Знаете ли това стихче ?

• 3 285
  • 20
  •   1
Отговори
  • София
Част от него :

Обичам да говоря, не мога да се спра,
обичам да дърдоря, това ми е игра ...
А мама вика - слушай, главата ме боли, от твоето дърдорене...
Не мога мила мамо, приличам на врабче, нали си ме родила със тъничко гласче...
Врабчето чурулика, а ти все викаш, викаш....главата ме боли ....

Ако някой знае това стихче, нека да допълни каквото може Simple Smile

# 1
Интересно изглежда  Simple Smile, но не мога да помогна  Confused

# 2
нееее,а трябва ли Thinking

# 3
да,закачливо е Joy,но и аз не мога да помогна,съжалявам.С удоволствие,обаче,ще следя темата PeaceА това от детска песничка ли е?Има ли мелодия или е просто стихотворение?

# 4
Много е весело.Жалко че не мога да помогна.

# 5
  • София
Хаха, след повече от 300 виждания, най после някой да се включи, но за съжаление не със текста  Laughing

Това е стихче, което дъщеря ми от няколко дни си го казва, но интересното е, че тя много бързо ги учи стихчетата и другите такива от детската градина ги казва гладко, а това го казва, така както съм го цитирала по-горе  Simple Smile. Явно от много скоро го казват, но понеже ми се видя много сладко и все едно за нея е писано, та исках да го видя цялото. Баща й даже си помисли, че аз съм го писала и съм я научила, че в този си вид нещо не е много стилистично  издържано Simple Smile
Вкарвах в Гугъла различни комбинации от стихчето, но нищо не излиза. Ако аз ходих да я взимам от детската щях да питам госпожите, но ходи мъжа ми и той не знам дали ще се "наеме" да го направи  Simple Smile

Дадоха ми линк към една друга тема специално за стихчета и песнички и ако пишат там, ще ви информирам.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 08:36 от Ninche

# 6
Ok.Ще се радвам ако пуснеш продължението. newsm10

# 7
  • Добрич
Нинче, много интересно стихотворение! Laughing Laughing
И аз ще следя темата. Но като го прочетох няколко пъти ми се стори, че Билянка смесва думи от истинско стихотворение което знае с думи които явно чува от теб или от госпожата в детската градина и ги сглобява в ново. newsm78
Май си имаш поетеса в къщи!  Heart Eyes Heart Eyes Joy

# 8
  • София
Мер_ан, честно да ти кажа и аз си помислих същото  Joy Тя и друг път на момента си съчинява разни стихчета и песнички, но за това ми каза, че е от градината, а за другите ми казва, че тя си ги е измислила, защото то просто и си личи, че на момента импровизира ...  Сега ми стана още по-интересно и ще продължа разследването Simple Smile

# 9
при нас ги лепят на таблото и ние снимаме с телефоните за по-лесно, но това не съм го чувала.

# 10
  • софия
Нинче, а може ли да дадеш линк към темата със стихчетата и песничките. Че аз доскоро търсех текста на една песничка, която са учили в детската - "Моето семейство", но нищо не успях да открия.

# 11
  • София
Bube03, заповядай ! Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446107.195

Така по името звучи интересна песничката, която търсиш. Как е горе-долу текста й.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 22:23 от Ninche

# 12
  • някъде другаде
И на мен ми хареса , но за съжаление и аз не мога да помогна. Sad
И при нас лепят стихотворенията и текстовете на песничките на табло.

# 13
  • София
Хмм, това с таблото не го знам как е при нас, че не ходя аз да я взимам, но ще накарам татко й да провери днес Simple Smile

# 14
  • софия
Ами припева е нещо такова:

Слънце ме нарича татко,
мама-месечинка ясна,
толкова е мило, сладко,
че не бързам да порасна.

Но не мога да го открия цялото....

Общи условия

Активация на акаунт