Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 168
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • гр.София
а цвета към кафяво ли е или към черно повече

# 601
  • София
Към черно си бие. Следващият път ще искам нещо светло, определено! Дори и бързо да се махне, по-добре. Ще искам цвят, който да се слива с моите косъмчета, а не да личи толкова. Но това си е моя грешка, аз исках толкова тъмни, възможно най-тъмни исках. Ама ако знаех, че няма махане.... Tired Като ви чета как се оплаквате, че вашите избеляват бързо, а аз колко много искам това и с моите да се случи, направо ви завиждам. Tired  То по закона на Мърфи....така ще е много ясно. ooooh!
gsna, явно при различните кожи пигмента се променя различно. Знам ли.. Thinking То оставаше и да ми синеят и напраоо ooooh!

# 602
  • гр.София
а твоите естествените какъв цвят са

# 603
  • София
Ами светло кафяви по-скоро..Но..дълго време се боядисвах черна и за това исках от Еми възможно най-тъмния пигмент. Даже ми се  искаше само черно, но тя ме предупреди,че избива на синьо след време ,а и нямало да е хубаво.Добре, че я послушах, че ако бяха съвсем пък черни,не знам..Те сега нямат махане, а тогава..

# 604
  • гр.София
Ох,незнам   ooooh! . Ще видя какво ще стане след ретуша...

# 605
Здравейте, да ви попитам за добър специалист в Пловдив, също искам да попитам има ли начин така да се направят веждите, че да изглеждат като естествени, а не като нарисувани с флумастер ?

# 606
Здравейте, следя темата от доста дълго време и даже сигурно вече сам я чела поне 5 пъти докато реша и аз да си направя перманентен грим на вежди. Днес ми е втори ден и вече съм с корички, много съм доволна  Grinning Направих си ги при Денис и като цяло ми беше много приятно с него, той е страшен пич и истински професионалист. Съветвам момичетата които още се чудят, да не се притесняват всичко ще бъде чудесно ако попаднат в правилните ръце.  Hug

# 607
Моля за актуални координати на Денис!

# 608
Здравейте!Благодарение на вас и аз най-накрая се престраших  и си направих перманентен грим.За момента е страхотен и се надявам да си остане такъв.Единственото което ме притеснява са тези корички.Днес е шести ден от процедурата ,а те не падат и не падат.Мажа ги 2-3 пъти на ден с вита-мерфен.Сърбят доста,но не падат.Това нормално ли е,бях останала с впечатление ,че обикновено коричките падат първите 2-3 дни.

# 609
  • София
Здравейте!Благодарение на вас и аз най-накрая се престраших  и си направих перманентен грим.За момента е страхотен и се надявам да си остане такъв.Единственото което ме притеснява са тези корички.Днес е шести ден от процедурата ,а те не падат и не падат.Мажа ги 2-3 пъти на ден с вита-мерфен.Сърбят доста,но не падат.Това нормално ли е,бях останала с впечатление ,че обикновено коричките падат първите 2-3 дни.

индивидуално е, зависи от типа кожа.
ще паднат, няма да останат така  Wink

# 610
Aurora    bouquet Очаквах точно ти да се включиш.Към теб е и следващия ми въпрос-колко дена се мажат веждите с вита-мерфен?

# 611
  • Sofia
Може ли някой да ми даде координатите на Еми Иванова, може и на лични   bouquet

# 612
  • София
Aurora    bouquet Очаквах точно ти да се включиш.Към теб е и следващия ми въпрос-колко дена се мажат веждите с вита-мерфен?

привет, аз не съм отваряла темата и сигурно вече е късно за отговор. най-важно е да ги мажеш в началото, когато кожата е наранена, за да не се инфектират. аз ги мажа 3-4 дни и толкова.

# 613
  • и тук и там :)
здравейте момичета,
понеже така и не намерих тема за перманентен грим на устни - та питам тук  Simple Smile
Някой правил ли си е и къде? /питането е за София/
Може ли отзиви - може и на лични.

Благодаря   bouquet

# 614
zdraveite momi4eta imam permanentni vejdi ot 13.03 i sega sledva retu6a iskam da vi popitam pak li 6te se maja i 6te 4akam da padnat kori4kite.kato mi gi napraviha izglejdaha mnogo debeli otvratitelni za moment se pritesnih 4e 6te ostanat taka mqzah na redjeb  Laughing samo mustak mi lipsva6e no posle stanaha mnogo hubavi sega pak mi e pritesneno 4e taka 6te stanat  Laughing molq

Общи условия

Активация на акаунт