Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
 Kloi благодаря за темата!
Аз докато се запиша ....тя може и да свърши
Снощи много си мислих за любовта.И за това коя е по силна майчината братската или любовната?
Искам да ви споделя някой лични неща.Но се притеснявам и да не досаждам. И тъкмо да ги публикувам и всичко се изтри.Явно не е трябвало да пиша.Както и да е.
Поздравявам всички с песента към темата-не вярвам да не си я изслушате с кеф.http://www.youtube.com/watch?v=fJrUa-zKeIc

Момичето може хич да не ни е симпатично ама на мен ми е адашка!това ме кара да съм малко пристрастна към нея и  оо..на младини изглеждах по същия начин-слаба и по хубава уф старост-нерадост Laughing Mr. Green Peace Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 16:48 от leidi_08

# 76

Тук Джърмейн явно презентира трибюта си за Майкъл. Но много ми се набива на очи как въобще не му стои добре короната  Thinking

Сладкишка, много си права Laughing Mr. Green
Ох, как го чакам тоя трибют! И хем ме е яд на Джърмейн и компания за цялата подигравка от Виена, за крайната несериозност сега и към Лондон и хайде да не изреждам още за какво , хем искам да отида на концерта и ще отида.
Дали някой има повече инфо? Не искам да мисля че и този път ще ни излъжат Rolling Eyes

leidi, веднага споделяй каквото си намислила, чуваш ли? Никакви такива "не е трябвало да пиша"  Laughing

# 77

Някой някога търсеше снимка на Майкъл без грим за изработка на щампа на фланелка.Ето....ако все още търси.

# 78
# 79
И ако се чудите понякога дали слагате достатъчно количество парфюм, погледнете това видео на 1.28 мин.  Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=LZCJwmEQHOs&feature=player_embedded#

# 80
# 81
Да,Тес бях.Няма как да го обясня.Просто колкото съм благодарна,че успях да направя това да ми се случи,толкова ме боли сега.Вече казах защо.Мили спомени,единствени и скъпи,но кървящи.

# 82
Еха расар добре се пръска ама и къде се пръска- абе мани бегай......ако му имам парите и аз ще се къпя в парфюми....всеки ден  Hug Peace Имам предвид че е много забавно Peace
Един от любимите му парфюми Черна орхидея на Том Форд поне така четох -не претендирам да съм вярна.Та от него имам 15 мл каква щастливка съм.Искам дядо Коледа да ми донесе поне 50 мл ама май много искам Twisted Evil Peace

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 17:17 от leidi_08

# 83
        това с парфюма е много сладко , ама само как се олива миличкия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes              leidi_08  дядо коледа идва при добрите деца ....ти слуша ли  Hug Peace Wink

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 17:26 от ani_220778

# 84
Мила Ани май не- пък и често ми се налага да играя ролята на Дядо Коледа. smile3534 С две думи няма да ме огрее тая Коледа Wink Peace Hug

# 85
LEIDI 08 не се знае на коледа стават чудеса,аз само да попитам хубав ли е парфюма,и момичета следя ви но много не пиша че имам малко грижи и поне се утешавам като влезна тук при вас където ми е много уютно и топло.обичам ви  newsm51

# 86
     и мен май няма да ме огрее  , но AN1981  e права - на коледа стават чудеса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 17:59 от ani_220778

# 88
лили разбирам те мила ,на мен ми е много много трудно . Спомените колкото са сладки толкова и болят,не мисля че болката ще отмине,та аз си бях така и преди той да си отиде а сега е ужасно чувството.
От друга страна пък удовлетворението че съм го докоснала,че той ме е докоснал ,прегърнала и говорила с него ,че ме е погледнал в очите и че аз лично му казах че го обичам и че той лично ми каза че ме обича ме кара да изпитвам неземно щастие и  удовлетворение .....не искам да говоря ,аз затова избягвам за да не карам всички тук да страдат когато споделям подобни неща, сигурна съм че е ужасно болезнено да знаеш че никога не си го видял дори на 1 концерт и че няма да имаш тази възможност....А тази магия която той правеше на концертите си е толкова неземна и ти дава толкова много за цял живот че няма как да се опише с думи,ако не си го видял и не си го почувствал просто няма как да се обясни и опише.

Тес...много съжалявам ,наистина -аз си мислех че много хора ще могат да го видят тази година  и наистина се радвах защото имах и познати които не го слушаха много но решиха да отидат и си мислех колко ли такива хора ще отидат ще се докоснат до магията и най-накрая ще разберат....уви. (ако искаш ще ти пусна на лични разказа ми за срещата ми с него)

прегръщам ви момичета ,обичам тази тема   Hug

# 89
Вики,разплака ме...,но ти благодаря  Hug

сигурна съм че е ужасно болезнено да знаеш че никога не си го видял дори на 1 концерт и че няма да имаш тази възможност....А тази магия която той правеше на концертите си е толкова неземна и ти дава толкова много за цял живот че няма как да се опише с думи,ако не си го видял и не си го почувствал просто няма как да се обясни и опише.

а това ме разбива на парчета направо,чувството,че никога няма да се случи...много боли...преди поне мечтаех и си вярвах,а сега само си представам

прегръщам ви момичета ,обичам тази тема   Hug
И от мен много прегръдки и голяма благодаряност за всички,помагате ми да се справям  Hug

П.с.от друга страна пък си мисля,че ако бях ходила поне на един концерт сега щеше да ме боли повече,а и май нямаше да ми стигне и щях да искам още и още...

Общи условия

Активация на акаунт