Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 202
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
здравейте момичета много  ви се възхищавам на смелостта  скоро мисля и аз да се присъединя към вашата група с премантния грим  искам да ми дадете съвет доста изчетох за Еми  може ли някои да ми даде координатите и и колко лв. струва процедурата предварително ви благодаря

# 331
  • София
250 лв с ретуша . Работи в Jewel skin  на бул . Арсеналски №125  0885342324 , 86532 93

# 332
много благодаря за  инфото  януари сте и се обадя да си запиша час при нея а да питам самата процедура болезнена ли е

# 333
  • София
Аз усещах нещо като при епилация , пръскат те с ледокайн . Търпимо е .Според мен си заслужава .

# 334
Аз съм твъдо решена вече-след празниците отивам при Еми Wink После ще качвам снимки  Peace

# 335
  • Добрич
Моите вежди на 1 година вече доста избеляха,ако няма косъмчета отгоре ще бледнеят много.А Еми ми ги беше направила страхотни!

# 336
  • София
И моите вежди са вече на година и поизбледняха. Аз го отдавам най-вече на това, че ползвахме много светъл туш защото съм блондинка, а и често си правя пилинг на лицето.

# 337
  • Добрич
А аз съм брюнетка и ползвахме по-тъмен туш.А пилинг си правя но не и на веждите.

# 338
  • София
I moite mnogo izsvetliaha  Rolling Eyes pak shte hodia prez januari...

# 339
Момичета, привет!
Нова съм във форума, затова все още не съм много сигурна как точно стават нещата тук, но се надявам бързичко да вляза в ритъм Wink
Момичета, вчера си направих перманентни вежди и имам следните притеснения:
1. В момента са ми адски дебели - това предполагам ще се оправи след падането на коричките и ретуша, нали? Понеже са адски дебели особено в извивката, а аз досега все тънки си ги правех там и ми е много стресиращо в момента...
2. Изобщо не са еднакви - формата им е драстично различна за мен и освен това едната слиза по-надолу, а другата е твърде арковидна и се рее нагоре, което съответно поради различната форма прави да изглежда различно и разстоянието между самите ми вежди, все едно не е премерено точно. А то си е точно, но различната форма на веждите (също така са различни като форма и в самото си начало) го прави да изглежда различно.
Ще приложа и снимки, за да се ориентирате за какво говоря и да ме успокоите, че различната форма може да се коригира и накрая след ретуша веждите ми ще са 1:1, понеже сега много се притеснявам от по-извитата си вежда, дали би могла после да слезе на нивото на другата, да се изравнят и уеднаквят.
За мен е много важно веждите ми да са еднакви като се погледна в анфас... Именно поради този си страх отлагах момента за перманентните вежди толкова години, но вече ми писна да се бътя с молив и всички съпътстващи несгоди.
Така, че моля помагайте/успокоявайте, че място не си намирам! (перфекционист съм и очите мис а само с нееднаквостта им)...
Сега ще видя как мога да кача няколко току-що направени снимки в офиса, понеже исках да видя разликата им...
П.С. Aurora, невероятна си с пускането на подобна тема! Наистина само тук може да се намери изчерпателна информация по темата, за което благодаря.

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 10:42 от Egypt

# 340
А! Пропуснах да спомена, че се влюбих във веждите на всички момичета, публикували снимките си тук и само моите вежди виждам като тотално различни и криви като форма, както и в самото им начало....

# 341
Не зная как да кача снимки???...

# 342
# 343
Пуснах линк със снимки, като специално създадох албума, защото както знаете корема ми е на топка и вчера цял ден си поплаках....
Да обясня малко - на всички снимки съм с вежди самоделка, т.е. правех си ги сама с молив и се справях доста успешно. Е, всеки път докарвах различна форма, но вече им бях свикнала, та не ме дразнеха.
На трите снимки, дето съм се снимала само до носа съм с новите вежди от вчера...

# 344
Първо се успокой   Naughty
За мен не трябва да ходиш на ретуш, там където са ти ги правили. Виждам разлика в началото, където започват веждите и дебелината от средата към края за мен е голяма. След като паднат коричките ще стой по-естествено, спокойно. Според мен при ретуш трябва по-дългата в началото да се замаскира, а другата малко да се продължи напред. Дебелината към края е въпрос на вкус - мисля, че на теб ти отива и като паднат коричките ще е много добре дори. Ако искаш ще ти препоръчам къде да отидеш - тук няма да пиша, за да не изглежда като реклама. Ти не сподели къде са ти ги правили.. newsm78.
Успех ти желая и сподели после за резултата!

Общи условия

Активация на акаунт