Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 361
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
    VICTORIA   когато имаш време пиши ми за твоя спомен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    ПОЖЕЛАВАМ  ти най- прекрасните емоций за напред  с бебчо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 20:17 от ani_220778

# 106
# 107
    tinkerbell07   страхотни снимки  Hug   ето и от мен

# 108
Здравейте... пак. Тъкмо се връщам от концерта на училището ми за Коледа. Беше малко скучен... докато не изчаках края... изпяха We are the world. Водещите говореха преди да излязат изпълнителите за това, че ние сме света, ние сме децата и как трябва да сме готови за промяна, защото ние правим деня светъл. Песента беше изпята и на английски и български... но пак смисловото и красиво послание се запази. Изпълнението беше доста добро. Много се радвам, от известно време говорех на съученици, че ще има нещо негово.. или поне се надявах. И сега това много ме зарадва, много. Дори съученици ме поздравиха, защото знаят "че ми е слабост", според думите им.
Посланието на концерта беше "Знакът на доброто да ни води". И почти през цялото време мислех за Майкъл. Замислих се колко много Той се допълва с това послание. По пътя за вкъщи, обаче, ми стана тъжно... както и очаквах.
Вики, много много много ще се радвам, ако споделиш това твое свръх изживяване. Ако разбира се може... аз много бих искала да науча от тези, които са имали възможността да го видят... всяка подробност за него. И затова.. ако не е много нахално - сподели го и с мен... всъщност... моля те. Когато искаш и можеш Flushed И, да, ще ме боли да чета...много, знаейки че никога и аз няма да имам такъв спомен, такъв миг... боли само като си го помисля, да чета неща, които са ми неосъществима мечта, но се радвам за вас, които сте я изживели и... просто искам да прочета, независимо от това какво ще почувствам след това. Когато е нещо, свързано с Майкъл, при това пряко... не мога да кажа "не искам".
И, Вики, надявам се да си изпълнена повече с усмивки през този период и ти пожелавам всичко най-прекрасно с бъдещото ти детенце...   Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 20:39 от Tes

# 109
You Are My Life

В комбинация с две чаши вино сълзите сами потичат.

# 110
  hahahaНе мога да не ви го покажа Mr. Green Joy Joy ...А и ,за да спрат малко сълзите Hug ,усмихнете сееее

# 111
Мила cappuchina       Мисля си ,както много от нас( тези с който и лично се познаваме) ,че общуването в и-пространството е доста измамно.Когато искаш да кажеш едно-от среща може да се разбере съвсем погрешно.
За това и снощи, когато писах найстина дълъг пост само от думи и той по някаква причина се изтри-реших че така е така е трябвало да стане.И не пожелах да го пиша наново.
По тази причина си мисля и друго, а именно че директния контакт е най-верния контакт.Виждаш изражението и очите на събеседника и може би го разбираш най-правилно!
Също мисля, че когато пишеш затвърждаваш най-категорично мислите си.Те стават книга запечатала същтноста ти. И може да станеш криворазбран особенно  и ако не си искрен.
Аз така разбирам нещата-кой каквото пише това и представлява истинската му същтност.И си правя свой изводи за човека.
Извинете за дългия пост, но всичко това което пиша, ме провокира от мислите си за Майкъл,от мислите си за любовта като понятие и всичко това свързано и преплетено през тази призма.
И исках да споделя лични неща...
Конкретно ще ти отговоря така-мисля че трябва да се срещаме по често и да общуваме като хора а не като имена и профили в интернет.

Да си правим срещи, на който да споделяме и ако има нужда и да си помагаме.Трудно е защото не сме от едно населено място, но ако има желание има и начини!
Защото тук ни е събрало едно човешко същество изтъкано от човечност доброта и любов!
Това е!  Hug Hug Hug

п.п.Нека да е светла паметта на Кр.Азарян!Чичо Иване и на теб също светла да е паметта!

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 21:10 от leidi_08

# 112
Специално за  за stelass и разбира се за всички,които обичат да пари.

http://www.youtube.com/watch?v=WaJK6WDVpp8&feature=related

leidi08,иска ми се да те гушна !!!

# 113
Какво мога да кажа: newsm51 smile3520

Без думииииииииии съм !!!!! Без думи!!!!
Обичам го!

# 114
Какво да ви кажа- само едно РАДВАМ СЕ,ЧЕ МАЙКЪЛ НИ СЪБРА Heart Eyes - подкрепям написаното от leidi 08,много ви се радвах, когато се бяхте събрали да гледате заедно филма Hug,бяха пуснати 2-3 снимки и ми стана много приятно да видя някои от вас, макар че нямам идея кое лице зад кое име стои...всички усмихнати и щастливи, ще бъде прекрасно ако можем да се виждаме, дори не чак толкова често-по разбираеми причини-защото съм сигурна,че един разговор на живо ще бъде много по-хубав и въздействащ,когато можеш да усетиш емоциите на хората около теб Това е за всички вас newsm51 Kissing Heart

# 115
и аз подкрепям написаното от leidi 08 ще е хубаво да се видим на живо а не само като профили да се знаем  newsm51 Hug

# 116
"Уестсайдска история" и Майкъл. Ей, наистина при този човек случайни неща няма. Всичко е премерено, мислено, изработвано .... Някъде скоро четох за египетската легенда, която е в основата на видеото на Remember The Time. Беше интересно, легендата е много точно следвана във видеото. Но сега не мога да го намеря това нещо.

http://www.youtube.com/watch?v=jIWTrFVEnaU

И малко радост за очите....

# 117
  • Linz
Ох,момичета...наистина с право се чувствам безпомощна само като си помисля,че просто всичко свърши.Аз ви казах,понякога всички тия наши писания ми се струват безмислени...просто защото него го няма,а така ми става по-зле.За какво да пишем????Какво да обсъждаме????Това е само когато си потъвам в моята мъка...за него....Но после,си казвам,Боже,добре,че ви има...Всички ние сме част от Майкъл и заедно сме едно семейство.Аз така ви чувствам....Обичам ви мацки!!!! Hug
И аз се чувствам така.
Много пъти пиша тук без да пускам постовете.
Опитвам се да изчета всичко, но много пишете и не винаги успявам.
Ето, че пак изтрих почти всичко, което написах...

# 118
Аз съм си наместила до леглото книгата "Да убиеш присмехулник".Филмът по книгата е бил един от любимите на Майкъл.

# 119
Като се разприказнам понякога нямам задръжки.  Peace
Тука ще се отклоня от темата и се извинявам на kloi за това и на всички на който ще им е досадно. Praynig
В форума в отдел  Laughing Красива мама има тема Парфюмни размисли и страсти.Предупреждавам че темата е много опасна за семейните, за суетните, за почитателките на парфюми и въобще темата е опасна за  финансовото''здраве'' ! Какво на мен ми се случи там няма да разказвам. ooooh!  А момичетата там са много любезни и отзивчиви.Там ме завари и деня хикс-няма да оточнявам.....
Понеже съм много суетна както повечето жени ще кажа само че Черна Орхидея е много странен ако мога така да кажа аромат.Задължително се тества на собствена кожа за да кажеш харесва ми или не.Аромат загатка -не се учудвам че му е бил любим!Мнения за парфюма  твърдо да или  твърдо не.
Извинявам се още веднъж за отклонението  Praynig Peace Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 23:59 от leidi_08

Общи условия

Активация на акаунт