Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 042
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Започвам от понеделник с жито, ябълки, орехи и мед преди детоксикацията.  След детокса ще се захраня пак с жито за един ден. Някой иска ли да е с мен.  Laughing Wink

# 526
Вместо запис да задам един въпрос, на който не можах да си отговоря... Embarassed Embarassed
Двато дни преди пълнолуние какво се приема? И кога точно се прилага детоксикацията - през тия два дни или през третия ден - този на пълнолуние?
Може би ми е глупав въпроса, но последните публикации ме пообъркаха малко...

# 527
  • някъде
Може ли да не се пие сока от плодовете, а да се ядат самите плодове?

# 528
прочетете първия пост на темата  Peace

# 529
  • някъде
аз го прочетох, но все пак исках да попитам Peace
Не виждам каква е разликата дали ще ядеш плода или ще го пиеш, освен в това, че сокьт се меша с вода newsm78
няма да издьрж три дни само на сок и затова по-добре да ям грейпфрути и яйца Rolling Eyes

# 530
  • Монреал
Може ли да не се пие сока от плодовете, а да се ядат самите плодове?
Може да се ядат1.5-2 кг плодове на ден от един вид. Примерно, пролетно време си избираш да бъдеш на череши и ядеш и трите дни по 2 кг. череши на ден. Ограничението в килограмите не важи само за динята, там се яде на корем.  Laughing

Има разлика дали ще се ядат плодовете или ще се пие сокът им. Разликата е в целулозата, кояко не приемаш, ако пиеш сок. За гастритно болните е полезен сокът от зеле, но е вредно зелето на салатка, защото дразни стомата.

Успех на следващата детоксикация, пробвайте 3 дни на сок и ще видите , че ще издържите.  Peace

# 531
  • под дъгата
Д И Д И Може да се ядат плодове,ако решиш да правиш детоксикация със плодове и яйца,а за варианта със сокове...то е ясно само течности,колкото повече,толкова повече Peace Ако почувстваш глад-може ябълка,портокал...Разгледай по-подробно първия пост и избери своя вариант на детоксикация Peace
dima мисля,че по-време на детокс не се приемат толкова плодове... newsm78
данина детоксикацията е 3 дни-2 дни преди пълнолуние и деня на пълнолуние.И през 3-те дни се приема англ.сол,много димяща вода,чай,сокове(от 3 до 5л),ако ти се дояде-ябълка, пектин...В първия пост е обяснено Peace
митковатамайка-постя.Тази седмица ще се постарая да съм повече на салати и плодове.А днес лунувам,предполагам заедно със Mama-Mia - Hug За сега съм на димяща вода и 1 кафе.Мисля да съм на вода и чай днес...да видим дали ще издържа.Няма да мога да се включа 2-3 дни-на гости на приятелка съм,а компа заминава на ремонт...
Успешна и усмихната седмица   bouquet

# 532
buba_lina, много ти благодаря за отговора  Hug.
В същност ме подведе това

titinka_8 относно лунната диета виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=473756.0 ,а на 28.02 е пълнолуние и само [/i]тогава се прави детоксикация.Прочети по-внимателно първия пост Peace
, но сега вече разбрах какво точно си имала в предвид. Аз го приех буквално и точно за 28.02.  Embarassed
До преди три месеца бях на Дюкан и свалих 12 кг, но по празниците не се сдържах, сега май пак започнах старата песен и качих 3 кг. Според мен са повече, защото дрехите показват друго, но за сега се успокоявам с резултата на кантара. Надявам се да издържа и да не ми падне кръвното, че това ми е голям проблем, но ще опитам.
Успех на всички!

# 533
  • някъде
Д И Д И Може да се ядат плодове,ако решиш да правиш детоксикация със плодове и яйца,а за варианта със сокове...то е ясно само течности,колкото повече,толкова повече Peace Ако почувстваш глад-може ябълка,портокал...Разгледай по-подробно първия пост и избери своя вариант на детоксикация Peace
аз това имах впредвид- да карам на сок, но ако не издьржа да хапна и някой плод- ябьлка, портокал....

благодаря за отговорите  bouquet
ще пробвам и аз този месец, ама как да му се невиди се пада точно в неделя ooooh! Mr. Green

# 534
  • Монреал

dima мисля,че по-време на детокс не се приемат толкова плодове... newsm78

С плодове може, д-р Михайлов разреши и този вариант, предвид това, че е по-добре да се консумират пресни сезонни плодове /около 1 кг./, затова пролетно време - череши, лятото - диня. Пробваха миналата година  някои мами и с праскови и грозде, при това успешно.
За количеството  всеки си преценя, специално за черешите док. позволява до 2 кг., /търсих да го цитирам, но не успях да го намеря/, гроздето е много калорично аз не бих го използвала за детокс.

За мен най-успешните варианти са с англ. сол и цитрусов /ябълков/ сок. При ябълките не ти скърцат зъбите, но аз не ги обичам. А лятото  - обезателно на диня.

И колкото повече течности, толкова по-лесно минава детоксикацията и ефекта е по-добър.

Лека нощ. Wink

# 535
  • да има едно лесно - на мотора
Тук съм момичета  Hug От петък - пак сме заедно  Peace Това ще ми е втория детокс . Като знам как перфектно се чувствам , нямам търпение  Laughing . Аз карах на сокове , но 2рата вечер като ми премаля много хапнах един сварен белтък . И си позволявах по 1 чаша бира . Задържах си 1 свален килограм . И на мен ми се прокрадва идеятат за малко жиен режим от понеделник , но ще видя  newsm78

# 536
  • В центъра на мръсотията
имам един въпрос към по-опитните: този месец пълнолунието започва в неделя, 28 февруари в 18.39. Т.е. ако съм разбрала правилно - детоксикация започвам в петък 18.30 и продължавам до понеделник 18.30...  newsm78

# 537
  • Градът на липите
   Здравейте момичета скоро не съм писала тъй като нямам възможност, но ви чета редовно.В петък съм на линия за поредния детокс.

имам един въпрос към по-опитните: този месец пълнолунието започва в неделя, 28 февруари в 18.39. Т.е. ако съм разбрала правилно - детоксикация започвам в петък 18.30 и продължавам до понеделник 18.30...  newsm78

аз започвам детокса сутринта на 26.02 тъй като англ.сол се пие на гладно,  така и на 27 и 28.02, а на 01.03 сутринта си правя захранването.

# 538
  • Монреал
За разлика от лунната дието, при детокса не се спазват точно часовете, а дните. Т.е. започваш с англ. сол в петък сутринта, половин час след това - прием на течности. И така до неделя вкл. В понеделник сутринта хапваш киви /ябълка/ и захранванваш според указанията.

Съвет от мен /детоксикираща вече повече от година/, ако приемете, по време на детокс, лягайте рано, ако можете 9.00-9.30.   Hug

# 539
  • В центъра на мръсотията
Didonika и dima, благодаря за отговорите  Embarassed
Решила съм този месец да детоксикирам  Crazy Само малко ме плаши английската сол, а и в петък съм доста в движение, та мисля да я пропусна. Надявам се, това да не се отрази фатално. Да уточня - правя детокс за прочистване, не за отслабване...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт