите и перфектни вежди, които виждам тук...

# 351
Колко издържат перманентине вежди?  Simple Smile Те върху нормалните ли се рисуват или трябва да си махнеш веждите  Confused Аз преди време сама си рисувах вежди и се получаваше горе-долу естествено. Също има ли проба как преценяват кое ще ти отива

# 352
  • София
Блонди, не се махат косъмчетата, рисува се върху тях. Просто се уплътняват веждите по този начин и изглеждат много естествено ако си имаш косъмчета. При мен беше така - имах си окосмение, но на места беше много рядко и прозираше и затова отидох да ги направя. Изобщо не личи, че имам перманентен грим именно защото веждите не са плешиви  Laughing Изглеждат просто плътни и добре оформени. Редовно ме питат как успявам така идеално да ги оформя  Laughing

# 353
Блонди, не се махат косъмчетата, рисува се върху тях. Просто се уплътняват веждите по този начин и изглеждат много естествено ако си имаш косъмчета. При мен беше така - имах си окосмение, но на места беше много рядко и прозираше и затова отидох да ги направя. Изобщо не личи, че имам перманентен грим именно защото веждите не са плешиви  Laughing Изглеждат просто плътни и добре оформени. Редовно ме питат как успявам така идеално да ги оформя  Laughing
оо, дам и моите са рехави - обаче са светло кестеняви, за блондинки има ли избор на цветове?  Simple Smile Много бих искала да си направя, само да събера сумата  Simple Smile

# 354
  • София
Аз съм блондинка  Peace Цветове има Simple Smile
На мен ми предложи 3 варианта за руса коса да си избирам.

# 355
супер  Simple Smile ами моите косъмчета са рехави, но и формата не ми харесва, предполагам че има "модели" за форма

# 356
  • София
супер  Simple Smile ами моите косъмчета са рехави, но и формата не ми харесва, предполагам че има "модели" за форма

отиваш на консултация и Еми ще рисува с молив върху веждите ти различни форми, когато се харесаш, лягаш и тя ще ти направи тази форма, която си си избрала Peace

# 357
Аз най-сетне се наканих да пусна и няколко снимки след ретуша, че ме смъмриха, че още се скатавам  Laughing

Сенките под очите се правете, че не ги виждате. Бебокът напоследък се изявява като нощна птица  Laughing
Перфектни са!Поздравления! smile3501 Благородно ти завиждам!

# 358
Клише, невероятни вежди! Да са ти честити и със здраве да си ги носиш! Много ти пасват.
Изпълняват всичките ми лични изисквания относно форма, чупка, цвят, разстояние между очи-вежди и най-вече това, че са ти еднакви!
Хем стоят естествено, хем в същото време са перфектни, както само нещо изкуствено би могло да бъде (в добрия смисъл на думата).
П.С. Малко извън темата, извинявай но каква спирала ползваш, понеже миглите ти изглеждат страхотно?  newsm10

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 23:56 от Egypt

# 359
  • Варна морето
Момичета ,кажете ми къде във Варна да си направя такъв грим?

Общи условия

Активация на акаунт