Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 052
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
здравейте момичета,
искам да попитам-по време на детокса всеки ден ли се пие по 1 лъжица английска сол, или само първия ден?
Благодаря предварително

# 496
  • под дъгата
G.D.- всеки ден в продължение на 3 дена Simple Smile

# 497
Следя темата с интерес. Понеже страдам от хронична кандидоза, мисля че детоксикацията е от особена важност. Но се притеснявам да я приложа все още. Питах в една аптека за английска сол и разказах за какво ми трябва. Аптекарката ми обясни, че действа силно слабително и въобще ще ми е трудно да си гледам децата в продължение на тези три дни. Ежедневието ми е натоварено и като съм гладна, напрежението ескалира много бързо, започвам да се карам на децата, фуча. С ниско кръвно съм и лесно ми причернява. Това е всъщност което ме притеснява. Детоксикацията отразява ли се по някакъв начин на кондицията ви и на това как се грижите за децата си в чисто физически план?

# 498
  • Бургас
Вера, ако наистина четеш темата отначало, сигурно си видяла, че почти всички потвърждаваме, че ансола е силно слабително.  Peace За мен не е проблем, въпроса е първия ден да нямам много излизания. Не би трябвало да ти е трудно да вършиш ежедневните си задачи, но пък и при всеки действа различно. Аз също съм с ниско кръвно, но не ми причернява, защото детоксикацията не е пълен глад, постоянно пиеш сок, вода и чай. Евентуално третия ден може да има отпадналост, но една лъжица мед оправя нещата. Надявам се да съм те убедила и в края на месеца да те пишем в отбора.  Hug

# 499
За този месец кога започвате детоксикацията,че от миналия съм си обещала,че ще се включа?

# 500
anette, на 26-ти започва детокса този месец. Peace

# 501
anette, на 26-ти започва детокса този месец. Peace

Мерси   bouquet !

# 502
Някой желаещ да лунува с мен на 14.02?
Самичка ли ще си пия чайовете Confused
Чакам подкрепления  bouquet

# 503
  • под дъгата
Mama-Mia,май те изоставихме сама този път Embarassed Сирни заговезни е и днес ще се наситя на всички млечни продукти,че от утре... Stop Успешно лунуване,знам че ще се справиш и сама,макар че с компания е къде по-приятно и по-леко.Аз ще си направя един разтоварващ ден през седмицата и от следващата фаза обещавам да съм редовна компания на всеки решил да лунува.
Хубав ден и весел празник,който и да е той! Hug

# 504
  • На острова
Да се запиша и аз  Peace
Живот и здраве и аз съм с вас този месец Simple Smile

# 505
  • под дъгата
MiaGia - добре дошла!  bouquet

# 506
  • На острова
buba_lina мерси за посрещането Hug
Да разкажа накратко за себе си (т.е. за опита си с диетите) - няколко пъти японско чудо, в съчетание с лунната диета= 50-51 кг. При ръст 167 см., това са идеалните кг. за мен Simple Smile
Когато усетя, че прекалявам с храната (преди), пийвах английска сол и карах през деня на фрешове и плодове и после се чувствах чудесно. По време на бременността обаче се поотпуснах малко с храната  Embarassed и забравих що е това "ограничение"..Свалих около 13 кг., и сега имам останали към 6-7 кг. Не се притеснявам, знам че се свалят Simple Smile

От цялата работа с детокса, най-мъчително ще ми е пиенето на анлийската сол (бляк), е няма такава гадост за мен  Sick Някой път си мисля, че направо мога да я повърна (то пак си е очистително, какво  Mr. Green).

Та така, ще чакам 26-ти! Лека вечер на всички Simple Smile

# 507
Здравейти момичета
искам да ви попитам какво е АНАКАРДИУМ ОРИЕНТАЛЕ И КАЛКАРЕА КАРБОНИК и за какво се използва
само при пълнолуние ли правите детокс или и при другите фази
може би и аз ще се запи ша за другия път #Crazy

# 508
  • под дъгата
Anacardium orientale 15 (9) CH - за контрол на апетита - хомеопатично лекарствено средство,5 зрънца сутрин, към 10 часа и към 17 часа или само вечер.
CALCAREA CARBONIKA 9CH - хомеапатично лекарствено средство,2x3 зрънца - регулира обмяната. 10-15 минути преди и след нея не се приема нищо.
Но най-добре се върни отначало и прочети добре първия пост,цялата тема и линковете към "часът на мама" Peace

# 509
Благодаря buba-lina
а откъде ги купувате ,сигурно от аптека Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт