Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 350
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Съжалявам... просто трябва да пусна един от любимите ми клипове...  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=2ol6kPeFjdo 2:53 - 3:11 определено ме кара да се сетя за разказа на Лили Wink  Grinning и танца на края е върхааа, много ми е любим. Simple Smile  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 21:04 от Tes

# 16

ТОВА Е В ДУХА НА ДНЕШНИЯ ДЕН Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 17
kloi,  за новата тема   bouquet Heart Eyes.

Съжалявам... просто трябва да пусна един от любимите ми клипове...  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=2ol6kPeFjdo 2:53 - 3:11 определено ме кара да се сетя за разказа на Лили Wink  Grinning и танца на края е върхааа, много ми е любим. Simple Smile  Heart Eyes
Уау, ако можех да съм микрофона..... Crazy Embarassed

# 18
  • София

ТОВА Е В ДУХА НА ДНЕШНИЯ ДЕН Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 19
  • Linz
Съжалявам... просто трябва да пусна един от любимите ми клипове...  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=2ol6kPeFjdo 2:53 - 3:11 определено ме кара да се сетя за разказа на Лили Wink  Grinning и танца на края е върхааа, много ми е любим. Simple Smile  Heart Eyes
Мнооого е якоооо! Heart Eyes

# 20
KLOI    bouquet  bouquet ЗА НОВАТА ПОРЕДНА ПРЕКРАСНА ТЕМА

# 21
Здравейте момичета ,чета ви да знаете!  Hug

Снощи гледах реалити шоуто на братята му...няма такава боза. Джеръмейн е абсолютен лигльо и даже и останалите братя не го разбират напълно и не му се доверяват.Много е егоистичен и все иска той да се пъне най отпред и все той да е най най.

Значи шоуто е снимано 2 месеца преди трагедията и след това са спряли и 2 месеца по късно са продължили,във 2рия епизод има около 10 мин в началото как са разбрали и как са реагирали като са чули.Нещото което ме жегна е когато казват че  хората не разбират че тази звезда е имал семейство и за тях той е точно това и че скърбят за него като брат а не звездата и че им е много по тежко едва ли не.... Да но те пък не разбират че има хора които страдат всекидневно и някак ми се струва че дори повече от тях (семейството) а за тези хора( ние феновете) Майкъл дори не беше роднина,но връзката която имахме с него е повече от роднинска.Те пък ми се струва че никога няма да разберат какво е бил той за нас феновете....сигурна съм че нас ни боли дори повече от тях самите.
Сега се готвят за турне Джаксън 5....къде са тругнали просто не знам  ooooh! ,на възраст са и са смешни да ги гледам как танцуват и се пънат да направят някакъв танц.А и без Майкъл какъв концерт какви 5 лева...?!

И чакайте пак да ви кажа Джеръмейн колко ми е антипатичен ,женен за арабка ,ходят молят се на алах -тя го гони да го прегърне или целуне той се дърпа.Тя му обива обувките и се грижи за него като слугинче а той видно и дразнещо я пренебрегва....мъж който се държи така с жена си не струва...само това мога да кажа...

# 22
lenitta
Цитат
Ееееех,Лили,каква е тая дарба бе!!!Страшна си,направо ми се подкосиха краката!!!Днес да не сънуваме всички еротични сънища ooooh!

Това едва ли ще е много за оплакване Laughing И ще се "сърдим" на авторката после Mr. Green

# 23
Деби пее Beat it!Много ме радва!  Grinning Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=TOsPhVvWNg8(
А на тези братя някой трябва да им каже да спрат да се излагат!  ooooh!

Не знам дали разбрахте, но This is it e номиниран за най-добър документален филм на наградите на критиците.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 22:18 от Sussie

# 24
Вики, жива да си за резюмето! Цял ден се назландисвам да го потърся в ютуб. Окончателно се отказах.

# 25
На мен не ми се обсъжда семейството му поради простата причина, че не са ми интересни, но трябва да се съглася с Victoria за доста неща. Тези хора няма да проумеят никога какво е Майкъл за нас. Но пък и какво от това? Трябва ли? Те го имат по един начин, ние го имаме по съвсем друг.
 И да, и аз мисля, че ние го обичаме  повече, макар това да не  се мери с аршин. Не само защото го идеализираме - защото това е неизбежно в една или друга степен, а защото искаме и можем да погледнем света през неговите очи - нещо, което колко от роднините му правят?  

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 22:31 от cappuchina

# 26
Клои  Hug   bouquet Прекрасна тема, както винаги!

# 27
Цитат на: Калин@
Цял ден се назландисвам да го потърся в ютуб

http://www.youtube.com/watch?v=lJ8S_SVGuEA

# 28
Охоооо и нова темичка си имаме-момичета ,вас човек 1 ден да ви изпусне от поглед и край #Crazy Mr. Green Grinning вие със скоростта на светлината пишете , особено след разказа на Лили Sunglasses и така като гледам май всички ще минем на нейната вълна smile3521 newsm48  Лили, имаш дар слово-наистина и пишеш страхотно! Heart Eyes  bouquet

# 29
             Клои, newsm51

Общи условия

Активация на акаунт