ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 29 044
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Не се сдържах - това е от подфорум "Близнаци" - авторката е пуснала тема - "бебе и куче", където пише:
"аз ще имам беби а в кащи имам още едно но то е куче със ваксини и много го обичам и мисля да не го махам вие имате ле си домашен любимец и вие ли бихте си го оставили"

Tired

# 286
Цитат
Здравеите Маики и аз ве4е съм маика от 2 седмици на 17декември родих успешно 5 шев4ета външни и незнам колко вътрешни .. та въпроса ми е , понеже имам голямо желание да бъда с мъжа си след като спре кръвта и ида на преглед .. но ме е страх какво ли ще е 4уството боли ли ... дискомфортно ли е ..    та споделете какво е 4уството (Секс След Раждане )

# 287
От любима моя авторка:

"зградата срещу паркинга"
"Аз сигорно днес ще оспея да посетя фризиора"
"Трянва да отидо но омирам от страх от
както ми вадиха нерви без да ги омътрвят и без опойка"
"Изренно ви съчувствам"

Целият този улов е от един пост.  Wink

# 288
Копнежче, като гледам май няма "у" на клавиатурата въпросната съфорумка Laughing

# 289
Само "у" да беше... Wink

# 290
  • София
Копнежче, като гледам май няма "у" на клавиатурата въпросната съфорумка Laughing
Има, има "У":
Цитат
"Изренно ви съчувствам"

# 291
Цитат
Здравеите Маики и аз ве4е съм маика от 2 седмици на 17декември родих успешно 5 шев4ета външни и незнам колко вътрешни .. та въпроса ми е , понеже имам голямо желание да бъда с мъжа си след като спре кръвта и ида на преглед .. но ме е страх какво ли ще е 4уството боли ли ... дискомфортно ли е ..  Rolling Eyes Embarassed та споделете какво е 4уството (Секс След Раждане )  Thinking Flutter

ooooh!

# 292
  • Видин
Цитат
zdraveite na vsichki vas maminki. az sam maika na bliznacheta veche ot 3mes.i malko. znaia che stagat mi e malak no mislia che niama znachenie ot nachina na ragdane-stiga da ima gelanie i mliako za bebcheto ili bebchetata. ima ohte mnogo vreme za v badehte no mislia da karmia do kato moga Hug az pak iskam da vi pitam dali niakoi ot vas do sega e imal problemi s kogata na vahite bebcheta. imam si momche i momiche i ot niakolko dena zabeliazax,che sled kato gi iskapia-specialno na momichenceto mi i ia namaga s bebehko olio kogata zapochna da i izsaxva i i stana na lwspichki. tova problem li e i dali e priznak za ixtioza kakto prochetox niakade iz statiite. molia ako niakoi znae nehto poveche da mi pihe na imeila ili tyk newsm78. i dvamata sled ragdane mi biaxa s mnogo xybava maslena koga i sega stana nehto Sad. blagodaria na vsichki koito hte mi pihat predvaritelno.  chao za sega ot men i hte chakam novini Love

Скоро не се бях затормозявала толкова  ooooh!

# 293
  • Видин
Цитат
Сградата е почти два пъти по-висока от знаменития нюйорски небостъргач Емпаир стейт билдинг и оставя на повече от 300 метра под себе си зданието в Тайпе, Тайван, което беше световен № 1 през последните пет години.
Направо ми бръкна в очите! Ето и статията - http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2677551

# 294
Здание се пише със "З" - тази дума е изключение  Peace

# 295
  • Видин
 Crazy Извинявам се!
Интересно ми е на какъв принцип са избрани кои да са със С и кои със З  Rolling Eyes
Сграда
Здание
и двете съгласни след първата буква са звучни  Rolling Eyes

# 296
Етимологията е различна. Здание идва от глагола зидам.

# 297
  • Видин
 Hug Благодаря.

# 298
  • София
И аз да се включа в темата с един бисер от подфорума "кино и телевизия"

направо вярно прекаляват, толкова много смърт
отдавна не съм писала тук, само чета, много епизоди изпуснах и все назад ги гледам, днес обаче1е гледах, акъл много ми харесваше
дано никой повече не умира
някой има ли Иво кой ще стане и кога ще свърши
никак не искам да свършва, няма такъв филм, много ми харесва
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ДА СБЪДНАТ ПОНЕ 2010 СВОИ ЖЕЛАНИЯ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА! бъдете ЩАСТЛИВИ!

# 299
  • край голямата локва
ПЕТАК  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт