Януарската дружинка става на една годинка.

• 28 114
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честита ни нова тема Hug
Честито и на Рая и Алекс-много усмивки да  носят на мама и тати малките съкровища Hug Hug bdbaloni
Кокосче, страхотни снимки и много полезни съвети Grinning Мина ми за момент идеята да правя РД вкъщи, но май ти току-що ме отказа Joy
Дони, неворотни са твоите поспаланковци Hug, а малкият е доста скроемн в желанията си Laughing
Иники, не мога да те хвана кога с какъв ник се подвизаваш Rolling Eyes Shocked Hug

Ето и една снимка от мен, че отдавна не съм се изявавала.

# 61
Мини, не запържих, само изпекох брашното, ама го поизтървах и стана кафяво  Blush Но си мисля, че е имало нужда от повече брашно; както и да е - следващият път ще знам Wink  Hug Иначе поне и Кало има манджа за утре  bowuu А по-рано днес и зърнените му направих, въобще утре съм го писала свободен откъм готвене, най-сетне  Whistling

Но ще ядееееееееем  eat Мила, чакай ни  Mr. Green

Моник, много сладък  Heart Eyes

# 62
  • София
На детски клуб Георги е ходил два пъти - в неделя пак. Много се кефи на басейна с топките. Хубавото е, че в този клуб, в който ще сме в неделя на РД(ходили сме и друг път) каките го гледат, а аз спокойно си "почивам" Иска и той да е в тарапаната завалията.
Еспа, какво да го пазя от вируси - имаме си бате, който ги носи от градината  hahaha

# 63
Joy Joy Joy Мини, говори с Еспа и Гери ако може да сте комплект с мини-Бони и Клайд за по-сигурно  Joy А с девиза "Виновна е Доника", ти нали с връзки роднински, дано остане нещо от дружина Мърлина след погрома у Кокоса, та услугата предизвикване на хаус и отвличане на внимание от акцията ви ти е гарантирана.
Иначе с малко лимон е вкусно фрикасето, аз от позицията не на готвещ, а на ядящ с удоволствие ....
Лили, ама ти Калоян как си го изщракала бе жена,  в стил "с днешния вестник"  Crazy Писмото му е уникат, забележете, че човекът се е погрижил и кукла за Анчето да поиска  Heart Eyes
Еспа, благодаря ти много за интересния разказ, аз уж  в еврейския квартал съм раснала, а си давам сметка, че почти нищо не зная за традициите. Единствено си мечтая да ме поканят на традиционна еврейска сватба, много ми харесва веселието и танците, които съм гледала по филмите. А кухнята за Ханука така си я описала, че лигите ми потекоха! Има ли ги нещата в блога ти? Сега ще изкрънкам от Дзверчето поне една картофена катма за цвят и аромат...
Рафа знаете, че от петмесечен си спеше и заспиваше сам в стаята, обаче в последно време се е изхитрил и заспива вечер само гушнат до мен на дивана, не че ми е неприятно... Проблемното е обаче, че той и без това трудно спи през деня, а сега вече денем спи само залепен до мен и а мръдна, а се е събудил...
За погрома у Кокоса  аз ли да почна с признанията, та съвсем да ми оклюма и без това още неоперилото се ореолче #Puppy dog ...
Моник, знаеш си, че Преслав ми е любим бонбон, ама ти наистина рядко го показваш.
Лека от мен, че последния уикенд все не успявам да си го отспя.

# 64
Отново аз - Коледно ми е Бубченцето  Hug
Покрай разказа на Еспа ми се прииска и Ханука да празнувам - да изкарам декември в празнуване  Laughing Тя - Дзверила нищо не споделя за Ханука - готви си тайни вкусотии и сама си ги яде  #2gunfire
Еспа страхотна е темата с писмата до Дядо Коледа! Много се смяхме с моя любим!
Аз, както вече всички добре знаете не готвя. Имам всички необходими принадлежности в кухнята, но съм ги купила, защото "стоят" добре там  Mr. Green Тъй, че разни вкусотии от рода на домашно приготвени сладки - за мен и любимият са мираж... Освен ако някой не ни почерпи ?!? Няма ли желаещи  Mr. Green Не, че не съм пробвала да се правя на домакиня, ама след няколко поредни опити любимия ми заяви категорично, че се справям много добре, но е по-добре да не го правя, пък аз съм мнооооооооогоооооо послушна съпруга Laughing
Мим аз в детски клуб не съм го водила, защото в "наше село" такова чудо няма, а пък с него, сама в колата си е направо супер екстремно преживяване, така че избягвам да го практикувам  Crazy
За приспиването да кажа, че на мен твърдения от рода на "заспива сам" ми звучат направо извънземно. През деня се приспиваме на ръце със "Зайченцето Бяло", вечер го оставям на тати и се приспиват двамата  Heart Eyes
Сис - Усмихнатата като четях за проблемите със стомахчето на Калата, се сетих, че преди няколко седмици и моя се държеше така, все едно има колики  Shocked Та взех, че му направих от чая на "Хип" с копър и според мен подейства. От тогава си му давам вместо водичка - според мен не пречи. Ако искаш пробвай и ти  Peace
Спирам се вече, че цял роман изписах/да не вземат пак да ме докладват- язък за усилията  Laughing/
Лека и безревлива нощ на всички  Hug

# 65

Лили, ама ти Калоян как си го изщракала бе жена,  в стил "с днешния вестник"  Crazy Писмото му е уникат, забележете, че човекът се е погрижил и кукла за Анчето да поиска  Heart Eyes

това според баща му е ммс до дядо Коледа  hahaha

# 66

Лили, ама ти Калоян как си го изщракала бе жена,  в стил "с днешния вестник"  Crazy Писмото му е уникат, забележете, че човекът се е погрижил и кукла за Анчето да поиска  Heart Eyes

това според баща му е ммс до дядо Коледа  hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 67
  • София
Малко за татковците  hahaha http://www.vbox7.com/play:0e120429

# 68
Мацки , ето ви идеи за подаръци на половинките според характер  и хоби - http://www.gifts.com/personality/search/2mohMr6aicp

Все гледам и нищо не виждам като за мойта лИбоФ  newsm78

Моник  ,много  е салдък Преслав  Hug

Доня , много големи писма , то като постери направо . Ми така де , трябва да се забележат от стария Дядо Коледа и мъничките джуджета  Laughing Браво , че се е научил да пише толкова рано ! Чия е заслугата ?

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 00:17 от natali81

# 69
Мацки , ето ви идеи за подаръци на половинките според характер  и хоби - http://www.gifts.com/personality/search/2mohMr6aicp

Все гледам и нищо не виждам като за мойта лИбоФ  newsm78
Мерси,мерси.  bouquetНай накрая намерих подарък за моята лИбоФ. LaughingЗа часовник не се бях сетила. ooooh!

# 70
Накри , и  аз се сетих  за часовник , но знам , че не се подарява часовник на гадже или  съпруг . Според суеверието подариш ли часовник , скоро ще последва раздяла. Въобще не съм  суеверна , но от това суеверие специално ме е страх , защото на мен  се сбъдна
 веднъж  Cry

# 71
Накри  ей ме на тук съм , а и ако Габка спеше непробудно нощите си ,щеше да е супер   Mr. Green,може би щях да се намирам в леглото си , а не пред компютъра.

Накри , и  аз се сетих  за часовник , но знам , че не се подарява часовник на гадже или  съпруг . Според суеверието подариш ли часовник , скоро ще последва раздяла. Въобще не съм  суеверна , но от това суеверие специално ме е страх , защото на мен  се сбъдна
 веднъж  Cry

Мдааам и аз така знам.

Еспа много ми стана интересно за този празник, като прочетох,колко много неща човек може да научи тук  Simple Smile.

Моник  много е чаровен малкия сладур  Hug.

# 72
  • Варна
Мим от самото начало Катерина заспива гушната, на гърда или в количката...два или три пъти сутрин е заспивала сама, но пак след сукане и по някаква случайност...това вашето ми е много непознато...Елия от кога заспива така...и на мен ми е интересно как заспиват сами след като са си играли...Катерина първо не е свикнала да стои сама в стая, второ като и се доспи гърдите ми трябва да са и под ръка=уста...иначе  ooooh! ooooh! ooooh!

Елия също не стои сама в стаята. Обикновено и аз и баща и сме в нея, ТВ работи, а дори и компа. Играе си и по някое време заспива. А така е от както се помня. Като по-малка понякога заспиваше цокайки, ако не, след като я оригнех, я слагах в леглото и пак така заспиваше. Имало е 1-2 пъти само да се превъзбуди така, че да не може да заспи.

За детския кът, уж пише, че болни деца не се приемат... Ама понеже е мека настилка и има много място, я пускам. За два дена по два часа задобря супер много с вървежаSimple Smile

За подаръците, сме решили да си направим двамата общ, че нещо хич ме няма да мсиляSimple Smile.

Мацки, миналата година на днешния ден към 18 часа ми започнаха контракциите  Laughing.

И да кажа нещо по повод поста на Кокоса....т.е. че оправия няма...тръгне ли веднъж така  Joy
Брат ми такъв РД направи преди 2 години - не познах къщата...то беше торта по стените, чаша с безалкохолно, с Фанта, счупена на пода в центъра на стаята и останала там, засъхнала, а вътре стъклата от чашата  Crazy. Просто беше погром. И понеже не бях вкъщи и ми звъни сутринта и ми вика "Като се прибереш, недей да се плашеш." Брат ми е набор 72!!!!!...та така...няма оправия...

# 73
Добро утро.

Марти още спи и аз използвам случая.
Еспа, много интересен разказ за празника Ханука. Аз съм работила с евреи и израелци доста, и са ми много симпатични. Имат един особен колорит. Много ми харесва звученето на иврит - научих само 3-4 израза, за съжаление. Жените им абсолютно винаги са с направена коса и маникюр.
И аз така знам за часовника, но не мисля че е вярно. Между другото и аз бях решила да направя подарък часовник, но явно няма да стане по финансови причини  Sad. Мини, ти беше подарила много хубав - кажи ми на лични от къде и колко струва, ако може и снимката  Hug.
Копривка, много хубави писъмца, толкова е мило.
В детски клуб и аз не съм го водила. Още не знам даже къде има такива клубове. Аз на затворени пространства с хора избягвам да го водя, особено покрай грипа.
Марти нощем спи, но защото спи с мен. Цоцито му е винаги подръка. Сега с това никнене на зъби наистина е доста неуправляемо положението. Даже на моменти се държи като новороден - спи върху мен, суче с часове  ooooh!. Вече взех да се замислям как ще се отбие това дете  Thinking. Заспива само сучейки  ooooh!. Преди поне заспиваше от друскането на количката, но сега предимно в къщи стоим и е чудо  Crazy.
 Shocked  у Моник са се нанесли някакви германци! Лелелелел Моник, бе много хубаво дете имате пу-пу /трябва да имате поне още 2-3 щото мнооооого голям сладуран/. Аз много харесвам руси дечица-германчета  Heart Eyes.
Ами това е, че стана вече. После пак.

# 74
Накри , и  аз се сетих  за часовник , но знам , че не се подарява часовник на гадже или  съпруг . Според суеверието подариш ли часовник , скоро ще последва раздяла. Въобще не съм  суеверна , но от това суеверие специално ме е страх , защото на мен  се сбъдна
 веднъж  Cry
Късно...Вчера вечерта го взех онлайн ooooh!,но нищо и аз не съм суеверна. Hug
sisi8227  какво стана с кърмата?
monick Преслав е голям сладур. Sunglasses

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 09:28 от nakri

Общи условия

Активация на акаунт