ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 29 007
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Видин
Айде сега - детето или дядото  Crazy

# 391
  • Видин
Цитат
моя хубавец се роди 4 дни преди термина и тежеше 4,380 и беше 52 см и представете си не ме бяха планирали за секцио след 8 часово напаване аджеба видяха че няма да мога да го родя и се засилиха да сабират екип по спещност newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 smile3515 Twisted Evil

# 392
  • Видин
Днес съм като куче-следотърсач  Crazy ама все на изцепки попадам  ooooh!
Цитат
МОЯТ компютър е на разли4ен език от англииски,но ще се опитам да ти обесня.наи-горе в ляво на странизата ти изписва ж кои саит си и по надолу,,,темата в която пишеш.Така.. на същото ниво..по към в дясно...има три написани думи4ки/PAGE...,ПОСЛЕ НЕщО КАТО ЗА СИГУРНОСТ,и за настроики..незнам как са на англииски.
ТАЗИ  PAGE..озна4ава страница.Кликваш веднъж.Отваря се един прозорец..и в него търсиш ZOOM..ИЗЛИЗА сруг прозорец с проценти и като натиснеш 100 например големината на страницата се нормализира.Така спрямо процентите можеш да си регулираш големината.ПРОБВАИ  bouquet

# 393
аз трудно разбрах какво е посланието на този пост :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Здравейте! Цикълът ми закъсня с 22 дена. Моят цикъл е винаги с 13 дена разлика, значи последният е на 25 август и трябваше да ми дойде на 08. окт.
(ходила съм на гинеколок и каза няма нищо стращно и няма смисъл от лекарства, каза че е от стрест- студентака съм и се готвих за сватба). И така още не ми е дошло освен, че на 8 леко кафяво петно без болки и това беше. От тогава нататък не си внушам взе да ми става лошо даже сутринта повърнах- стано ми лошо от четка за зъби. И непрекъснато ходя до малка нужда, имам леки болки, мерси си тем. от 37,3-37,8. Направих си тест-------. Но някъде четох, че при жени с нередовен цикъл трябва да се направи на 14 ден след предполагаемия мензис. мисля да ходя на лекар и напрово не се въздържам ами ми казват поне да изкам още една седмица. моля напишете  нещикчко

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# 394
  • Бургас
 Joy hahaha rotfImbo rotfImao

# 395
ето още нещо :

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Тук в портогалия сециално ако няма6 догвор осигуровките са 150 евро,ако има6 са 70.а договор правят след минимум 6  месеца.това естествено важи за 4ужденците само Confused А и ако те  "наду6ат" 4е си бременна директно си те уволняват.Не съм наясно в другите страни как е.Аз в България съм ходила ей така на гинеколок,за профилактика и даже мнго  са се радвали.Никога  не са ме върнали.В4ера повръ6тах цял ден,а никога не ми се бе слу4вало.Умрях си от страх за6тото на гинеколог не мога да отида.просто нямам 4ас.имам 4ак на 16.А преди колко време се обадих да си го запи6а...това 6те ми бъде първия преглед Shocked недай Боже да си с извънмато4на бременност.Тогава какво?За мен това е неприемливо.Това видях аз от 4ужбината
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

няма да коментирам липсата на препинателни знаци Simple Smile

# 396
Simple Smile
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Аз също осатанах изумена като ми го каза,но с ръка на сърцето мога да заявя че този лекар е печалбар не гинеколок.През цялятя бременност ходих като просакиня да го моля за болничени (работих като продавачка,цял ден на крака)но той ми заяви че съм можело да работя.Е работих ......................и родих 8 месец Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsТака че с поста си исках да ти кажа че е по добре да се лекуваш каквото и да ти казва лекара ти Peace
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# 397
Ох, ето и последното от мен за днес Simple Smile Любимата ми дума е ЦИТУНА МАСКА Simple Smile

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не,не съм се консултирала със лекар .Всъщност те са ми от много време.Рядко се случва да нямам прокървяване между МПС-тата,но все си мислих че това е овуто.А и в него период имам предменстриални болки.Ходила съм на лекар ...но никога не са ми казвали че имам проблем някакъв. А съм си правила цитуна маска и ми казаха, че нямам ракообразования и такива подобни.Може би ще е добре да отида отново.Мислиш ли че е нещо страшно?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# 398
цитуна маска - този вариант май не сме го срещали  Thinking

# 399
  • Бургас
И все пак цитонната маска по- си ме кефи  Mr. Green (дали трябваше да сложа тире тук  newsm78)

# 400
  • Видин
цитуна маска - този вариант май не сме го срещали  Thinking
Това е форумска класика и не знам как не си я срещала  Whistling

# 401
Точно този вариант не съм срещала....

# 402
Цитат
каза че е от стрест- студентака съм
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Правописните грешки не ме шашнаха толкова, колкото фактът, че е студентка (студентака)-Боже опази, и тя ще има вишу  ooooh!

# 403
Цитат
каза че е от стрест- студентака съм

Правописните грешки не ме шашнаха толкова, колкото фактът, че е студентка (студентака)-Боже опази, и тя ще има вишу  ooooh!
Да беше само тя, че да ни стане весело  Tired. Тъжно, тъжнооо, другари и другарки.

# 404
Цитат
Здравейте;въпросът ми към вас;мъжду баща и бабата (майка на майка)на детето кой има повече права над детето си?;майка на детето ми е в чужбина от 6г.аз също бях извън БГ.за 7г. От тогава до сега детето се гледаше от баба си и лейла си и се видяхме 2-3пъти годишно и сме ходили на почивка както в чужбина така и в БГвсичките аз; детето и майка му.но от една година съм в БГ.бабата не ми дава да гледам дъщеря си която на 11г.и 4 месеца.толкова е настоена срещу мен.майка й идва и се отива няколко дена в 3-4 месеца.моля кажете мъжду баща и бабата кой има повече права над дететоси?;ако се пита детео при бабата искаш да живееш или баща си и то избира бабата аз какво мога да правя?благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт