ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 29 055
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Цитат
родобски оделa

# 241
  • край голямата локва
Цитат
даа ще има други турски  сериалчета но там нямя да са тея актьори  като Акън или пък ханзаде   абе направо НЕЙСКАМММ ДА СВЪРШВА   cry  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

А на мен как ми се плаче като попадна на подобен пост... newsm45

# 242
  • София
Цитат
Момичета трябват ми съсети във фермата и в кафето

# 243
Цитат
здравеите аз живеа в испаниа и когато раждах си сложиь тази опоика и сам много доволна.някоиа от вас използвала ли я е?благодария
Crazy ooooh!

# 244
  • Видин
Цитат
здравеите аз живеа в испаниа и когато раждах си сложиь тази опоика и сам много доволна.някоиа от вас използвала ли я е?благодария
Crazy ooooh!
Това го пуснах по-напред в темата  Peace

# 245
  • Видин
Продължение на опоиките -
Цитат
Аз също родих с епидурална опойка,и мога да кажа,че не осетих нищо от раждането,но има и мами които въпреки нея са се поизмъчили.

# 246
Цитат
овредя

Цитат
окоражихте

Снощи гледах един филм и субтитрите бяха меко казано кошмарни. Заболяха ме очите от правописните грешки. Та извадки :

Цитат
оважение
 ooooh! ooooh!

Цитат
ослуга
 ooooh! ooooh!

Цитат
полужение
  ooooh! ooooh!

това с
Цитат
опоиката
  Joy Joy Joy е супер... Joy Joy

# 247
amanita, извинявай!   bouquet
Толкова ме втрещи, че не се сетих да погледна.  Embarassed

# 248
  • Видин
Пипи  Hug
Веселина, те филмите се превеждат от пубери. Нека не бъдем прекалено сурови с тях! Няма как да се очаква много  hahaha
Но иначе да, предпочитам да си слушам оригиналното аудио и да не си затормозявам мозъка с четене на смотани субтитри  ooooh! или както казват те - соптитри  hahaha

# 249
Пипи  Hug
Веселина, те филмите се превеждат от пубери. Нека не бъдем прекалено сурови с тях!

Мани, мани. Накрая ги спрях субтитрите и си карах на аудио.  bowuu Joy
Целият текст беше някакъв уникат...  Joy Joy Joy

# 250
  • София
Трудно ще отцелиш цвета , аз моя го подарих оказа се по-тъмен от картинката

# 251
  • Видин
Цитат
Дунавията е натъпкана с разтителни мазнини.....
раЗтЪт, раЗтЪт  Joy

# 252
НЯМА НИКАКВА ВРЪЗКА М/У УМСТВЕНИЯ БАГАЖ И ВЪЗРАСТТА!Вярно е,че образуванието е много важно,но това примерно че имаш 2 висши не означава,че няма да работиш като продавач.Родих на 20,гледам детето си повече от прекрасно(по-добре от повечето ми познати с мноооого житейски  опит и образувания Wink)

# 253
  • Видин
Кви ли образУвания имат тия познати  newsm78

# 254
  • София
Цитат
дано оспиавам да влеза барзо в ритам  но то с помош всичко става. ас както се вижда сам нова но ще свикна дано да ме разбирате.......... много се кефа на всички маики  ас скоро чакам бебо да ме изненада до 6ти януари .имам и едно момче на 1и 10 месеца което ме поштурва вече не се издаржа с този голиам корем.
ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт