Примерна схема за захранване 20

• 29 843
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Весела Коледа и от нас  Nature Snowman santa2 и здрави, папкащи бебоци за всички мами!  feeding newsm64

# 166
  • София

Весела Коледа!
Бъдете здрави и усмихнати!

# 167
  • USA
Здравейте,момичета.Честита Коледа на всички.
Имам въпрос :по колко пъти дневно се предлага пюре и кога се започва по два пъти и повече?Дано да сте ме разбрали какво питамHug

# 168
  • Видин
Маймун, първия 1 месец от захранването се предлага само на обяд, след това може да се въведе и след обяд. Така мисля да правя аз, като естествено няма да замествам млечно хранене  Peace

# 169
Честито Рождество Христово на всички!

# 170
Някой сеща ли се нещо за лимонов сок- става дума за една,две капки лимон в храната- имам някакви спомени от КОсе Босе,че можеше по едно време, но на каква възръст беше и какво точно не помня и нямам инфо, ако някоя от вас има ще съм благодарна...Еспа, ти имаш подробно инфо? Wink

а намерих нещо , ето това:
лимонов сок или лимонена киселина (по няколко капки може преди 1 год.)

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 13:04 от gundie

# 171
  • not found
Честито рождество Христово ,много благоденствие и здраве ни съпъства през следващата година  Hug

А лимоновия сок с каква цел се дава  ?
Щях да забравя и какво сиренце купувате за малките ?

# 172
Честито рождество Христово ,много благоденствие и здраве ни съпъства през следващата година  Hug

А лимоновия сок с каква цел се дава  ?
Щях да забравя и какво сиренце купувате за малките ?

например с цел набавяне на витамин Ц, освен това с цел мааалко овкусяване на храната, въвеждане на различни подправки....за сиренето има подробен коментар малко по-напред и сравнителни  характеристики на сирената от Стелфи пуснат сайт...погледни в началото на темата

# 173
  • София
gundie ,

аз мисля, че лим. сок може след 8-9м  newsm78

М/у другото днес купих ръжени ядки, сега ги кисна (какво количество накисваш от пакета?) и смятам със сиренце да ги давам, а може и към каша да ги прибавам. Ти как ги даваш за разнообразие???
Видях и тези оризови сухари, обаче нямаше натурални, утре ще има.
От житенките, за които ми писа намерих само пшенични. Явно по празниците много неща са изкупени. Утре ще зареждат в "Пикадили", че ми е най-близо Wink

# 174
А аз като съм въвела след обед плодово пюре по няколко лъжички грешно ли е? newsm78 Давам го с цел разхлабване (круша давам),защото сега захранвам с картоф и малката много трудно се изхожда,само в легенче (много са твърди и няма как като е с памперс). От както въведох по няколко лъжички плодово пюре от круша ака по 2-3 пъти на ден .

# 175
  • София
А аз като съм въвела след обед плодово пюре по няколко лъжички грешно ли е? newsm78 Давам го с цел разхлабване (круша давам),защото сега захранвам с картоф и малката много трудно се изхожда,само в легенче (много са твърди и няма как като е с памперс). От както въведох по няколко лъжички плодово пюре от круша ака по 2-3 пъти на ден .

при захранването няма точна дефиниция на "грешно" и "вярно" захранване. Всичко приеми като насоки и обмяна на опит Wink. Води се по детето си, ако на твоето дете това се отразява добре, значи е ОК Peace

# 176
  • not found
Какви са тези ръжени ядки ? Аз във Варна от къде да купя ?

Аз днес мисля да въведа киви  за да разнообразя следобнето ни хранене  Blush

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 08:45 от ugly-duckling

# 177
  • София
Какви са тези ръжени ядки ? Аз във Варна от къде да купя ?

"Пикадили", но ги има и на др. места, на мен ми е близичко "Пикадили", затова от там ги взех!

# 178
Здравейте,момичета  Hug
Ние сега като навършим 6 месеца ми каза педи да започна с попарата.Но кога да я давам?И с какво?Масло,сирене? newsm78
И нещо друго сега освен каши,зеленчукови пюрета и плодови,мога ли друго да давам?
Миналият ден и дадох суров банан с АМ.Много и хареса.Може ли всеки ден да и давам или по-рядко?

# 179
darka_jivko, кога са захранихте, че вече ядете толкова храни? Мъничка ми се вижда госпожицата за такова разнообразие от храни. newsm78

Банана по принцип запича, така че виж как се отразява на бебето - то ще ти покаже по колко можеш да му даваш.
Каша се прави с масло и серене, но аз лично първо я давах само със сирене и след седмица въведох и маслото. Peace

Общи условия

Активация на акаунт