Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 348
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Да не ви изтърва..,
Лили,подписа ти е много добър  Peace
Расар,много благодаря за водеото  Hug
Вики,липсваш !!!
Калин@,да ти благодаря   bouquet
Да ви кажа начина по който Майкъл ме кара да се чувствам...Ще се опитам да го обясня-кара ме да забравям коя съм и къде се намирам,кара ме тръпна за всеки следващ акорд,за всеки следващ рефрен,който изпълнява.Кара ме да танцувам до полуда,без да ме интересува кой ме гледа,да си спомням картини от детството,които съм мислила,че съм забравила.Кара ме да мечтая и да вярвам ,че мога да постигна това,за което мечтая.Кара ме да си блъскам главата ,докато открия отговор на много въпроси,а не просто да махна с ръка и да давам нататък.Кара ме да обичам хората около себе си повече,повече да им вярвам.Разплаква ме и едновременно с това ме разсмива.Прекарва ме през всички възможни емоции-неописуемо е.Чувствам се и като дива тийнка и като дете и като престаряла баба  ooooh! и аз незнам как е възможно ,но е факт!Изпълва сърцето ми с любов и точно като си помисля,че повече не мога да събера и хоп,уверявам се в обратното.Кара ме да се чувствам,ама наистина да усещам, всяко движение,всеки поглед,усмивка и жест,да си мисля ,че ще се пръсна,ако не пея с него.....
Малко стана дълго,сори,но исках да го кажа,не че няма още де....

# 46

Малко стана дълго,сори,но исках да го кажа,не че няма още де....

Никак даже не е дълго!  Grinning

rasar, и аз много ти благодаря за видеото! Със сигурност ще го гледам поне десет хиляди пъти.

# 47
geradost   Hug

Аз искам да го кажа чрез неговите думи.Tой ме кара да се чуствам:"Lost for words"
rasar ,ама баш си я целува.До сега не го бях гледала с толкова хубаво качество.Е,несправедливо е,а като й чета разказа и  smile3511 А като я гледам тука http://www.youtube.com/watch?v=aZd3Nq_fh0A и ми иде да  smile3514.Просто нямам думи за това,което си причинявам винаги,когато го гледам този момент.
И вече плача...

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 10:53 от liliyyy

# 48
# 49

3.50  минути от концерта в Аржентина - ВИЖТЕ ГО!!

http://video.yahoo.com/watch/6589833/17109312
smile3535  newsm44 Eееех,от кога го чакаме това.Майкъл просто сияе,личи ,че е в страхотна форма,настроение,всичко.Концертът е бил велик!Целувката няма какво да коментирам Sad защото ми става не много леко на душата.
Калина благодаря ти за превода   bouquet странно как съм го пропуснала като супер многосе радвам на всичко ,което превеждате и вежливо си го съхранявам  на WORD  Thinking
Малкото сладурче Бланкет само на мен ли все повече ми заприличва на Майкъл?

# 50
Аз бях на 20 метра от тази красота...И защо от това не ми става по-леко,а боли до полуда?Ох,какво ми стана днес? newsm45

# 51
tinkerbell07,много сладки снимки на Бланкет Peace.И на мен на моменти ми прилича доста на Майкъл.Дано да е наследил и таланта на татко си. baby_neutral

# 52
# 53
Kloi,  smile3501 отново чудесна тема с нажежаващо заглавие  Heart Eyes

Rasar, незнам колко пъти гледах видеото и връщах все на целувката. Ми истинска си е, ох  smile3517

# 54
ЛИли  Hug

Шоколада винаги помага в текива моменти  Wink

# 55
http://www.online-television.tv/video/Michael+Jackson+Greatest+Hits/W2bSQhFMEaI
 Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 12:08 от Сладкишка

# 56
Аз бях на 20 метра от тази красота...И защо от това не ми става по-леко,а боли до полуда?Ох,какво ми стана днес? newsm45

Ти си щастливка!Не трябва да плачеш !Радвай се ,че съдбата е била благосклонна към теб и ти си успяла да бъдеш частичка от тази магия наречена-"Майкъл.Сълзите са за нас всички които не сме имали този шанс и никога няма да го имаме Sad.Предполагам ,че си била на негов концерт?

# 57
# 58
http://www.bliasak.bg/news/p3_4422_0.html

Джърмейн Джексън: Майкъл лъжеше за татко....

Вижте какви ги е говорил............. Close

# 59
Вие не разбирате.Любовта на живота ти да е толкова близо,да виждаш всяко негово мигване едва ли не и да не можеш да го докоснеш,да го вдишаш...Няма по-голяма болка.Няма.Вики ще ме разбере и въпреки че тя го докоснала,че е разговаряла с него съм сигурна,че и при нея болката е голяма,но да е пред теб и да не можеш и да знаеш,че няма как да го промениш...раздиращо е.
geradost ,благодаря ти ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт