Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 991
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Има много детски смях.
И аз това се чудя.
Сутринта имам малко работа, наобяд също, следобедта пак. Дано не се наложи да си купувам памперси  Joy Joy Joy

И вече нямам търпение да почва.

# 571
  • да има едно лесно - на мотора
Умма , солта на гладно с мнооого малко вода- за прелъщане . И тогава няма " непредвидени разходки " сутринта  Laughing Аз изсипвам лъжицата със солта в устат си и съм си приготвила една чашка за текила  Mr. Green с вода . Веднага я изпивам и солта неусетно преминава. После задължително 1/2 час не се приемат никакви течности . Аз даже 45 мин тря . Иначе ефекта е разхлабителен веднага .

# 572
  • Има много детски смях.
Че имам да карам дете до ДГ. Да не видя зор на някой светофар  Joy Joy Joy

# 573
  • под дъгата
Данина-чай мате,какъвто намериш.Аз още му се чудя,че има кофеин,а си пийвам и кафета и ...да не взема да вия Mr. Green
О'Хара,ти колоко свали на януарския детокс?И задържа ли ги?Аз бях 63,след детокса-60,сега ще стартирам от 62кг.Ама и 2 пъти лунувах.Една голяма въртележка на кг става  Joy За себе си съм доволна-по 1-2 кг на месец за мен е добре, целата ми е 57-58кг
ivka76- Английската сол изтегля токсините към червата ,нали целта е да се прочистиш,освен да сваляш кг.Гадничка е,ама се изтрайва.При всеки действа различно-аз като я глътна сутринта до обяд съм доста активна във 00,после се поуспокояват нещата Joy Но нямаш колики като при разстройство, та да не можеш да устискаш Joy
bebok_86 - за бизалакс не знам,ама разходи се и си купи ансола де,ще намериш време Wink
А сега да се отчета-грейпфрути-купени,портокали-също,лимони- thumbsup и английска сол разбира се!Взех и 2 кг ябълки и може единият ден да го изкарам на фреш от тях,ще видим.
Да приветствам с добре дошли присъединилите се този месец  bouquet Успех на всички!

# 574
  • Има много детски смях.
Да приветствам с добре дошли присъединилите се този месец  bouquet Успех на всички!

Благодарим! Дано издържа и ми хареса, та да се съберем и на предвиликденско прочистване!

# 575
Здравейте и от мен. Пишете ме и мен в списъка за детокса.
До утре  Wink   bouquet

# 576
  • под дъгата
Аз постя и може би нямам много нужда от прочистване,но...принципа е важен!Не искам да пропускам,че после трудно почвам Wink То следвеликденското прочистване ще е голямо...
Umma ще издържиш!И ще ти хареса-след детокс се чувстваш smile3535

# 577
  • Има много детски смях.
Umma ще издържиш!И ще ти хареса-след детокс се чувстваш smile3535

Предполагам.
Именно затова и го почвам.

# 578
И аз нямам търпение да се чувствам по този начин  Laughing
Дано да издържа,че вчера и днес голям глад ме гони,пред МЦ съм  Twisted Evil

# 579
  • Има много детски смях.
Детоксикантки, при варианта грейпфрут с белтък, се закусва с белтък, или с грейпфрут? Май с белтък? Нещо на мен поне не ми е особено ясно.

# 580
Хоп и аз съм с вас утре. През януари правих детокса успешно. След това се чувствах супер. По лека и подмладена. Лицето ми светеше.
Навивам и мажо с мене. Иначе с англ.сол се свиква. На втория ден не ти прави впечатление. Успех на всички.

# 581
  • под дъгата
Umma аз правя варианта със сокове,а при този за който питаш мисля правилно си разбрала-и аз така го разбирам.Започваш с белтък,после грейпфрут....

# 582
И аз съм готова за утре.
Купих английска сол.
Наистина ли е толкова гадна на вкус?
Ако си запуша носа и я глътна, сигурно по-няма да я усетя. Thinking

# 583
Здравейте мацки, пак съм тук. Изкарах януарския детокс успешно, но двата килограма свалени са отново на лице. Истината е че човек не трябва да се отпуска през останалото време.

Добре дошли на новите момичета, пожелавам успех на всички, ще издържим.

Ансола не е толкова гаден по скоро му се носи някакво име из форума че е гаден.

Не е болка за умиране здравето и красотата изискват жертви.

Успех на всички. Hug Hug Hug

# 584
И аз съм готова за утре.
Купих английска сол.
Наистина ли е толкова гадна на вкус?
Ако си запуша носа и я глътна, сигурно по-няма да я усетя. Thinking
много е  горчива  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт