ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 29 052
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Цитат
дано оспиавам да влеза барзо в ритам  но то с помош всичко става. ас както се вижда сам нова но ще свикна дано да ме разбирате.......... много се кефа на всички маики  ас скоро чакам бебо да ме изненада до 6ти януари .имам и едно момче на 1и 10 месеца което ме поштурва вече не се издаржа с този голиам корем.
ooooh!

Shocked Shocked Shocked
Поштурнах се  Crazy

# 256
  • Mediterraneo
Цитат
дано оспиавам да влеза барзо в ритам  но то с помош всичко става. ас както се вижда сам нова но ще свикна дано да ме разбирате.......... много се кефа на всички маики  ас скоро чакам бебо да ме изненада до 6ти януари .имам и едно момче на 1и 10 месеца което ме поштурва вече не се издаржа с този голиам корем.
ooooh!

Жената направо е номер едно...

Ето още от същата авторка-

не ме притесниава просто ми се иска да е момиченце а при 1вата бременос я имах  с мом4е мислех че има ниакво значение .блародариа за отговора

весело искарване на новата година много нови бебенца здрави и красиви , любов и светлина да огриават домовете.

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 17:32 от Тарталета

# 257
  • Видин
Цитат
збъдва се повярвайте ми!
Ох, не мога  ooooh!

# 258
  • София
Цитат
непонусимост

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 22:09 от ra4e

# 259
  • Бургас
"Хайдееееееее отваряите подараците     
До сега имам мистериозна кутия ми се падна
едно голямо нещо и на него пише 2010 с една топка дето подскача и куп други животне дето ги имам и аганце дето го нямах
Продължавам да отварям
Слагам си и от кутията дето имах още 30 специални подарака като ми се поопразни малко елхата и допълвам с специалните "

Без коментар!   

# 260
  • Видин
 ooooh! МногУ подарАци, мноУ нещУ

# 261
  • Бургас
"Имало е глезена от всякъде,чак и се с пампс е била.И като се върна 2-3 дена Теди се ме питаше - Мамо нали съм с памс.   Разбира се бързо си я отучех,но има някой път ми се наак.. в гащичките,но мисля че това е нормално все пак само от 1м и малко сме без пампс.
Това е за сега от нас.Ще гледам повече да се вписваме "

Tired

# 262
Цитат
проблемат тръгва още от ф-та превозвач и след това всички останали инстанции...тази стока след като влезне в бг. тя задължително и се прави митница и естествено трябва и да се разтовари да но тази спедициа която е поела товара от точка а-б няма собствен склад и затова си е наела и плаща наем  ....но за съжаление крайният потребител е потърпавш в случая... и плаща нещо което транспортната ф-ма със сигорност си е прибрала паричките и натоварва бг.пощи да ги прибере още веднъж от нас

Който разбере за какво става дума, печели една виртуална бира  Laughing

# 263
  • Видин
За неква спедициа и некви потърпавщи хорица  Tired ама какво им се е случило  Rolling Eyes

# 264
Разбрах: Трансп. ф-ма на спедицията, после пощите на спедицията, а пък тя на трансп. ф-ма и накрая на потребителя, който пък е ощетен от спедицията.....  Crazy
argun, дай бирата  Laughing

# 265
Пропусна пощите  Mr. Green

Айде наздраве  cheers

beer3 beer2

# 266
от друг форум:

все едно да кажеш на селски калдаръм, че е алтобан...не мога да разбера защо всеки средно сратистичерски олигофрен в този сайт като се опитва нещо да ми каже защочва да говори за Интер

# 267
  • Видин
Пичът си кара алтомобила по алтобана и хич не му дреме за правописа  Whistling

# 268
  • Пловдив

гардироб   Mr. Green

# 269
Цитат
Аз не сещам пък за лизбийки допринесли за нещо ....
Ясно е каква  семантика влага авторът на поста и защо се получава правописната грешка  Blush

Общи условия

Активация на акаунт