Януарската дружинка става на една годинка.

• 28 140
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро и от мен,
Мъжът ми донесе вчера подаръка ни, тоест телевизора вкъщи, и цяла вечер не се отдели от него да ви види кое как се програмира и настройва Crazy и за сетен път се убедих, че и във възрастните живее по едно малко дете, което при удобен повод се изявява. Въпреки, че вече си имаме общ подарък, на мен ми се иска и нещо дребно да си му подаря,з а да го има елемента на изненадата, ама какво ще бъде, може би козметика някаква newsm78
Йоанка също заспива сама в кошарката, като загася лампата и я сложа в чувалчето, в един момент заспива в някаква поза, а аз само след това я премествам и завивам. Но това, че не заспива с биберон или на ръце, става проблем през деня- защото понякога вече много й се спи и започва да нервничи и да хленчи.
Еспа- много интересен разказ за Ханука Hug
Кокосче- внимателно прочетох поста ти и ще имам предвид правилата Laughing
Копривка- и на мен ми стана много мило като видях писмата Hug
Дони- много сладки снимки Heart Eyes
Моник- малчо е просто прекрасен Heart Eyes
На детски клуб не сме водили Йоанка...може би, защото покрай нас няма наблизо.
И да попитам аз нещо, колкото и да е банално- днес мисля да дам на ЙоЙо пюре от червена леща, та въпроса ми е, само лещата варена и пасирана или мога да сложа и още нещо вътре Rolling Eyes

# 76
  • Варна
Скромните ми меденки, без украса, че няма как с малката:)

# 77
хАха, погром казвате. То това е почти ежедневие вкъщи, главно след като Дари започна да яде сама. Както майка ми каза, след като я оставих един ден за обяд да я гледа - Ти защо не предупреди? Тук има хора със слаби нерви. Joy Аз пък не и обръщам внимание - да
 се маца и цапа колкото иска, е, кипват ми л..ната вечер към 7.30 съм забелязала има някаква закономерност  Mr. Green защо ли?
Помня, че като бях бременна още с Марти поканихме едни приятели с момченце , беше на 3 май. Тогава за пръв път ми стъпи в къщата дете... Помня, че махах някви чаши, вази и в общи линии се чудих какво ли ще направи. След като изцедихме една кана фреш и я сложихме на масата, след 3 мин, той най-спокойно взе и я обърна цялата.... Завря някакви боклуци в колоните на Виктор , имаше някви дупки... и т..н. Бях доста стресирана по този повод, но те в общи линии ми направиха показно. Сега вече нищо не е в състояние да ме впечатли.
ПП. Дружинка, ама вие искате да си стоите на масата на кеф и децата да не мръднат.
Марш , на пода да лазят или кой каквото може, и вие лаф моабет... Mr. Green

# 78
Мим та каква украса искаш, та тези меденки са една по хубава от друга.

# 79
Добро утро!
Днес новините започнаха с цитирам: "Тази нощ няма обири и убийства, поне засега"  #Crazy. Мини, Дони, излагате се  Wink. Ща взема да ви преваря, ама  ще уредя Бони  и Клайд да ми помагат.
Много се кефя, че всички пак се събрахме с любезното съдействие на Дони.

Дони, много коледна темичка. И тенкс за снимката на Никола.

Кокосче, много добре ми припомни защо реших да не каня гости за рождения ден на Никола. Поне тази година да си спестя този тормоз.  Mr. Green
За спането - не ме питайте. При нас целия ден минава в приспиване  #Crazy. Ако не го приспя поне веднъж насила няма да мигне. Такъв филм да заспи сам не съм и сънувала. Баща му заспива в 10 вечерта, а нашия играе до 12. Явно съм си родила караконджул това незнам дали така се пише.

Иники, що ще ни лишиш от колоритното си присъствие на общия рожден ден  Sad. Тъкмо си мислех, че ако ни доскучее ще ни развеселяваш или в краен случай ще спорим и ще си дърпаме косите  Wink Joy.  

Много интересно ми стана за Ханука. Никога не съм знаела за традициите на този празник. Еспа, Иники, честит ви празник!

Ние пък подаръци не си подаряваме. Всеки си купува каквото иска. Така си спестяваме ходенето по магазините в търсене на безполезни вещи за подарък. Може да ви се стори странно, но на нас така си ни харесва.

И да попитам аз нещо, колкото и да е банално- днес мисля да дам на ЙоЙо пюре от червена леща, та въпроса ми е, само лещата варена и пасирана или мога да сложа и още нещо вътре Rolling Eyes
Аз сложих морковче и малко лук, може и картофче.

Мим та каква украса искаш, та тези меденки са една по хубава от друга.
Peace Ако стават и за ядене, хич не го мисли повече.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 10:04 от sladur4esta

# 80
Ето и един сайт за хубави бебешки дрешки.Под елхата няма да е лошо да има и някоя дрешка. Wink
http://www.zara.com/#/it_IT/trends/kids/

# 81
  • Варна.....
Аз това за часовниците не го вярвам.
Мим, кажи в кой детски клуб си водила Елия- пък може и среща да си организираме  Hug
Ралче, лещата я готвя както обикновено, само солта е мноого малко. Всъщност Преслав яде от нашето ядене (когато има такова), но сготвено с малко сол. Днес даже биб ще хапва.
Копривке, да почерпиш за скромността на детето- да видиш писмото на Алекс  ooooh!
Еспа,  наистина интересно.

# 82
не можах да ви изчета  Rolling Eyes

хванах се да прегледам кандидатстването за ясли (за сф) и ми възникна един въпрос. Някой знае ли сега, ако кандидатствам за Спас дали ще го класират чак за септември месец или може да го класират и по-рано, на междинните ? Защото по точки е пръв в списъка, а пък ако го класират след месец-два няма как да го пусна. И засега махнах кандидатурата.

Дони, за работата - започвам на 11ти ян. Майка ми ще поеме майчинството, тя е учителка и ще си вземе втория срок. А снощи се запознах и с още няколко колеги, чакат ме с нетърпение  Mr. Green Аз още гледам да не го мисля, че ми е едно развълнувано, след почти 3 год. прекъсване ще почвам работа и то нова. Откъсването от децата също не искам да го мисля. Само здраве да е, ще се справим Simple Smile

Накри, това за дрешка под елхата за първи път го чувам. Има някакво поверие или просто така Simple Smile (изобщо нямаше да ми хрумне, ние сме на етап играчки, докато запълним 65те квадрата  Mr. Green)

за детските клубчета - Иван го водих към годинка и малко, много си играеше, а той по принцип с нищо не се заиграваше. Ще навивам съседките да посетим близкия, сигурна съм че на децата ще им хареса. Макар че, тук като се събираме в 3 къщи и им е почти като в детски клуб  Laughing

# 83
аз докато се включааа, вие сте преполовили темата ooooh!
вече приключих с пътуванията за тази година и сега започвам с празненствата Mr. Green- утре- мой и на Дани имен ден, на Бъдни вечер- на Евгени, после- рождения му ден и накрая- на 26.01 на Дари, а междувременно и Коледа, Нова година   4uu  4uu  4uu

# 84
За подарък на мъжлето купих камера. Васи си заспива сам от както се е родил  Grinning
Ето малко снимки на коледна вълна:

# 85
Добро утро.

За спането - не ме питайте. При нас целия ден минава в приспиване  #Crazy. Ако не го приспя поне веднъж насила няма да мигне. Такъв филм да заспи сам не съм и сънувала. Баща му заспива в 10 вечерта, а нашия играе до 12. Явно съм си родила караконджул това незнам дали така се пише.

Знам, че не е лесно ,дори напротив много ти  трудно ,но много ми стана смешно  Joy Joy Joy

Мим   меденките са прекрасни,много добре си изглеждат и без украсата.

ral4e честита ви придобивка със здраве да го ползвате.

Габка още не е ходила на детски клуб, защото не ни се наложило.

# 86
що ще ни лишиш от колоритното си присъствие на общия рожден ден  Sad. Тъкмо си мислех, че ако ни доскучее ще ни развеселяваш или в краен случай ще спорим и ще си дърпаме косите  Wink Joy.  
Ти ся хвалиш ли се или се жалваш?  newsm78 За забавлението може да се договорим нещо, взимам на минута.  Twisted Evil Няма да присъствам основно, защото не обичам непознати и второстепенно, защото ще ми бъде твърде скучно.

Моник, лошото не е, че ти не можеш да му хванеш края, лошото е, че и аз не мога да му хвана края. Кокосът е виновна... Доника също.  bowuu

Ще зема да направя ЗЛА отчетна тема, за да събера заядливи зли мами, че да си праим густото.  Joy Няма да пускаме никакви чаршафи там, само някое друго юрганче.  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 12:50 от Иники

# 87
Елена, моя все още си заспива сутрешния сън в количката ам вкъщи Simple Smile Така си свикнахме да е приспиването и засега върши работа. През прага на едната стая друсам количката и той откарва по 1,5 часа сън. в леглото си спи максимум 30 мин  Crazy Тази негова нова мода не я знам, но я спазвам.

А това със заспиването сам или с помощ си мисля, че е до темперамент на бебе до голяма степен и до свикване от малко. При нас яанс да заспива сам скоро няма.

# 88
Аз на Криско давам чая Нина Нана на Плазмон за спокоен сън и винаги е действал. Hug Спи 12 часа нощем без да се буди и през деня дивее като луд. #Crazy

# 89
  • Ловеч
По- въпроса за заспиването- приспиване с гушкане ,люшкане и песнички.Успокоява ме мисълта ,че няма да е така докато навърши 30 години, а и ако него не приспивам тогава кой?Опитите ми да заспи сам са неуспешни - не плаче ,ами се смее и си чопли нещо в леглото :Lil:
Може и да е странно ,но сме без елха  Twisted Evil тук все още не продават истински елхи , но вече съм измислила как ще направя медена къщичка ако стане  ще се похваля.Отивам да целувам събудения малък мъж каква пощенска марка а?
Алекс ще го изпапам Васи  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт