Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 394
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте!
Дали ще разведря малко атмосферата с това:
http://www.youtube.com/watch?v=siIiou8NBPs

ЖЕСТОК!!!

# 121
"...Един ден Атикус каза на Джем:

— Бих предпочел да стреляш по тенекиени кутии в задния двор, но зная, че ще почнеш да стреляш и по птици. Ако можеш да улучваш сойки, стреляй по тях, колкото искаш, но помни, че е грях да убиеш присмехулник.

За първи път чувах Атикус да казва, че е грях да извършиш нещо, и попитах мисис Моди по този въпрос.

— Баща ти има право — каза тя. — Присмехулниците са напълно безобидни и пеят, за да ни веселят. Те не ядат нищо от градините на хората, не си правят гнездата в плевните, само пеят от сърце за нас. Затова е грях да убиеш присмехулник. ..."

... за един несправедливо обвинен чернокож.
Харпър Ли. h … 85;ик

# 122
Калина мерси, че постна тези важни мисли.Аз съм голям фен на "Да убиеш присмехулник" и много често си включвам филма, за да видя глупостта, дискриминацията и предразсъдъците, колкото и грозни да са те!Не знам дали има някой тук, който да не е гледал филма, или не е чел книгата, но ви ги препоръчвам и двете!  Peace

# 123

Момичета, някой може ли да ми каже каква е тази снимка? Гледам я няколко дни и ми се струва много странна.

# 124
Не минава и ден без да слушам и гледам Майкъл. Отварям и изпивам всеки клип, който пускате. Само Майкъл ме спасява от болката по него. Но днес установявам нещо ново за мен - гледайки го усмихнат, талантлив, взривяващ, омагьосващ, раздаващ любов, в съзнанието ми натрапчиво звучи "Няма го, няма го, няма го...", "Как е възможно да го няма..." Ще трябва да спра да го гледам, но как като няма да мога да издържа без да видя пленителните очи и лъчезарна усмивка? Cry

Вики, пожелавам ти леко и безпроблемно раждане, всичко да мине благополучно   bouquet Прегръщам те  Hug

# 125
...никога няма да държа подобно нещо в ръцете си Cry искрено завиждам на всички,които са видяли Майкъл на живо,или са били на негови концерти и са усетили тази магия,тази страст,тази огромна любов.....това беше моя мечта и се залъгвах,че може би някой ден ще стане реалност,но уви животът е несправедлив и твърде жесток понякога...,защото Майкъл просто го няма, а аз май все още не искам да го приема Confused Sad

# 126
Публикувана от: Sussie Не знам дали има някой тук, който да не е гледал филма, или не е чел книгата, но ви ги препоръчвам и двете!               Hug Аз съм от тези , но ще се поправя веднага!  -за книгата                                            - Hug           leidi_08    Hug   понякога ми се иска да напиша толкова много неща  , но пиша по едно изречение  , сърцето ми обаче е пълно с  добри чувства към вас момичета и  бих искала да ви  познавам  лично! Heart Eyes                             Харпър Ли. Да убиеш присмехулник-Калин@ -Благодаря Hug

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 01:29 от ani_220778

# 127

Една от любимите ми снимки. Перфектен баща. Да ги изядеш и тримата  Two Hearts

# 128
  • София
това е от вчера от руски форум:
David Gest покажет ранее неизвестное видео с Майклом,которое включает интервью,которое войдёт в новое 90-минутное специальное предложение.

Gest в настоящее время заканчивает работу над новым видео "David Gest: My Best Friend Michael ", в которое войдёт интервью "никогда прежде непоказанное",которое состоялось между Gest и Майклом.
Gest сказал: "Майкл был моим лучшим другом и был намного более жестким,чем его знают люди. Он обладал большим чувством юмора и никогда не был один. Мое новое TV special покажет миру реального Майкла Джексона, поскольку Вы никогда его прежде таким не видели."

Источник:
http://tvnz.co.nz/

# 129
# 130
Тази песен на Миро ми се е забила в главата цял ден и ви я споделям.Много харесах текста и.Той съвпада точно към моята нагласа за любовта. Peace
 http://vbox7.com/play:20b9aa19  

не се брой когато убиваме с любов!!!

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 04:41 от leidi_08

# 131
    Two Hearts        Two Hearts        Two Hearts          Two Hearts Two Hearts

# 132
# 133
  • Норвегия
Момичета, някой може ли да ми каже каква е тази снимка? Гледам я няколко дни и ми се струва много странна.

rasar, конкретно за тази фотография не зная нищо, много рядко съм я срещала. Но асоциацията ми е с един автопортет на Майкъл. Може би просто си е харесвал тази поза.

Още една по … 73;на

# 134
    лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт