Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 141
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
  • Добрич
Аз съм с противоположно мнение за вниманието което ми обърна. Трихме и рисувахме много време,накрая докато ги направи истински вече бях отнела половин час от времето на следващата клиентка,но тя с нищо не показа.
А относно формата-като не ти е харесала защо я направихте точно нея?
Ако пък тотално не ви харесва има продукти с които може да се неутрализира цвета и да се заличи "дефекта",това от Еми го знам,ако се върнеш при нея може да ти ги коригира.

# 466
  • Враца
моята най-добра приятелка и сестра й се правиха при Еми преди година, и двете много недоволни от нея и няма да повторят.
несиметрични вежди, не си харесват формата, по 2-3 ретуша правиха и пак не става като трябва.
освен това мн бързо избледняващи бои.
приятелката ми се прави за 4 или 5 път вежди, и това са най-бързо избледнелите от всички.

аз пък да подкрепя с 2 ръце мацката от СТУДИО ДЕЖА ВУ
купих си ваучер за 80 лв, и реших първо да отида на консултация, та да придобия представа, защото нищо не знаех за перманентния грим там. викам си, ако не се държи любезно и не ми обърне достатъчно внимание, ще ги прежаля парите и ще ходя на др. място.
на консултацията, за която впрочем не ми взе пари, се държа страхотно, обърна ми около 30 минути внимание, направи ми страхотни рисунки, като тя предложи формата и беше мн по-хубава от тази, която аз исках.
след това на деня на който ме прави пак беше чудесна и мила, рисувахме и трихме докато стана идеално, нямаше мръщене или нервничене, а напротив...
мн съм доволна, и ако прочете това й благодаря от сърце!

петя.

# 467
  • Добрич
освен това мн бързо избледняващи бои.
приятелката ми се прави за 4 или 5 път вежди, и това са най-бързо избледнелите от всички.

Това е така,и аз съм го писала по-напред.Моите след 1 год ги нямаше. Но от към внимание не мога да се оплача.

# 468
  • София
с краткотрайността нямам проблеми, ако имах такива мераци за вечни вежди в една форма, щях направо да си ги татуирам.

боите, които са растителни е нормално да са краткотрайни. би ме обезпокоило, ако не са. моите сега ми издържаха почти две години.

тези дни ще ходя в новия салон на Еми и като има резултат може да пусна снимки. но може и да не го правя, тъй като темата отдавна се отклони от идеята си да бъде като клуб за взаимопомощ при тези, на които предстои първа среща с перманентния грим на вежди.
невероятно е как все още модераторите не са забранили регистрацията на хора само за да похвалят салона си или да оплюят конкуренцията Simple Smile

# 469
  • Враца

невероятно е как все още модераторите не са забранили регистрацията на хора само за да похвалят салона си или да оплюят конкуренцията Simple Smile

мен ли имаш предвид newsm78

по принцип мен регистрирани вчера с 0 други мнения изобщо не ме притеснява да си правят реклама, нали имам глава на раменете, мога да отсявам информацията, която получавам.
а и не всички новорегистрирани са само за рекламата си, всеки и започнал от ден 1 и мнение 1 Simple Smile

# 470
Аз съм с противоположно мнение за вниманието което ми обърна. Трихме и рисувахме много време,накрая докато ги направи истински вече бях отнела половин час от времето на следващата клиентка,но тя с нищо не показа.
А относно формата-като не ти е харесала защо я направихте точно нея?
Ако пък тотално не ви харесва има продукти с които може да се неутрализира цвета и да се заличи "дефекта",това от Еми го знам,ако се върнеш при нея може да ти ги коригира.

Да, тя ми обърна внимание, но видимо нервничеше, че се бавим (а все пак аз исках да уточним именно формата, та нали тя е най-важна) и искаше час по-скоро да лягам на кушетката и да приключваме. Нали най-важно е уточнението преди това, все пак веждите ти са насред лицето и са изключително важни за цялостното излъчване на човек. Но жената даваше зор, защото се оказа, че след мен има следваща клиентка. Дори секретарката направо нахълта да пита, дали приключваме, понеже другата клиента щяла да идва и Емилия видимо нервна измъца, че идея си няма (щото видиш ли настоящата клиентка капризничи).

Питате ме защо сме направили такава форма, след като не ми е харесала - ами, точно в това е проблема. Аз й обясних едно, а тя направи друго, какво повече да кажа. Просто не го умее и това си е. Аз й казах така и така, това не ми харесва как се е получило, много са криви, ужасно различни са, особено едната идваше много навътре и изглеждах като разногледа, което много ме тревожеше...., но тя толкова си може и туй то!

А относно корекцията на дефектите - на ретуша тя ми предложи 2 варианта за корекция: единият, с коректор телесен цвят да заличи дефекта в началото на веждата и другият - да се изкара пигмента и наново да се прави. На мен хич вече не ми се занимаваше и тотално ми се отщя от вежди, дето с години проучвах темата и внимавах на кой ще се подложа, ама ей на, но в дадената ситуация просто исках да се направи нещо поносимо, колкото да мога да се явявам пред хора и чао. Да, само че тя хубаво предлага 2 варианта, но в същото време изобщо не й се занимава с втория тепърва да изкарва пигмента и да ме прави наново, понеже това си е играчка, трудоемко е, а и сигурно струва допълнително пари, които аз трябва да заплатя, въпреки че проблема ми се дължи на нейната некадърност, така че как да ми заяви на фона на всичко, че ще трябва да ме таксува допънително? Така, че хъката-мъката, тя един вид си каза, че ще заложи на метода с коректора, понеже това пак е раз-праз, каквото станало-станало и да пием една студена вода. Та накрая така ми издълба кожата с машинката, че стана дълбок улей в началото на веждата ми, като белег и елате да ме видите сега как като грешен дявол всеки божи ден топя клечка за уши в пудра и натискам върху улея, опитвайки се да го покрия и по този начин оптически да скъся дефектната проточила се навътре към окото вежда! Аман!

Та, мили ми момичета, които тепърва опипвате почвата и се чудите и маете при кого да отидете, за да си направите перманентни вежди за първи път, тъй като това е форум за взаимопомощ, аз исках да изложа своето мнение и горчив опит, а решението си е лично ваше. Лично аз няма да повторя отново там, а ще заложа на друг специалист, но ще изчакам малко да посъбера и други мнения, а и на този етап всякакво желание ми се е изпарило.

Успех!  Peace

# 471
  • Добрич
REBECCA а би ли показала снимка?

# 472
REBECCA а би ли показала снимка?

Привет!
За съжаление не бих, понеже не бих понесла критики относно това колко зле изглеждат веждите. Голяма болка са ми наистина...  Cry

# 473
  • Враца
дано скоро да избледнеят достатъчно, че да идеш при някой по-добър.
и дано този път да случиш Hug

# 474
дано скоро да избледнеят достатъчно, че да идеш при някой по-добър.
и дано този път да случиш Hug

Благодаря! Дай Боже!  Hug

# 475
  • София
Пълни глупости..Аз съм повече от година с вежди, правени от Еми..Съвсем малко са избледнели и им давам още година, ако не и повече, докато се наложи ново попълване.Сестра ми също си ги прави при нея и е доволна. Еми  е много търпелива, обръща внимание на всяка клиентка и се съобразява напълно с желанието и. То си е и до кожа...моята е комбинирана към суха и явно по-дълго се задържа боята. Всеки си има право на избор, но..мнения на новорегистрирали се потребители, които го правят само за да наплюят някой е.. меко казано....съмнително.Не мислите ли? Thinking Ребека, защо не покажеш снимки? Нали сме тук, за да си помагаме..Подплати си думите със снимков материал... Tired

# 476
В интерес на истината - и аз не съм доволна от Еми. По-малко от година след като ги правих - и тотално избледняха. Минах пак на ретуш и само месец след това пак почнаха да избледняват.  Сега пак си ги дорисувам с молив.. Crossing Arms
Ще изчакам още малко и определено ще пробвам вече на друго място.

# 477
  • София
magarcho, надявам се като отидеш на друго място да споделиш дали трайността ще бъде различна, тъй като все си мисля, че е до тип кожа.

# 478
Аз също си правих вежди при Еми и честно да си кажа въобще не съм доволна. Първия път се получиха добре, като изключим че леко станаха криви Embarassed. Втория път беше след около 2 години, тъй като аз реших да изчакам да изсветлеят почти напълно за да ги оправим нооооо..........станаха още по зле  #Crazy едната е по дела и по нагоре и сега търся някой, който да ги поправи. И мен ме насочиха към Денис, но незнам вече ме е страх все пак това е лицето ми!!!!!!

# 479
  • Враца
аз не помня дали съм писала тук, но и при денис съм ходила, преди 3-4 години, когато първия път се бях навила да се направя.
толкова бях разочарована от отношението му и от "рисуването" му, че направо си тръгнах Crossing Arms
държеше се като че  ли съм натрапница, откъснало го от интересно занимание, нарисува ми едни вежди като на клоун, само схематично, като в картина на импресионист- драс-драс и като се погледнах в огледалото се уплаших.
нито съобрази формата с лицето ми, нито с желанията ми.
то какво съобразяване, кото той направо за 2 секунди ме надраска, почти не ме и погледна.
и с най-доброто въображение нямаше да се се представя като момиче с хубави вежди.
после -ето- три години ми трябваха за да се престраша да се направя наистина при друг.
така че- от мен минус и за него. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт