Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 055
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Май сте ме забравили Embarassed
Писах аз, че ще съм тук и ще бъда Laughing
Мисля да го карам само на фреш, чай и вода. Не ми се яде безвкусен ориз Confused
Да ви се оплача от мойта диета, че ми е кахърно Cry Вече 6 ден кантарът не мърда Sad Много стриктно си спазвам това, което съм си измислила, не поемам повече от 800 кcal на ден и то са от зеленчуци и месо (риба) предимно, никакви тестени и захари. Фреш всяка сутрин. След това чак към 14ч. обяд. Много вода и чай. След 19ч нищо не ям. Седя си на 72.300, че днес даже показа и 72.500, щях да припадна #2gunfire Дали е заради МЦ? Дали не съм привикнала вече към тази диета и не ми действа? Това ми е 3-та седмица. Не знам, може да си избера някаква друга, но  знам, че няма да се дам без бой. Още 10 кг ще смъкна и това е!

# 481
  • под дъгата
Mama-Mia изобщо не съм те забравила! Hug Вече щях да питам къде си изгуби!
Сега за диетата-не се отчайвай и не се предавай-има момент ,в който спираш да сваляш за момент.Не се тегли всеки ден-избери си един ден от седмицата и тогава се мятай на кантара примерно сутрин след тоалета.А и МЦ-то определено ти помага със кантара.Даже знам,че когато си с МЦ не се прави лунна диета,щото няма ефект.Ама аз си правя-за разтоварване Wink
Не се предавай!Утре ще лунуваме заедно Simple Smile Лека вечер мила Hug

# 482
Добро утро и от мен момичета.И аз съм днес тук,но мисля да изкарам деня на ябълки и чай,че с ориза не сме първи приятели.Относно МЦ тридневния детокс ми съвпадна точно с него,но въпреки това свалих 3кг и 2 успешно задържам,даже мисля че при мен гладуването оказа положително въздействие. хайде успешен ден и леко  гладуване.

# 483
buba_lina, много ти благодаря за подкрепата Grinning
Абсолютно си права за качването на кантара, няма да се качвам до другата събота, защото много се ядосвам като се кача. Днес бях още 200 гр отгоре и направо побеснях.
Айде бързо по един чай за оправяне на настроението и тонизиране! Wink

# 484
  • Градът на липите
И аз май като вас няма да правя ориза,ще я карам на вода и чай и може би някой портокал да хапна.

# 485
  • под дъгата
Привет Simple Smile До тук съм на 2 чая,кафе и чаша димяща вода.Да си призная обаче,днес нещо ме дърпа към масата Embarassed За сега устисквам,ама може и да се предам по някое време.Утре е заговезни,аз ще постя и сега ми се ще да си хапна какво ли не #Crazy Оффф,айде бягам да си правя чай

# 486
  • Sofia
изпих солта, направих 1л фреш грейфути,настроих се утре за ориз и плодове,понеделник риба или пилешко.

# 487
  • под дъгата
munieka защо и днес пиеш ансола  newsm78

# 488
Момичета, как изкарахте вчера? Надявам се не сте се изкушили Simple Smile
  bouquet
Аз издържах геройски, макар че бяхме на гости и правихме суши и 4 души около мен се тъпкаха до пръсване, правих и мъфини с два вида пълнеж, но не съм хапнала и трошичка и сега съм -1кг!!! Само дето ръцете ми треперят сега. Днес мисля да ям броколи с кисело мляко, копър и чесън.
Определено 1 ден понасям доста по-добре отколкото три.

# 489
  • Sofia
munieka защо и днес пиеш ансола  newsm78
за прочистване.
Аз пък не издържак и към 23ч ядох леща.  Embarassed
другата седмица по сериозно

# 490
  • под дъгата
И ане издържах Embarassed,отивам да се срамувам с munieka в ъгъла.Дойдоха ми гости и донесоха домашен суджук!В тази бяла зимна нощ,снегът вали ли вали,вкъщи топло и уютно...Е как да не хапнеш,като почвам да постя.Изкуших се!А да ви кажа като постя нищо не може да ме изкуши,желязна съм-явно е до нагласа.
Mama-Mia -   bouquet Герой си!

# 491
Е айде от мен да мине - простено ви е Hug
Обаче на 14.02 да не кажете, че ще празнувате и пак да се изкушите...то празнуването какво общо има с яденето? Blush
Аз ще съм непоклатима и на 14.02 съм тук, надявам се да се присъедините!

# 492
  • Градът на липите
и аз съм в ъгъла  Embarassed
 цял ден се наливах с вода и чай и накрая се олях.Но на 14.02 ще се постарая да съм стриктна.

Браво на момичетата за волята която имат. newsm10

# 493
И ане издържах Embarassed,отивам да се срамувам с munieka в ъгъла.Дойдоха ми гости и донесоха домашен суджук!.....
JoyАбе казах ли ви аз , че само за луканки говорите и само те развалят дисциплината... е , тук там се споменава и някой мъфин с два вида пълнеж и суши,  ама  друго си е  домашен суджук в зимна нощ , пък ако има и червено вино ... Момичета   bouquet
П.П.Признавам си, че не можах да гладувам и за това обвинявам пустия МЦ

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 18:16 от selikon

# 494
Момичета,мисля да се пробвам при вас на 26.От детоксикацията в третия вариант как са резултатите?Има ли разлика в свалените кг от този с фрешовете?

Общи условия

Активация на акаунт