Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 000
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Калинке Малинке, щом си го правила вече, кажи ми с две думи много ли разстройва стомаха тази английска сол Embarassed Моят по принцип си е сравнително хлабав, а утре следобед имам ангажимент, по време на който просто няма как да ставам и да притичвам до вц-то hahaha Дали ще е проблем ако глътна гадостта тази вечер, че ако има нещо за изкарване, утре докъм обед да сме приключили с упражнението Crazy
Боже, извинявам се за описателния пост BlushАма наистина ми е важно за утре!

# 166
  • Бургас
Приет момичета,
и аз реших да се включа имам да свалям едни 6-7кила които са зациклили и не помръдват и при Дюканската диета вече месец.Надявам се с тази детоксикация да си пораздвижа малко метаболизма.Искам само да питам кафе може ли да се пие,че без всичко друго издържам ама от кафенцето немога да се откажа.Аз мисля утре и вдруги ден да пия чай Инхуа,а в събота да се пробвам с англииската сол,че иначе съм на работа и незнам как ще ми подейства тая сол,а също днес мисля да карам само на кисоло мляко,че да ми се посвие за утре стомаха.

# 167
Здравейте и от мен.Мисля и аз да се включа в детоксикацията от утре,но имам една чуденка.Тъй като имам остър гастрит и не мога да карам дълго време без храна кой вариант според вас ще е по-щадящ и удачен.Благодаря за полезната тема и успех на всички.

# 168
Утре започваме. Стискам палци на всички да издържат и не забравяйте през тези три дни да пишете как се чувствате, да си даваме сили взаимно и накрая да се радваме да добри резултати - виталност и по-малко килца.
Аз започвам от утре със следните дадености/не се смейте, дебеличка съм/:
височина 164см, тегло 92 кг, талия 107, ханш 121. За пет години съм качила 32 кила и много ме е срам, затова този път съм решена всеки месец да спазвам детокса и през другото време да правя разтоварващи седмични дни. Целта ми е да достигна 55 кг до края на годината постепенно
Успех на всички, които се включват в групата на детоксикиращите се този месец. Аз съм твърдо с вас.

# 169
Имам запитване основно за кърмещите. Ще приемате ли хомеопатичните средства/ CALCAREA CARBONIKA, Anacardium orientale, Cefamadar/ притеснявам се да не окаже някакъв ефект в/у бебчо, особено за цефамадар, макар че чувам хубави отзиви за него.
Иначе аз съм решила на сок от  тиква и ябълки да я карам, въпреки че гладът ми е неспирен, и съм свикнала да ходя постоянно до  newsm55, май ще трябва и катинар да му купя smile3506

# 170
  • Бургас
Калинке Малинке, щом си го правила вече, кажи ми с две думи много ли разстройва стомаха тази английска сол Embarassed ...

Белинда, честно да ти кажа, мен много ме разхлаби. Сори за подробностите, ама при всяко ходене до тоалетна, не само пишках... и това два дни, към третия вече нямаше и какво...
Щом се притесняваш за утре, по-добре не пий сутринта. Пий солта втория ден и си карай със соковете и водата.

...Тъй като имам остър гастрит и не мога да карам дълго време без храна кой вариант според вас ще е по-щадящ и удачен.

По-добре прочети подробно отговорите на д-р Михайлов в темата в другия форум. Мисля, беше отговарял на подобен въпрос. Казва, че отначало имало вероятност да се обостри малко, но било нормално. Не помня подробности, прочети по-добре. Аз имам някакъв колит и се притеснявах да не ме присвие много,, но нищо не се случи. Ето линк, доста е информацията.

Нормално е и главоболие да се появи, показвало, че организма се чисти.

Намерих нещо...

Мнениеот Д-р Михайлов » 22 Фев 2008 00:46

Получих ужасни болки в областта на гастрита, не ме беше боляло много отдавна. Иначе съм добре - не огладнявам. А и съм леко замаяна от време на време, но това ще се оправи. Какво ще кажете за гастрита Д-р Михайлов, мога ли да продължавам? Да не се влоши?

Здравейте, точно това състояние не съм го описал в препоръките, но смятам, че е към очистителните реакции. Смятам няма да се влоши. Някъде в отговори и препоръки днес писах, че може за прегладняващите да се добави пектин или ХУСК. Иначе към описаните сокове при язва и гастрит можем да прибавим сок от моркови, червено цвекло, картоф.

Д- р Михайлов

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 14:30 от Kalinka Malinka

# 171
Индивидуално е  Peace  при мен солчицата подейства чак на 3 ден  Laughing  главоболие , измръзване на ръцете и краката  още първия ден  cold

# 172
[Buba_lina, благодаря ти за подкрепата! Днес на същия кантар от вчера съм още -600гр по едно и също време на деня е меренето! Продължавам напред! Купих си "Цяръ" (слабителен чай), в него няма кофейн! Купих си и един "Pu-ERH"  (на vitax), по давление на една приятелка. Напазарувах и плодовете!
Успех на всички и до утре. Wink Wink Wink

# 173
Благодаря ти Калинка-Малинка.Ще почна утре пък да видим какво ще се получи.Преди се пробвах с Ори Хофмеклер,но от гладуването през деня стигнах до бърза помощ.Дано сега мине добре.Успех на всички.

# 174
  • София
Здравейте момичета,
И аз съм готова за утре - хладилника прелива от грейфрути и портокали, английската сол е налична, аз се настройвам психически  Simple Smile. Аз също се чудех дали може кафе да се пие, не че не мога без него, но би било малко по-лесно ако може.
Успех на всички  bouquet

# 175
може.даже пишеше,че е желателно.

# 176
  • Градът на липите
Дюдю това го копирах от първа страница:

"По време на детоксикацията се разрешава кафе (антидот на много токсини), както и чай - билков, зелен (не Сание), черен, мате (регулира обмяната, при разширени вени, хемороиди, има антиоксидантно действие, потиска апетита, чудесно тонизира; 1 ч.л. или 1-2 пак. мате се запарва в чаша вряла вода за 5 минути и се прецежда). Като количество - колкото поискаме

# 177
  • София
Мерси! Така и ще направя - ще я изпия след като свърша утре или направо на втория ден, че и без това съм си с халбав стомах, да не стане йекшън Blush hahaha

Кърмещото майче, дето по-горе е питало за хомеопатията - тя не влияе на бебето, но на твое място бих прескочила английската сол. Не знам дали минава в кърмата, но ако да - бебенцето ще умре от болки в коремчето, не си заслужава риска Naughty
И въобще не съм много "за" детокциакцията по време на кърмене. Опасявам се, че извличащите се токсини се отделят с всички телесни течности, вкл. и с кърмата. Какво казва докторът в книгата си по въпроса?

# 178
И въобще не съм много "за" детокциакцията по време на кърмене. Опасявам се, че извличащите се токсини се отделят с всички телесни течности, вкл. и с кърмата. Какво казва докторът в книгата си по въпроса?
Ами нали точно доктора беше писал, че детокса може да се прилага и по време на кърмене, като дори подобрявал лактацията newsm78
А английската сол като чай сена ли действа, защото следнова година ми се наложа да пия и умрях от болки-дори щях да колабирам накрая. Аз си мислех че пречиства но по щадящо Sick

# 179
  • София
Не го знам какво е писал докторът, затова и питам, ако някой е чел. Моето лично мнение, не като лекар, а като жена, кърмила две деца и изчела тонове литература по въпроса, е че детоксикацията по време на лактация може да доведе до отлагане на токсини в кърмата и по този начин за затормозяване организмът на бебето, особено ако е мъничко и е само на кърма. Аз не бих я практикувала при това положение. Ако докторът има някакво различно обяснение на нещата, би ми било интересно да го прочета, наистина Peace

Общи условия

Активация на акаунт