Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 040
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
успех момичета Simple Smile
аз следя темичката ви от 1 месец и след 2 месеца ще се присъединя към вашата групичка, в момента спазвам един режим и нямам търпение да се присъединя към вас

# 196
Добро утро момичета Simple Smile)))))
Изпих си английската сол и ве4е съм на фронта с 4 лита сокче Simple Smile пожелажам на всички ви успех много положително мислене и много свалени кила за протокола аз стартирам 109 кила при ръст 182 мечтата ми е да стана 85 Simple Smile))) Hug

# 197
добро утро  bouquet
искам само да запитам
може ли да си посоля малко белтъка че
и без друго не ги обичам поне по лесно да го преглътна
благодаря  bouquet

# 198
Добро утро, мамчета! Изпих си вече ансола, направих си фреша и даже вече пих една чаша. Сега се ослушвам и чакам да видя какво ще стане. Абе тая английска сол е много гадна, прилича на вкус на течен аналгин, но  с две глътки и запушване на носа бързо става. Успех на всички, а аз да отивам до едното място #Crazy

# 199
stefimama, желателно е да се въздържаш от солта, нали целта е да пречистиш организма. В крайна сметка, ако не можеш съвсем, има по магазините една кафява сол от минерали, водят я здравословна и пречисваща. Е, малко е скъпичка, но пък ще караш мноооого време с нея. Купи си такава сол, някъде към 4-5 лв струва 150-200 гр.

# 200
jeni_m
да да знам я
благодаря ти  bouquet
така и ще направр

# 201
  • Sofia
и аз днес започвам,пък да видим какво ще стане и как ще изкарам.... Rolling Eyes

# 202
Започна се..Пих английска сол и смело мога да заявя, че не е гадна. Наистина напомня на течен аналгин. Щом можем да пием да речем  малка ракийка или друг вид алкохол, можем да преглътнем и това. Изстисках соковете и чакам реакция. Но като се знам каква съм "стисната", може чак на третия ден да подейства  Laughing Дано да няма много трафик днес, че докато прибера малката от училище да не ме споходи нуждата  Laughing
Аз съм 57кг при ръст 163. Имам 3-4кг за сваляне. Лошото е, че качвам на шкембенце, а не на д-то или ц..и. Та искам малко аз...
Успех на всички  Hug

# 203
  • София
Тая сол изобщо не е чак толкова гадна. 50мл. са си 2-3 глътки, нищо страшно. Снощи я изпих, засега съм ок, нямам проблеми, дано и през деня да е така Praynig

Успех на всички Hug

# 204
Абе да ви кажа и на мен не ми беше гадна като я изпих,но не посмях да кажа-помислих си че дефекта е в моя телевизор.И при мен още няма никаква реакция от солта.Някой, който е пил преди ако иска да каже кога горе- долу го спохожда "щастието".И друго да питам:не ми стана ясно по време на детокса пият ли се хомеопатичните или само през другото време?

# 205
  • под дъгата
Записче от мен -пих си ансола в 8,30ч - верно е като течен аналгин,ама не е чак толкова непоносимо.След 30 минути започнах с фреша,пих си и калкареята...и зачаках Joy Точно след час бях призована smile3550 .Но нямам болки в стомаха и не е като да те мъчи при разстройство(леле какви неща коментирам Embarassed ).Сега ще си направя топла вода и ще чакам следващата позивна Laughing
Успех момичета Hug

# 206
Не пия сол.
Сок от 1 портокал и 1 грейпфрут, после чай, после пак сок като огладнея. Е и вода ще се пие:-) За разнообразие.

# 207
  • София
Някой, който е пил преди ако иска да каже кога горе- долу го спохожда "щастието".
Аз снощи я изпих, тази сутрин имаше...нали...ама що годе нормално, нямам стомашни болки, колики, нито съм ходила хиляда пъти. Засега Mr. Green
Бобо обаче не ме оставя на мира да си изцедя сока. Май ще го чакам да легне и тогава ще нападам цитрус пресата.

# 208
Аз питах в другия форум, за солта и ми казаха нищо страшно няма със солта, защото токсините така или иначе ги има в организма ми и дали наведнъж или постепенно пак ще се "извличат" Joy. Така че си я глътнах солчицата и до сега се борих с ябълките. Нерви не ми останаха и затова само 1,5 сок изкрах от тях, така че newsm24  . Охх, като че ли солта започва да действа Toilet

# 209
А аз да питам солта само през първия ден ли се приема или и през трите?

Общи условия

Активация на акаунт