Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 046
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Този месец няма да е. В петък като извеждах децата и свалях количката по стълбите ми прималя и паднах. Слава Богу не лошо, но се изплаших. Не е за мене това - поне не на този етап.

# 511
buba_lina, изоставихте ме вие, ама аз пак издържах! Този път - 600гр., обаче много лошо ми понесе, аз нали съм и на диета с 600-700 калории на ден и това гладуване -  в понеделник направо треперех цялата и не можех да се вдигна от леглото, съвсем се изтощих. Свалих ги под 70кг де, за 1 месец съм отслабнала с 8-9кг, което не е зле при положение, че не спортувам активно. Даже вече се харесвам като се видя в огледалото Simple Smile Сега мисля да вдигна калориите поне на 1000, че да не взема да се разболея и да се опитам да запазя тези килограми и да свалям по-бавно. Просто като видех преди 7-та на кантара и откачах! Май няма да правя детоксикация сега, но ще съм тук, може да се включа само за третия ден:-)
Обаче ще ви дебна да не се изкушите с нещо Mr. Green
На buba_lina едни хубави пости, извисяващи и облагородяващи духа пожелавам  bouquet

# 512
Цитат
за 1 месец съм отслабнала с 8-9кг, което не е зле при положение, че не спортувам активно. 

Това е ужасно много!!!!!! По полека, ще се разболееш. Фигура не се прави за половин година. Едно пропадане на бъбреците би те върнало на кота нула.

# 513
Здравейте,
лунната диета има най-голяв ефект при пълнолуние
на 22,02 от 02,42 часа почва фаза  първа четв.,а на 28,02 от 18,38 часа е фаза пълнолуние
но кажете за хербафаст ,сп 1 опаковка какъв е резултата и спазвате ли диета докато го взимате Heart Eyes

# 514
 Embarassed Embarassed Embarassed #Crazy #Crazy hahaha
ИЗВИНЯВАЙТЕ ОБЪРКАЛА СЪМ ФОРУМА

# 515
  • под дъгата
Mama-MiaHug Браво на теб newsm51!Но няма как да не се присъединя към мнението на G.D.-карай го по-полека,че за месец 8-9 кг наистина са много и ще вземеш да си навлчеш други бели Peace
На 22.02. твърдо ще лунувам.Ще се радвам ако си правим компания  bouquet

# 516
Увеличих си калориите на 1000-1200 и се чувствам много по-добре. Е спрях да отслабвам, но то се очакваше Laughing
Ще съм тук на 22.02 Simple Smile Но този път мисля да си позволя и 1-2 ябълки, а не само чай и вода. От сокове ми дойде до гуша. Изпих едно ремарке с цитруси Embarassed

# 517
искам да попитам детоксикация с сокове може ли да не е с пресни плодове а например нектар от компот или поне само сиропа от компота или е задължително да са прясни плодовете???

# 518
задължително е сока да е прясно изцеден  Peace

# 519
  • под дъгата
Задължително е да са пресни плодовете!Прочети първия пост! Peace
ЧерЕн_ШокоЛад  - писали сме заедно Simple Smile

# 520
Здравеите, момичета!
Записвам се и аз имам желание да лунувам, но не разбрах на 22.02 или на 28.02  newsm78 Нали уж 2 дни преди пълнолуние   bouquet

# 521
  • под дъгата
titinka_8 относно лунната диета виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=473756.0 ,а на 28.02 е пълнолуние и само тогава се прави детоксикация.Прочети по-внимателно първия пост Peace

# 522
Четох аз, но пак ще го прочета явно

# 523
  • под дъгата
titinka_8,детоксикация се прави 1 път месечно.Започва се 2 дни преди пълнолуние като по този начин се дава възможност за отделяне на токсини от тъканите и насочването им към кръвта. В деня на пълнолуние има мощна отливна вълна, която ги "измива". Преди пълнолуние се гладува по-лесно, постигнатите резултати се задържат трайно и т.н.Т.е. стават общо 3 дни.Хубаво е да си правиш разтоварващи дни 1 път седмично,а ако съвпадат с фазите на луната-още по-добре.В темата за лунната диета пише как се лунува.
Ако имаш време ще е хубаво да изчетеш темата и мисля ще ти стане по-ясно Peace А ако си решила да се присъединиш следващия път -  bouquet

# 524
buba_lina много благодаря! Вчера го прочетох на нове и разбрах че е 3 дни. Прочетох и за лунната.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт