Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 142
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
И след ретуша ще се мажеш и ще си имаш корички.

# 616
Някой може ли да ми каже някое по-хубаво студио в областта Пловдив/Стара Загора и по възможност да е ходил там?  Sad

# 617
Малко съм я изпуснала тази тема, но гледам че има и други, които искат да си махнат грима, а не могат. И на моя даваха 3-5 години трайност, сега са минали около 5 или 6 (вече забравям  Laughing), избелял е, но си стои и си мисля, че никога няма да се махне напълно. В момента дори червенее.  ooooh!  Whistling  Laughing

# 618
Записвам се и отивам да ви чета, че и на мен ми се иска да си направя вежди, но мааалко се притеснявам .

# 619
kakav cvqt gi be6e napravila vejdite 4erni li 4e po4naha da 4erveneqt i sled kolko vreme po4naha da izsvetlqvat moqta kozmeti4ka mi kaza 4e tamnite cvetove pove4e vreme traeli no i ot kojata zavisi

# 620
Някой може ли да ми каже някое по-хубаво студио в областта Пловдив/Стара Загора и по възможност да е ходил там?  Sad
здравейте и от мен, от 2 3 месеца чета ли чета за перманентния грим и най накрая се реших и аз да си направа вежди,в СтараЗагора,ако искаш инфо за салона ще ти кажа , ама нека първо видя какъв ще е резултата... минали са 3 дни ,моите притеснения са че незнам какво представляват тез прословути корички,веждите ми стоят корави и мажа ли мажа с гентамицин и все кораво стои,това нещо почиства ли се някой ако може да каже че вече полудявам. страх ме е дори да си измия очите да не да махна някоя коричка(като дори незнам дали я имам), #Crazyдо вчера ме боляха веждите , днес ме сърбят  дано си заслужава нервите, някой ако може да ми обясни как протича тоз възстановителен процес и най вече дали мога да си измия лицето с козметиката която  използвам по принцип. благодаря предварително

# 621
Здравейте
И аз да се похваля с моите вежди на 2 дена  newsm03
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2979/140898916219654358451335 … J8M7qqMuLBjNA.JPG

# 622
  • Добрич
Браво,много са хубави!

# 623
Много хубави, супер са, моля те сподели къде са правени Hug

# 624
flame  super са ти веждите, честито:) на мен днес ми падна една коричка и вече съм по спокойна:))

# 625
  • София

Страхотниии. Браво! Hug Много хубави веждички.Къде ти ги правиха? На мен ми предстои смяна на цвета на моите...Малко да ги изсветля, защото си мсених цвета на косата. При Еми ще ходя в началото на следващия месец най-вероятно. Simple Smile Дано се получи добре..

# 626
Здравейте момичета,моите вежди ги правих във Варна студио Експложън на 21.04 и днес вече почнаха да се белят Wink

# 627
  • София
Който иска координатите на Дани, да ми пише на лични. Това е професионалист.

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 20:55 от GENTIL

# 628
Здравейте мами,много ме интересува дали перм. грим е противопоказен при бременност?!Правим опити за бебе,а искам в края на Май да си направя на веждите.Ако имаме късмет,може в това време вече да с е заформило мъниче и се притеснявам какво да направя.Отдавна искам този грим и сега ми се е отдало възможност,но.......
Ще се радвам ако някой знае и сподели Praynig

# 629
  • Sofia
Първия път когато си направих перманентен грим на веждите бях бременна в 4-5 месец след консултация  с Мазнейкова (тогава ходех при нея) и този който ми ги прави - не съм имала никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт