Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 098
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро детоксикантки! Simple Smile

Мина големият зор, сега следва сладката част, а именно захранването.
Аз за закуска ще хапна 1 портокал, към 10 овесени трици с малко стафиди, накиснати във вода.
Обяда ще е картофена салатка, а за вечеря зелена салата с малко извара. Peace

Сега съм на кафе с мляко, и смея да трърдя, че това е най-вкусното нещо, което пия в последните 4 дни. Laughing

Не чувствам глад, но ще започвам да хапвам лека полека.

Следващият месец пак сме заедно, нали? Hug

Аз съм 3.5кг. надолу, но най-точно ще е утре след захранването. Най-важното обаче е, че съм изхвърлила годостите от тялото си. А кожата на лицето ми е сууупер гладка, особено след маската с к.мляко. Wink
Мисля, че другия път ще ми е по-лесно, като минала вече веднъж по този път. На мен лично ден втори ми бе най-труден, но мина и съм горда, че устисках.

# 406
Добро утро и от мен .И аз не прегреших тези три дни макар че се скъсах да готвя и да правя хлябове в хлебопекарната  chefа какъв аромат се носи като започне да се пече хляба..... #Crazyаз от тази машинка затластях в областа на корема.Качих се на кантара 2 килца и 300 грама. И аз очаквах повече. Но се чувствам добре и  прочистена сутрин  вече не ме болят .бъбреците .Аз толкова често никога не съм посещавала изповедалнята noи за това се радвам най много че се отчистих от токсините.Днес до обяд съм на ябълка и портокал после ще си направя картовки с едно ново бульонче са пуснали с аромат на копър и масло .А за вечеря се чудя не обичам извара .Следващия път съм пак на линия.ПОЗДРАВИ на всички които изкараха детокса и които не успяха .Но да не се ОТЧАЙВАТ другия път ще успеят  bouquet

# 407
Добро утро!
Успешни дни бяха и за мен.
Но се събудих ужасно зле, гадеше ми се.
Едва успях да изям две мандарини.
Направих си кафе, което ще изпия с удоволствие, защото три дни се въздържах и от него.
Запарила съм си овесените ядки, които ще изям около 10ч.

На обяд вероятно ще хапна салата от картофи и една с настъргани моркови.
За вечеря салата от домати и краставици със сирене.

# 408
Здравейте, отслабнали и прочистени момичета, Hug

В края на детокса съм само -2кг. Току-що изядох една ябълка и с удоволствие установих, че след няколко хапки вече не ми се ядеше. А онзи ден можех да изям две една след друга без проблем.

Това е хубавото, че стомасите ни се свиват и се наяждаме от малко. Аз не можах да видя петичката на кантара,но другия детокс се надявам и това да стане...

Много весел и усмихнат ден навсички Laughing

didi_nikolova аз затова не си купувам такава фурничка, макар да съм чувала много добри отзиви за нея.  chef

# 409
Здравейте сладуранки! Simple Smile

Вчера не писах, защото се захраних и не исках да ви демотивирам.
Като се събудих вчера, беше ли много лошо, цялата в пот и никаква сила в мускулите. Със зор станах, изпих английската сол и си взех душ с надеждата да се съвзема, обаче нямаше резултат. Направих си чай с кафява захар, че мед не мога да ям и го изпих. Обаче още по-лошо ми стана. След около половин час вместо да започна с дри*кането, изповръщах всичко - и сол, и чай и кафява захар, голяма гадост.  Sick
Изядох две ябълки, после пих цял ден гореща вода, към 3-4 часа следобяд си сварих картофи и до 7 пих горещата вода от картофите. После в 7 се захраних с картофите и така.

Иначе, първите два дни от детоксикацията вървяха много добре при мен - бях сита, свежа и доволна.
Хич не очаквах, че така ще се развият нещата при мен вчера. Карала съм само на течности и друг път и не съм имала проблеми.  newsm78
Явно кърменето и хормоните са оказали влияние този път, а може и причината да е била в това, че в петък от следобяда не съм пила сокове, а само гореща вода. Бебчо беше много ревлив и се чудех дали пък тия соковете, дето ги пия не му дразнят коремчето. Най-вероятно просто съм си изчерпала депата въглехидрати твърде бързо и след тази криза сигурно щях много мощно да започна да топя мазнини ако не се бях захранила. Ама реших да не се мъча, а и с тази слабост в мускулите не можех да вдигна бебчо, та до обяд мъжа ми го носеше да го кърмя.

Е, пак съм доволна - тенът на лицето ми се избистри, краката ми се загладиха и тази сутрин съм 1,7 кг(мерено с пълни цици и корем с картофите от вчера) по-лека от началото на детоксикацията. Сега зорът е да не ги кача обратно.  Joy

Ами това е в кратце.  Rolling Eyes
За следващата детоксикация през февруари пак съм на линия.   Peace
Успех със захранването днес.   Hug

hahaha Брей, че сте бързи, докато се натуткам с писането, публикували сте 3 нови отговора.

# 410
Аз искам само да ви питам, на вас английската сол спря ли да ви действа, защото моя стомах цяла вечер кърка-и то много звучно, и сега каквото и да хапна/макар че е само една ябълка за сега/ и ме подгонва към.... smile3550

# 411
  • София
Честито на всички успяли  bouquet Вчера се чувствах прекрасно, не ме е боляла глава, днес също ми е добре. Радвам се, че протече толкова леко и приятно! Определено ще се включвам и друг път. Не всеки месец, но по веднъж на сезон мисля, че ще ми дойде добре Grinning

# 412
  • Градът на липите
Добро утро момичета
 и моя ден вчера мина без проблем само дето вечерта започна малко да ми премалява ,но изпих 3 чаши топла вода и всичко мина.Днес кантара показа -4 кг. (за см. не мога да кажа т.к. не се измерих).Гледам и не вярвам на очите си,много съм доволна от себе си.Тази сутрин изпих една чаша топла вода,след 15 мин. изядох една ябълка,накиснала съм си овесени ядки  с вода.
Аз искам само да ви питам, на вас английската сол спря ли да ви действа, защото моя стомах цяла вечер кърка-и то много звучно, и сега каквото и да хапна/макар че е само една ябълка за сега/ и ме подгонва към.... smile3550
Dream  и при мен все още действа англ. сол  :lo

# 413
  • в Tara
не съм се теглила точно преди детоксикацията, но по мои изчисления съм свалила около 1,5- 2кг. доволна съм.
вчера мина добре, следобед отидох с мъж ми на един търг. център, по бълг.- мол Grinning уж да избягам от нас. обаче нещо не можех да си вдигам краката, трудно вървях. по едно време от многото хора сигурно взе да ме замайва и реших, че това е припадък. спешъл купихме един буркан с мед и спасих кожата Mr. Green
но аз вчера специално се лиших от течности, пих само около литър, и кафе не пих даже...мисля, че на това се дължи резултата, нали трябва да се пият повече течности, а аз...

а няма да ви казвам как се търси WC в лудницата от хора Laughing Laughing

# 414
  • Sofia
Добро утро! аз правих детокса само два дни,четвъртък бях на салати,резултата е -3кг,но след захранването ще видим,а и аз съм си повече кг,така че нормално е повече да сваля първоначално. Дано тези кг се задържа. Снощи си мислех,че сутринта мога да изям света,ноооо не съм гладна,мина ми главоболието и се чуствам свежарка. Отивам на танци....
Някой ще прави ли 1 ден детокс на  Последна Четвъртна 2010-02-06 01:50ч?

# 415
  • Бургас
Здравейте, момичета! Поздравления за успешния детокс! Сутринта се премерих и въпреки малкото ми прегрешение снощи, кантара показва - 2 кг. Направо е супер, много съм доволна! Днес продължавам внимателно с хапването.

@- munieka - @, аз си мислех да продължа веднъж седмично със сокчета или плодове и тъкмо се чудех как да го планирам.  newsm78
На 6-ти, събота, ли е хубаво да съм на сокчета? А часът какво означава?

