Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 354
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
# 61
spoko поплачи си малко,така олеква ,пък дори и временно   action032

# 62
            Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 12:32 от ani_220778

# 63
http://vbox7.com/play:71dec537
Тук няма горещи сцени, само красив и разкошен Майкъл  Heart Eyes
И тук  Heart Eyes
http://www.gifsoup.com/view/46607/dance-of-life-michael-jackson.html

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 12:59 от Сладкишка

# 64
# 65
Цитат на: kati-p
Джърмейн Джексън: Майкъл лъжеше за татко

И на сп. Блясък не може да се има голямо доверие.

Ох, много го искам този концерт от Буенос Айрес, целия! И с такова качество.

# 66
Ох, много го искам този концерт от Буенос Айрес, целия! И с такова качество.

Търпение.Щом го промотират ще го пуснат.

# 67

Ами ще го чакаме концерта. Хубаво е, че има неща, които да чакаме.

Цитат на: Калин@
rasar, откъде ги намираш

Новините обикновено оттук

http://www.mjjcommunity.com/forum/

и по-специално от News And Happenings /излишно уточнение, ама хайде/. Оттук например вчера извадих шоуто на братята.

Също и този сайт - в него пък беше клипа. Разгледайте го, има интересни неща.

http://community.livejournal.com/king_mj_jackson

# 68

Кое е това сладко бебе smile3504

Blanket му е одрал кожата!!!

# 69
# 70
Ами ще го чакаме концерта. Хубаво е, че има неща, които да чакаме        Публикувана от: rasar                                                                                                                                                                                                         едно малко успокоение за сърцата ни! Heart Eyes Praynig Heart Eyes                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

# 71
# 72
Вики..  Flushed наистина ли си била толкова близо до него.. имам предвид.. говорила си с Него? Лили.. и ти си била толкова близо... както каза... тези спомени, колкото и да са красиви сигурно пораждат и болка сега, когато вече Майкъл го няма,сигурна съм че е така, но е по-добре да ги имаш... наистина. Аз бих ви нарекла големи щастливки също. Със сигурност е било болезнено да не може да го докоснеш, прегърнеш.. да кажеш в очите му, че го обичаш и той да го чуе..., а да си толкова близо. Но не са много тези, които са имали възможността. И въпреки това било е... невероятно щастливо изживяване, което ще пазите в сърцето и спомените си завинаги.. Не плачете, усмихнете се на тези мигове и се радвайте, че сте имали възможността да ги изживеете. И на мен толкова много ми се иска да съм го виждала... да видя на живо очите.. усмивката... Човека. Но нямало е как да стане... факта, че съм на 17 и факта, че не съм излизала от България го прави невъзможно. И доста трудно е да се примиря... но го правя, защото дори сега... понякога щом затворя очи и си го представям около мен... усещането е не по-малко прекрасно и същевременно придружено с болка. Просто... няма друга такава магия... няма друг такъв Изпълнител и Човек, който да кара всички да полудяват само с едно мръдване на пръста си..., да плачат, да се смеят, да припадат, да искат да  достигнат любовта му, а Той всъщност от сърце им я дава... И дори на концертите.. независимо дали си на 20 или 200 метра от него... тази магия имам чувството, че се носи из въздуха. Но в едно съм сигурна, все пак. Да видиш очите и усмивката му от близо, да видиш него... е просто несравним миг, който е способен да промени теб и живота ти за няколко секунди. За мен би било така.
Майкъл е Човек, който е много трудно да опишеш, но е лесно и безкрайно красиво да усетиш в сърцето си. До сущ като Любовта.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 15:37 от Tes

# 73
  • Под тепетата
Здравейте момичета!То имало вече нова тема,аз ровя в старата.Незнам защо така изостанах,но ще се върна да наваксам,да се порадвам на хубави снимки и постове.Но усещам,че нямам какво толкова да кажа,в смисъл,че мъката е там,тъгата също,радостта пък че ви има също е там...и така Hug

# 74

Party

Тук Джърмейн явно презентира трибюта си за Майкъл. Но много ми се набива на очи как въобще не му стои добре короната  Thinking

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 15:42 от Сладкишка

Общи условия

Активация на акаунт