Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 018
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • под дъгата

Не мога без кафе сутрин. Ниско ми е кръвното. Пия го със захар, но това да ми е прегрешението...  Embarassed
Опитай с лъжичка мед-ако това ще преполови чувството ти за грях  Peace

# 241
  • под дъгата
Момичета,чувствам се добре за сега-след 2,5 л фреш и 1л димяща вода и няколко посещения на стаята за размисли Laughing Да си призная много се бях наплашила с ансола-мислех си,че ще си прекарвам деня в 00.Е,оказа се,че не е толкова страшно,ама да не бързам да се хваля,че още 2 дни ни чакат.
Вижте какво открих по темата за заместител на ансолаза тези,които не могат да я пият(мама-мия май ти имаше такъв проблем).На въпрос може ли да се прави детокс с манитол д-р Михайлов отговаря: Манитолът е вид захар като глюкозата, която не се резорбира в червата и изтегля течности към тях. Абсолютно същият принцип както е при английската сол. Друг аналог е лактулозата. Има я в сиропни форми за бебета. Та това са заменителни варианти на английската сол. Ако ви е чак толкова гадно, може да използвате лактулоза или манитол.
Сега бягам да си направя чай,че и мен ме подгони студа,а после ще продължа с още литър фреш.То и по един пампрес да си бяхме сложили rotfImbo

# 242
  • София
Oх, като ви чета как сте умряли от глад, падам от смях rotfImao Ще каже човек, че не сте яли от една седмица, а не от снощи hahaha Я да се стягате Mr. Green

Аз като за първи ден се почерпих една разкрасителна процедура, така, за самочувствие Flutter Дотук много ми харесва детокса, дано само не ми стане лошо от толкова сок...

# 243
  • Градът на липите
За сега при мен всичко върви много добре все още не съм почуствала глад.Изпила съм 2л. Фреш+вода,единствено,че краката ми са лед студени.
 Да попитам  задължително ли е да се пие топла вода или чай?

# 244
И аз се чуствам много добре все още не съм почуствала глад но като се прибера ще видим макар че няма да се дам Simple Smile)) Но аз цял ден пия вода но не димяща това дали е голям проблем в работата ми няма къде да си я топя Sad  newsm78

# 245
  • под дъгата
Да попитам  задължително ли е да се пие топла вода или чай?
Препоръчителна е димящата вода-около 2л на ден препоръчва доктора,спомага за извличането на токсини  Peace Или колкото можеш толкова пий-колкото повече,толкова повече  Hug

# 246
Не мога да изпия това цялото количество сок, сигурно ще ми остане. Вече ми се повдига, а имам още близо литър. Яде ми се, но търпя. Имам главоболие, но е търпимо.

# 247
Много малко течности изпих аз (май само 1 л), цял ден се разправях с други дела, но сега ще наваксам.
Buba_lina, 10x за инфото! Знам за лактулозата, даже имам 2 опаковки ама не вкъщи Sad
Глад няма при мен, щото аз вече втора седмица си гладувам общо взето (на една гладна диета съм), пък и червата ми доста олекнаха за тези 2 седмици. Разтоварвам се от диетата с детоксикация Laughing Направо звучи смешно! Разхлабителен чай пия, ама то май няма какво да разхлабва.
Иначе започвам от 74,5 (с дрехите  Laughing). Интересно ми е да видя дали ще има голям ефект върху килограмите поради диетата, която пазя така или иначе! Но то по-важното е наистина изхвърлянето на токсините. Другото си е бонус!
Успех на всички, особено на тези, дето са си хапвали човешки до вчера! Да не се предадете на вечеря, ей Naughty

# 248
Имам още около литър сок, даже няма и толкова.
Никакъв глад не усещам и ако не беше главоболието, щеше да е страхотно!
По-късно ще продължа с чай и гореща вода, защото полагащото ми се количество сок почти изконсумирах.
Най-трудно ми е вечер у дома, когато сервирам на децата и съпруга да вечерят.
Ама съм ината, стискам зъби. Mr. Green

# 249
За вечеря чай  chef първият ден почти отмина. Разреждайте сокчетата с вода не забравяйте. Това са само три дни, не се отказвайте Hug

# 250
Здравейте, наскоро открих темата тук, а с детокса се запознах преди повече от 1г. от форума на Часът на мама. Тогава направих 3 детокса поредни и бях изключително доволна от резултатите - възстанових си килограмите от преди раждането много бързо. За тези три детокса свалих 10 кг. и ги задържах. Оттогава обаче не съм правила, но тази зима по празниците, пък и преди това, качих 4кг. Днес започнах и съм твърдо решила да устоя докрай! В момента съм на чай, че сока нещо ми поомръзна. Цял ден се чувствам една такава лекичка Laughing изпълнена съм с енергия /което е учудващо за мен, през зимата все ми се спи/, дори не съм нервна, от което мъжа ми е много доволен  Grinning. Преди малко обаче започна главоболието, но не му обръщам внимание. Мечтая си за цифрата на кантара след третия ден  Wink Успех на всички!!!

# 251
Mamma_na_Emma, браво, много добри резултати. Поста ти ме накара да не обръщам внимание на пицата която направи мъжът да вечерят с малката. И на кекса който им направих преди около час.

Имам чувството, че вкъщи само на вкусотии мирише, но знам, че ако хапна ще съжалявам жестоко и се държа. Wink

Нямам главоболие, или някакви неразположения, освен слюноотделяне. Joy

# 252
Да се отчета и аз сутринта излязох и набавих всичко. До към 16 часа имах ангажименти и затова карах само на 2 кафета с по половин захаринче. Като се прибрах изпих солта гадничка е ама няма начин. Направих 2 литра сок вече единия го изпих и сега всички вечерят а аз гледам и пия сок CrazyЗа портокола в момента съм 62 кг 168 ръст искам около 5 килца да сваля че да видим Shocked

# 253
  • в Tara
Имам чувството, че вкъщи само на вкусотии мирише, но знам, че ако хапна ще съжалявам жестоко и се държа. Wink
всичко е от проклетите миризми, сложи си памук в ноздрите Laughing
аз съм далеч от кухнята днес, добре че спалнята ми се намира на значително разтояние от изкушенията. не ми се яде хич, единствено.. бих пила чаша вино.

# 254
всичко е от проклетите миризми, сложи си памук в ноздрите Laughing
аз съм далеч от кухнята днес, добре че спалнята ми се намира на значително разтояние от изкушенията. не ми се яде хич, единствено.. бих пила чаша вино.
Да, точно от тях е. Докато бях сама цял ден нямах проблеми. Simple Smile
Това е голямо предизвикателство за мен, ще издържа, знам.

Желая железна воля на всички, а в неделя да се похвалим с добри резултати. Най-вече да се чувстваме добре след това.

Общи условия

Активация на акаунт