# 416
  • под дъгата
Привет прочистени момичета!Издържахме,ей!Честито на всички успели!  bouquet Чувствам се прекрасно smile3535 Кантарчето показва -3кг! newsm44 Не си бях мерила ханш и талия преди  детокса,но наскоро(10дена) се бях мерила.И като видях Dream реших да се измеря:ханш -2 см,талия-1,5 см.Еййй,ако знаете как хубаво ми стана!
Сега ще си хапна 2-3 кивита,после смятам мюсли да си запаря,картофки съм сложила да се варят,салатката ще е от цвекло и морков,а за вечеря извара+к.млекце+чесън +чушка(невероятна салата става).
refresh -и аз давам заявка за следващия детокс.Кожата на лицето ми е гладка и свежа.И да се похваля през тези дни почти не съм пушила-особено вчера -по 3-4 цигари.Еййй,ще е хубаво ако с детокса освен всичко останало откажа и цигарите!
Успех със захранването момичета!А и със задържането на кг след това.Аз утре съм рожденничка и искренно се надявам да не се нахвърля като хищник на масата, че всичко ще отиде по дяволите!
Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 417
Здравейте  сладуранки. Издържахме, нали, не беше много трудно. Може да ме обявите за луда, обаче аз днес изпих още една лъжичка ансол/беше ми останала в пакетчето/. Реших да видя дали ще издържа и днес. До днес бях стирктно на сок и гореща вода. Дори не съм прегрешила с мед или ябълка, но днес ще бъда на чайчета и плодове. Така и така свикнах да не ям и защо сега насила да се захранвам, като мога да изкарам още един ден. Четох снощи, щото не ми се спеше, нали е пълнолуние книгата на Лидия Ковачева "Целебният глад". По отношение на това, че на някои им беше студено, жената казва: "Често при провеждане на разтоварителните курсове /3-5 дни/ се появява силна чувствителност към студа. Може да се вземе топъл душ, а ако мръзнат краката - да се поставя грейка. Топлината е необходима, тъй като подпомага очистителните процеси". Това да си го знаете за другия път.
"Тъй като дълго след приключване на гладните дни организмът все още прави усилия за изхвърляне на шлаковете, захранването се явява като неразделна част от разтоварването. Ако веднага след разтоварителните дни безконтролно се поеме повече храна от необходимото, постигнатото не само се унищожава, но заболяването може да се усложни. Гладът приложен независимо в каква форма - по-строга или олекотена, никога не може да навреди. Казват си думата невежото отношение към собственото тяло, лакомията и липсата на контрол."
Така че, момичета, внимавайте при захранването. Не прекалявайте днес, за да не пратите всичко по дяволите.
Иначе за протокола, аз съм минус 4 кг., много бодра и витална. Да не се заричам, но ще се опитам всеки месец да спазвам детокса. Успешен ден на всички! Grinning Grinning

# 418
  • под дъгата
@- munieka - @, аз си мислех да продължа веднъж седмично със сокчета или плодове и тъкмо се чудех как да го планирам.  newsm78
На 6-ти, събота, ли е хубаво да съм на сокчета? А часът какво означава?
Поздрави за успеха!Аз всяка седмици на фазата на луната съм на фрешове и чай.А момичетата от "часът на мама" мисля че тогава правят плодово-оризов ден.Или просто си избираш един ден в седмицата за разтоварващ. Виж това http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=12596&sid=5 … dc3661752ba74517c
Аз смятам всяка седмици да лунувам,а на пълнолуние-детокс.Часът е началото на фазата.Всяка фаза продължава 24 ч и 30 м.  bouquet
@- munieka - @ детокс се прави само на пълнолуние  Peace

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 11:45 от buba_lina

# 419
  • Градът на липите
@- munieka - @ , buba_lina    аз съм с Вас за лунуването.
  Ей този форум е голяма работа.Ако го нямаше, мотивацията щеше да ми липсва и може би нямаше да успея в детокса.С прочитането на всеки един пост все повече и повече се окуражавах и знаех,че ще успея, затова и тук е мястото да кажа едно голямо Благодаря на всички за подкрепата.

Общи условия

Активация на акаунт