ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 29 050
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Цитат
Здравейте мами искам да попитам колко стаж се иска да имаш работено за да получавам майчинство и трябва ли да са последните месеци,т.е. месеците преди да роди.И може ли например сега е в втория месец да се самоосигорява докато роди ,а  дали ще получави маичйнство след това?Сега е на работа момичето но иска да напусне защото там където е мн. студено т.е  в фирма където е постоянно окло 10 градуса и не и е добре,а болничен не може да си вземе например за останалите така без причина.Една мо приятелка е в това положение и ме пита но аз не съм мн.  наясно че затова моля за помощ Smile
Crazy

# 271
  • Видин
Цитат
Рисковете и при двата вида родоразширение са еднакви като варианти, но различни като статистическа вероятност.
newsm78

# 272
Цитат
збъдва се повярвайте ми!
Ох, не мога  ooooh!
Можеш, можеш, продължавай да дебнеш Hug.

# 273
Цитат
Аз захраних вчера с зеленчуково пиуре от карртоф и моркоф после за следобедна закуска ще давам зеленчукова каша на Слънчо

ooooh!

# 274
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
От друг форум:
Цитат
КОЛКО ЛИ КИНТИ СА ЗЕЛИ БЛИСКИТЕ?????

Shocked

# 275
  • Видин
Цитат
as karmia ve4e cial mesec i otsabnax,spored men zavisi mnogo kakvo xapvame,e is si xapvam 6okoladi ot vreme na vreme ama gtova e normalno
Tired

# 276
Цитат
as karmia ve4e cial mesec i otsabnax,spored men zavisi mnogo kakvo xapvame,e is si xapvam 6okoladi ot vreme na vreme ama gtova e normalno
Tired

Вече имам подозрения, че с кърмата бебетата изсмукват и мозъчни клетки.

# 277
  • Видин
А, недей така! Аз също кърмя и се надявам поне да е останала някоя и друга клетчица  hahaha

# 278
  • Видин
Цитат
В интерес на истината с Криско наистина имах много кърма,но не бях добре ориентирана от педиатърката,която бях избрала тогава за него Караше ме да кърмя под час,да се цедя задължително,детето беше все гладно и плачеше постоянно а аз толкова се бях шашардисала че не знаех на кой свят съм Не бях попаднала на кърмаческия форум за съжаление и така или иначе от погрешни съвети кърмата ми значително намаля още към 20 ден и въпреки че вече се бях осъзнала че греша с храненето под час и цеденето гърдите ми омекнаха от целия този стрес и неможах да кърмя Криско пълноценно SadСега след всичко изчетено по въпроса смятам че съм доста по подготвена от преди,но много ми се иска този път живот и здраве да кърмя дълго втория си син Решила съм този път да кърмя на поискване но имам предвид че помпа все може да ми потрябва Имам ръчни помпи 5 в шкафа но първия път с тях нищо неможах да изцедя И тъй като съм решена на всичко не ме интересуват парите а просто да направя всичко възможно да кърмя  Smile

Що е то точката като препинателен знак и има ли тя почва у нас?

# 279

lalalala страхотна конпания за по-вече безвазмезсна правобисна инфотмация

# 280
  • Видин
Цитат
здравейте всички аз родих секцио савсем наскоро на 18.11.2009 и се жазтанових много бьрзо най важното е да си позитивно настроен  Hug

# 281
Цитат
Ето една прясня прясня снимка

# 282
един мой бисер в бързината

Цитат
можеш да инпровизираш
  Laughing

# 283
Цитат
Ами аз пък съм чела и лекар ми е казвал, че тампон докато не си в цикъл не е хубаво да поставяш.За това когато си мисиш, че ще ти дойде просто си слагай превръзка, дори и от малките превръзки ще ти звърши работа.Поне на мен в началото като ми дойде първият един час ми е слабо и като съм с ежедневна не се изцапвам, а и за 1 час осещам че ми е дошло и точно за това никога при мене не е имало гафове   Mr. Green
Ахъм! Та такива ми ти работи. Thinking

# 284
Цитат
ето моите напъдствия

Общи условия

Активация на акаунт